ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ(15:00)

Μόνο νίκη…

* Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2012 21:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:31
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δυο σημαντικά παιχνίδια θα δώσουν σήμερα στις 3 το απόγευμα οι δυο ομάδες του νομού Λάρισας, ο Τύρναβος 2005 και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, οι οποίοι εκπροσωπούν το λαρισινό ποδόσφαιρο, στον 2ο όμιλο της Football League 2.
Συγκεκριμένα ο Τύρναβος θα υποδεχθεί τον Βατανιακό και βλέπει μόνο νίκη, διότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μπορεί μεν να μην είναι και καταστροφή, όμως σίγουρα θα αφήσει την ομάδα πολύ πίσω βαθμολογικά και θα απογοητευθεί ο κόσμος.
Όσον αφορά στον Οικονόμο που στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές δίνει το τρίτο του εκτός έδρας παιχνίδι, βασικό σκοπό έχει να μην χάσει και από κει και πέρα αν του δοθεί η ευκαιρία να κερδίσει, θα είναι το ιδανικότερο.
Τα νέα από τις δυο ομάδες του νομού, έχουν ως εξής:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Ένα αποτέλεσμα υπάρχει σήμερα για τον Τύρναβο και δεν είναι άλλο από τη νίκη, προκειμένου η ομάδα να…ανασάνει βαθμολογικά και να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολη η αποστολή απέναντι σε ένα σύλλογο που διαθέτει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο αν δεν αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα είναι ικανό να κάνει τη ζημιά.
Γι΄αυτό από την αρχή οι παίκτες οφείλουν να τα δώσουν όλα, έτσι ώστε να κατακτήσουν το τρίποντο και να ανέβει η ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος .
Φυσικά και η παρουσία του φίλαθλου κόσμου κρίνεται αναγκαία, γιατί είναι νέα παιδιά και θέλουν την ανάλογη συμπαράσταση για να δείξουν τις δυνατότητές τους.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν αναφέρθηκαν προβλήματα πλην του Μπόντε που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για να αγωνιστούν, ενώ μεταξύ τους υπάρχει πολύ καλό κλίμα όπως φάνηκε και στο δείπνο που τους παρέθεσε στον «Κόκορα» ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Δόκος, που εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα αναδειχθούν νικητές από τη σημερινή αναμέτρηση.
Στην αποστολή από τον Τάσο Μπεριτζά, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γούπος, Ντάλλας, Αθανασούλης, Αγριόδημος, Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Διβανές, Κιπτίου, Μπουσινάκης, Τσούκαλος, Οικονόμου, Φλέγγας, Σιάτρας,, Αθανασιάδης, Κακαβίτσης, Περήφανος, Μεζίνι, Παπαγεωργίου, Αλεξίου.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος
θα αγωνιστεί στην Καρδίτσα με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση, μι α ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες στη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Οι «Πράσινοι» θα προσπαθήσουν να «τσιμπήσουν» έστω και ένα βαθμό, απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», που έχουν έμπειρους παίκτες στο δυναμικό τους, αλλά και …αδυναμίες.
Αν αυτές τις εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη, τότε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, πλην από τον τραυματία Βαγγέλη Φτίκα που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Στην αποστολή της τσαριτσανιώτικης ομάδας, βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπαχτσιβάνος,Θεοδωρόπουλος, Τσιανάκας, Καραγιάννης, Μάντζιος, Φαρμάκης, Πρικάκης, Τσετιροκλής, Λιλολάρι, Καράμπελας, Παναγιώτου Ανδ., Παναγιώτου Αντ., Ματούλας, Αγγελίνας, Βούλγαρης, Αγγέλης,, Κουλτσιάκης, Μπαλής, Παπακωνσταντίνου, Σιαφαρίκας. Σουμέλας.
*Οι δυο ομάδες σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το καλοκαίρι στο «Γ.Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη, αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια της 4ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Football League 2 που θα διεξαχθούν σήμερα(15:00), θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Τύρναβος 2005-Βατανιακός: Τρακαλιάνης, Ζιγκερίδης, Γάδος (Σερρών), 4ος Βρέσκας (Ημαθίας), παρ. Μπάρας (Μακεδονίας)
*Σιδηρόκαστρο-Αιγινιακός: Δράγκος (Χαλκιδικής), Γισγάκης, Κατσικογιάννης (Μακεδονίας), 4ος Γιουλάφης (Μακεδονίας), παρ. Μανάκας (Θράκης)
*Κασσιόπη- Κορδελιό: Παπαργύρου (Πιερίας), Καράμπουλας (Πιερίας), Κακατσίδης (Αιτ/νίας), 4ος Κέκελος (Αιτ/νίας), παρ. Σαράφογλου (Πρέβεζας)
*Δόξα Κρανούλας-Τηλυκράτης: Μακρυπόδης, Τσιμίκος, Σιδέρης (Αχαΐας), 4ος Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), παρ.Μαζαράκης (Κοζάνης)
*Καλαμαριά-Ζάκυνθος: Κιγτζής (Θράκης), Νίκζας, Κομισοπούλου (Λάρισας), 4ος Μαστοροδήμος (Λάρισας), παρ. Τσακιρίδης (Σερρών)
*Αναγέννηση Κ.-Οικονόμος: Μολιχιτούδης, Μερκενίδης, Παπαναστασίου (Μακεδονίας), 4ος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), παρ. Λουκάς (Φθιώτιδας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
Καλαμαριά     3-0      9
Αναγέννηση    Κ                     4-2      5
Δόξα Κρανούλας       2-1      5
Αιγινιακός       5-2      4
Κασσιόπη      3-2      4
Βατανιακός     2-3      4
Τηλυκράτης    2-4      4
Κορδελιό        3-3      3
Οικονόμος      1-2      2
Τύρναβος       2-3      2
Σιδηρόκαστρο            0-1      2
Ζάκυνθος       2-6      2
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass