ΕΑΛ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ, ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σήμερα κληρώνει για το κύπελλο του βόλεϊ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΑΛ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2012 1:49 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:32
 Του Κ. Γκιάστα
 Από τη στιγμή που η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αποφάσισε να ανοίξει τη διοργάνωση του Κυπέλλου και να δώσει την ευκαιρία να μπούνε στο παιχνίδι και οι ομάδες από τις τοπικές κατηγορίες αυξήθηκε και το ενδιαφέρον στις κατά τόπους Ενώσεις. Έτσι και στη Λάρισα εκτός από τις ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας που είναι τρεις (ΕΑΛ, Φιλαθλητικός και Ελασσόνα) στη διαδικασία της Β’ Φάσης θα μπούνε και άλλες δύο. Τα Σουφλάρια στις γυναίκες και η ΕΑΛ στους άνδρες.
Σήμερα λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών - Γυναικών (ώρα 14:00) στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Στις γυναίκες, στη Β’ Φάση που θα διεξαχθεί το διάστημα 28/11/2012 - 23/1/2013 θα συμμετέχουν οι είκοσι (20) ομάδες που προκρίθηκαν από την Α’ Φάση (Ενώσεις) και οι δέκα εννέα (19) ομάδες της Α2 Γυναικών που δήλωσαν συμμετοχή. Το Final 4 - Τελική Φάση θα γίνουν το διήμερο 29-30 Μαρτίου 2013.
Στην δεύτερη αυτή φάση συμμετέχουν οι είκοσι ομάδες που προκρίθηκαν από την Α’ Φάση και οι δέκα εννέα ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που δήλωσαν συμμετοχή. Όσον αφορά στην κεντρική Ελλάδα: Από τις 4 ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που δήλωσαν συμμετοχή και ανήκουν στην ΕΣΠΕΚΕΛ (Λαμία, Ελασσόνα, ΕΑΛ και Φιλαθλητικός) και τις δύο ομάδες που προκρίθηκαν από την Α’ Φάση στην ΕΣΠΕ Κεντρ. Ελλάδας (Σουφλάρια Λάρισας και Αργώ Βόλου, με κλήρωση θα προκριθούν απευθείας στη 2η αγωνιστική 4 ομάδες, ενώ οι υπόλοιπες 2 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους και ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στη 2η αγωνιστική.
Στους άνδρες η Β’ Φάση ξεκινάει από τις 28/11/2012 και θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 23/1/2013. Συμμετέχουν οι δεκαεννέα ομάδες που προκρίθηκαν από την Α’ Φάση και οι είκοσι τρεις ομάδες ομάδες της Α2 Ανδρών που δήλωσαν συμμετοχή. Το Final 4 - Τελική Φάση θα διεξαχθούν το διάστημα 16-17 Μαρτίου 2013 σε τόπο που θα ανακοινωθεί από την ΕΟΠΕ.
Σχετικά με την ΕΣΠΕΚΕΛ: από τις 2 ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών που δήλωσαν συμμετοχή και ανήκουν στην ΕΣΠΕΚΕΛ (ΣΠΑ Καρδίτσας και ΑΠΣ Φθία) και τις δύο ομάδες που προκρίθηκαν από την Α’ Φάση στην ΕΣΠΕ Κεντρ. Ελλάδας (ΕΑΛ και Ασκληπιός), με κλήρωση θα προκριθούν απευθείας στην 2η αγωνιστική 2 ομάδες, ενώ οι υπόλοιπες 2 ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους και ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στην 2η αγωνιστική.
ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΚΕΛ
Στη Νεάπολη Λάρισας θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών , την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και το πρόγραμμα είναι το εξής:
15.00, ΕΑΛ – Ασκληπιός (Ανδρών)
17.00, Σουφλάρια – Αργώ Βόλου (Γυναικών)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου:
Νεάπολης Λαρ., 19.00, Φιλαθλητικός - Ηρακλής Ιωαν., Χαρδαλίδης – Τόκα
Ασβεστοχωρίου, 18.30, Νέα Γενεά – Αίας, Τσιούλα – Μαυρίδης
Πολίχνης, 18.00, Επίκουρος – Αρης, Γιαννακαρά – Δαλκιράνης
Γιαννιτσών, 18.00, Μεγ.Αλέξανδρος – ΕΑΛ, Τσαμουρτζής – Σωμαράκης        
Δ. Κραχτίδη, 19.30, Ερμής – Σταυρούπολη, Παπακοσμάς – Δημητρίου
Ελασσόνας, 19.00, Ελασσόνα – Αρίων, Αντωνούλης – Παπαγεωργίου Α.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass