ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ρυθμίζει τον... πήχη η Ελασσόνα

* ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΑΛ * ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2012 1:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:29
Του Κ. Γκιάστα
 
Ένα τεστ δυνατοτήτων για το πόσο ψηλά μπορεί να πάει στη φετινή σεζόν θα έχει την ευκαιρία να κάνει σήμερα η Ελασσόνα. Μέχρι στιγμής μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς (και τα δύο ήταν τοπικά ντέρμπι) και σήμερα θα προσπαθήσει να κάνει το 3 στα 3 και να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής λοιπόν του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ στην Α2 Εθνική κατηγορία θα υποδεχθεί στο κλειστό της Ελασσόνα την πολύ δυνατή Σταυρούπολη.
Ο τεχνικός Βάιος Παναγιώτου δεν έχει προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του τις εξής αθλήτριες: Μπούσια Χ., Μπούσια Σ., Πλιάκα, Δίρβα, Λίτσιου, Λιάκου, Κασελλούρη, Παναγιώτου, Μπελαή, Παπακώστα, Κατσαρέ και Τζούργκανου.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Όλοι στο γήπεδο. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στην πόλη της Ελασσόνας. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Γ.Σ.Ε. Ελασσονας καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, να παρευρεθεί στον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου, μεταξύ της ομάδας μας και του Ε.Ο.Σ. Σταυρούπολη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Η παρουσία των φιλάθλων ,-όπως άλλωστε και στον αγώνα με την ΕΑΛ,- είναι απαραίτητη και πιστεύουμε πως, και τώρα, όλοι μαζί, θα ενθαρρύνουμε τις αθλήτριές μας, να πετύχουν τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Συλλόγου μας. Εξάλλου είναι τιμή και καμάρι μας αυτή η ομάδα, που με τη συμμετοχή της στις Εθνικές κατηγορίες , αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη πόλη. Σας ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συμπαράστασή σας».
ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
Μονόδρομος. Έτσι βλέπουν το σημερινό ματς στον Φιλαθλητικό. Ο προπονητής Βασίλης Παπαδημητρίου τόνισε στις αθλήτριές του πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος στο σημερινό παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου.
Ωστόσο δεν λείπουν και τα προβλήματα καθώς δεν θα ξαναπαίξει φέτος η πασαδόρος Βενέτη που πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Έτσι μετά τον τραυματισμό της Τσιαντούλη άλλη μια απουσία.
Ο τεχνικός Βασίλης Παπαδημητρίου θα έχει στη διαθεσή του τις παρακάτω αθλήτριες: Χαραβελούλη, Αργυροπούλου, Αθανασιάδου, Μπαλδώκα, Τζαβάρα, Τσαντοπούλου, Κεραμίδα, Νικούλη, Κότσιρα, Αναγνωστοπούλου, Μπέλλου και Καλέτσιου.
«ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΛ»
Τόνωση ηθικού. Αυτό προσπαθούν να κάνουν τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση προς τις αθλήτριες της ομάδας. Στην ΕΑΛ μετράνε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και φυσικά δεν ταιριάζει στην ιστορία του συλλόγου.
«Παίξτε για την ιστορία αυτής της ομάδας» τονίζουν οι διοικητικοί και περιμένουν να έρθει το πρώτο τρίποντο που θα λειτουργήσει τονωτικά για τη δύσκολη συνέχεια. Ο προπονητής Πέτρος Πνάκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του τις εξής αθλήτριες: Μαδένογλου, Παπαστεργίου, Κουτσογιάννη, Κολοβέτσιου, Τουσιού δη, Μπέη, Τίκα, Καματσέλου, Γκαμπέρη, Καλαμάτα, Ζαφειρίου, Σουλτούκη.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Νεάπολης Λαρ., 19.00 Φιλαθλητικός - Αίας, Χαρδαλίδης – Τόκα
Πολίχνης, 18.00 Επίκουρος - Νίκη, Τσιούλα – Παπακοσμάς
Γιαννιτσών, 16.00 Μεγ.Αλέξανδρος - Ηρακλής Ιωαν., Πορτοκαλίδης – Κονταξής
Δ. Κραχτίδη, 19.30 Ερμής - Αρης, Δαλκιράνης – Γεωργιάδου
Πτολεμαϊδας, 18.00 Αρίων Πτολεμαίδας - ΕΑΛ, Σωμαράκης – Λιάρος
Ελασσόνας, 19.00 Ελασσόνα - Σταυρούπολη, Παρασκευάς – Αντωνούλης.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σταυρούπολη 9
Αίας Ευόσμου           9
Νέα Γενιά        9
Νίκη Αλεξανδρούπολης        9
Άρης   6
Ελασσόνα      5
Ηρακλής Ιωαννίνων 5
Φιλαθλητικός 1
Αρίων Πτολεμαΐδας   1
Ερμής Δράμας          0
ΕΣΟΠ Επίκουρος     0
ΕΑΛ    0
Μέγας Αλέξανδρος   0
* Φιλαθλητικός, Επίκουρος και Ελασσόνα έχουν κάνει το ρεπό τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass