ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17.00 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ MORENA

Άλλαξε ώρα λόγω... ΑΕΛ

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ... DVD ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ FAIR PLAY

Δημοσίευση: 13 Νοε 2012 1:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:30
Του Κ. Γκιάστα
Γρήγορα αντανακλαστικά έδειξαν πως διαθέτουν οι άνθρωποι του Αστέρα και αμέσως μόλις έμαθαν την ώρα διεξαγωγής του αγώνα της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη Βόλου (μεγάλο το ενδιαφέρον και θα είναι και τηλεοπτικό) αποφάσισαν να ζητήσουν αλλαγή ώρας στο ματς με τον Φοίνικα Morena. Από τις 18.00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο αιτήθηκαν να γίνει μια ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 17.00.
Σε αυτό συμφώνησαν τόσο ο Φοίνικας όσο και η ΕΣΚΑΘ και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος δηλαδή η ανακοίνωση της ΕΟΚ. Αυτό έγινε για να μπορέσει το λαρισινό κοινό να παρακολουθήσει το λαρισινό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας που έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Από τη μια οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες (έχασαν στον πόντο από τον ΒΑΟ, ακολούθησε μια ήττα από έναν ανώτερο Ηρακλή Κοζάνης και χθες από τον πρωτοπόρο Αργοναύτη) που είχαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Φοίνικας Morena είναι σε πλεονεκτικότερη θέση αλλά αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε άνοδο και να βρίσκεται κοντά στην πρώτη θέση θα πρέπει να πάρει τη νίκη.
Το κλίμα να τονίσουμε πως είναι πολύ καλό και σε αυτό βοηθάνε οι σχέσεις των δύο πλευρών. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως οι δύο προπονητές αντάλλαξαν DVD με σκοπό να γίνει το αντίστοιχο scouting. Το fair plei σε όλο του το μεγαλείο.
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΜΗΛΙΩΝΗ ΚΑΙ ΛΑΠΠΑ
Χωρίς δύο βασικότατους παίκτες έπαιξε ο Αστέρας την Κυριακή, καθώς Λάππας και Μηλιώνης ήταν τραυματίες. «Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτό. Ακόμα και μετά από ήττα υπάρχουν και θετικά και για εμάς είναι ότι πολλοί νεαροί παίκτες παίρνουν χρόνο συμμετοχής ανταποκρινόμενοι αρκετά καλά» δήλωσε ο τεχνικός Θανάσης Μπουλιάκης που είναι προβληματισμένος καθώς δύσκολα θα προλάβουν οι δύο τραυματίες (θλάση στη γάμπα) το παιχνίδι της Κυριακής.  
* Από την άλλη οι «μελανόλευκοι» δεν έχουν το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και ο προπονητής Γρηγόρης Γιασάρης βλέπει ακόμα και τον Γιώργο Βλαχούλη να βελτιώνεται μετά τον τραυματισμό του όλο και περισσότερο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass