ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

«Στο χέρι μας να πρωταγωνιστήσουμε»

Δημοσίευση: 20 Νοε 2012 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:32
Η νικηφόρα πρεμιέρα η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση άφησε πολλές υποσχέσεις για τη φετινή ομάδα Νέων της ΑΕΛ. Η δουλειά του νέου τεχνικού Κώστα Τσώτσου αρχίζει σιγά-σιγά να φαίνεται και όλοι περιμένουν το επόμενο ματς με τη Δράμα εκτός έδρας.
Για το ενθαρρυντικό ξεκίνημα αλλά και για το τι μπορούν να πετύχουν φέτος οι Νέοι της ΑΕΛ μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Κώστας Κορομηλάς.
«Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Παίξαμε πολύ καλά αλλά περιμέναμε μεγαλύτερη αντίσταση από τον αντίπαλό μας. Σαν πρώτο παιχνίδι είμαστε ικανοποιημένοι και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα βρούμε τον εαυτό μας γιατί έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά φέτος» επισήμανε ο 17χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε:
«Στόχος μας είναι τουλάχιστον η 4άδα δηλαδή να πρωταγωνιστήσουμε. Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό κι αυτό μας βοηθάει να είμαστε ενωμένοι σαν μια οικογένεια.
Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί τόσο η Δράμα όσο και ο Πανσερραϊκός θεωρούνται από τις δυνατές ομάδες στον όμιλό μας. Είμαστε ωστόσο αισιόδοξοι και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass