ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ Α’ ΚΑΙ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Με τη γλώσσα των αριθμών

Δημοσίευση: 21 Νοε 2012 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:32
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Δέκα αγωνιστικές συμπληρώθηκαν από την έναρξη των φετινών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου των Α’ και Α1 Ερασιτεχνικών κατηγοριών τα οποία εξελίσσονται με συναρπαστικό τρόπο γι’ αυτό και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς μεταφράζεται η εικόνα των διοργανώσεων αλλά και η πορεία των ομάδων και με τη γλώσσα των αριθμών. Διανύσαμε λοιπόν το 1/3 των δύο μεγάλων τοπικών πρωταθλημάτων και τα στατιστικά στοιχεία να κατηγορία έχουν ως εξής:
Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Τα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια (έξι έναντι τεσσάρων εκτός) έχουν η Δήμητρα Γιάννουλης και η Δόξα Αργυροπουλίου, ενώ το αντίστροφο συμβαίνει για τον Απόλλωνα Λάρισας και την ΑΕΔ Νίκαιας.
-Αήττητοι μετά από δέκα παιχνίδια παραμένουν οι Μαχητής Τερψιθέας (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) και Αχιλλέας Φαρσάλων (4 νίκες, 6 ισοπαλίες), ενώ μία μόνο ήττα έχουν η Δήμητρα Γιάννουλης και ο Απόλλων Λάρισας
-Τη χαρά της νίκης δεν έχει γευθεί ακόμα η Δόξα Βλαχογιαννίου (2 ισοπαλίες, 8 ήττες), ενώ μόνο μία νίκη έχει η Αναγέννηση Καλοχωρίου.
-Καλύτερη επίθεση-άμυνα: Την καλύτερη επίθεση με 24 τέρματα διαθέτει ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας και ακολουθούν ο Μαχητής Τερψιθέας με 22 και η Δήμητρα Γιάννουλης με 21, ενώ τη χειρότερη επίθεση με 4 τέρματα έχει η Δόξα Βλαχογιαννίου και ακολουθεί ο Σμόλικας Φαλάνης με 5 και ο Ηρακλής Χάλκης με 7.
Ο Μαχητής Τερψιθέας έχει την πιο συμπαγή άμυνα με παθητικό 5 τερμάτων και ακολουθούν ο Αχιλλέας Φαρσάλων με 6 και η Δήμητρα Γιάννουλης με 8, ενώ τη χειρότερη άμυνα έχει ο Όλυμπος με 25 και ο Λαρισαϊκός με 24 τέρματα παθητικό.
-Σερί: Η Δήμητρα Γιάννουλης έχει καταγράψει το μεγαλύτερο σερί νικών με 5 συνεχόμενες από την 4η έως και την 9η αγωνιστική. Ακολουθεί ο Μαχητής Τερψιθέας με 4 διαδοχικές νίκες (4η -7η αγων.), ενώ τρεις σερί νίκες έχουν ο Φαλανιακός (8η -10η αγων.) και η Δόξα Αργυροπουλίου (6η - 8η αγων.).
Το μεγαλύτερο αρνητικό σερί με έξι διαδοχικές ήττες μετρούν η Δόξα Βλαχογιαννίου (5η-10η αγων.) και ο Λαρισαϊκός (2η-7η αγων.), ενώ τέσσερις σερί ήττες έχουν ο Ηρακλής Χάλκης (5η-8η αγων.) και η ΑΕΔ Νίκαιας (7η-10η αγων.).
-Εντός έδρας:
Αήττητοι μέσα στην έδρα τους παραμένουν οι Μαχητής, Δήμητρα Γιάνν., Φιλοκτήτης και Αχιλλέας Φ.. Τους περισσότερους βαθμούς εντός των τειχών έχει συγκεντρώσει η Δήμητρα Γιάννουλης ήτοι 16 (με 5 νίκες και 1 ισοπαλία) και ακολουθούν ο Μαχητής Τερψιθέας με 13 β. (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και ο Φαλανιακός με 12 β. (4 νίκες, 1 ήττα).
Χωρίς βαθμό μέσα στην έδρα της είναι η Δόξα Βλαχογιαννίου.
-Εκτός έδρας: Αήττητοι εκτός έδρας παραμένουν οι Μαχητής, Αχιλλέας Φ. και Απόλλων Λάρ. Πιο παραγωγική είναι η ομάδα της Τερψιθέας με 13 βαθμούς (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και ακολουθούν ο Απόλλων Λάρισας με 10 β. (2 νίκες, 4 ισοπαλίες) και η Δήμητρα Γιάνν. με 9 β. (3 νίκες, 1 ήττα).
Χωρίς βαθμό εκτός έδρας είναι ο Όλυμπος Λάρισας.
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Στο δεύτερο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα υπάρχει η ιδιαιτερότητα του ρεπό η οποία λαμβάνεται μεν υπόψη ωστόσο δεν δημιουργεί μεγάλες διαφοροποιήσεις. Τα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια (έξι έναντι τριών εκτός) έχουν οι Δολιχιακός και Πλατύκαμπος, ενώ το αντίστροφο συμβαίνει για τον Ροδιακό.
-Αήττητοι παραμένουν οι ΠΑΟΛ Αβέρωφ (7 νίκες, 2 ισοπαλίες), και Δόξα Ομορφοχωρίου (6 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ δεν έχουν πετύχει ακόμη νίκη οι Ροδιακός (1 ισοπαλία, 8 ήττες) και Ατρόμητοι/Θύελλα (1 ισοπαλία, 8 ήττες).
-Καλύτερη επίθεση-άμυνα: Την καλύτερη επίθεση με 30 τέρματα διαθέτει ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ και ακολουθούν ο Κεραυνός Παραποτάμου με 28, ο Τοξότης Λάρισας με 27 και ο Δολιχιακός με 26, ενώ τη χειρότερη επίθεση με 2 τέρματα έχει ο Ροδιακός και ακολουθούν οι Ατρόμητοι/Θύελλα με 6.
ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Δόξα Ομορφοχωρίου διαθέτουν την καλύτερη άμυνα με παθητικό 8 τερμάτων, ενώ τη χειρότερη άμυνα έχει ο Πλατύκαμπος με 31 τέρματα παθητικό και ακολουθεί ο Δαμασιακός με 29.
-Σερί: Το μεγαλύτερο σερί νικών με 5 διαδοχικές έχει πετύχει ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ από την 6η έως και τη 10η αγωνιστική. Ακολουθούν με 4 η Δόξα Ομορφοχωρίου (7η - 10η αγών.), ο Κεραυνός Παραποτάμου (2η - 5η αγων.) και η Δάφνη Γλαύκης (1η – 4η αγων.).
Αντίθετα το μεγαλύτερο αρνητικό σερί με 7 διαδοχικές ήττες έχουν ο Ροδιακός και οι Ατρόμητοι/Θύλελλα από την 3η έως και την 10η αγωνιστική και ακολουθεί με 6 ο Πλατύκαμπος (1η-7η αγων.).
-Εντός έδρας: Αήττητοι εντός έδρας παραμένουν οι ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Δόξα Ομορφοχωρίου, Κεραυνός Παραποτάμου και Τοξότης Λάρισας. Τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο «σπίτι» τους έχουν κερδίσει ο Παραπόταμος 13 (4 νίκες, 1 ισοπαλία), ο Τοξότης 12 (4 νίκες) και το Ομορφοχώρι 11 (3 νίκες, 2 ισοπαλίες). Τη μικρότερη συγκομιδή εντός έδρας έχουν οι Ατρόμητοι/Θύελλα και Ροδιακός με 1 βαθμό.
-Εκτός έδρας: Αήττητοι εκτός έδρας παραμένουν οι ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Δόξα Ομορφοχωρίου. Πιο παραγωγική είναι η ομάδα του Αβέρωφ με 13 βαθμούς (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και ακολουθούν με 10 β. η Δόξα Ομορφοχωρίου (3 νίκες, 1 ισοπαλία) και η Δάφνη Γλαύκης (3 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα).
Χωρίς βαθμό εκτός έδρας είναι οι Ροδιακός και Ατρόμητοι/Θύελλα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass