ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΗΘΙΚΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Γιώργος Μαλάκος κοντά στην Ολύμπια

* ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2012 1:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:28
 Του Κ. Γκιάστα
Είναι ο άνθρωπος που πήρε την Ολύμπια από τα χαμηλά και την έκανε μια ομάδα μοντέλο. Έκανε το σύλλογο συνώνυμο της επαγγελματικής δουλειάς (με τμήμα μάρκετιγκ, διαφημίσεων, γραφείο Τύπου, υποδομές). Κατάφερε να οδηγήσει τους «πορτοκαλί» στην Ευρώπη με μεγάλη αξιοπρέπεια και διακρίσεις. Συμμετοχή στα πλέι οφς (με παίκτες όπως ο Ματ Γουόλς και ο Γιώργος Πρίντεζης) και γεμάτες κερκίδες.
Ο Γιώργος Μαλάκος όμως είχε τη δική του οικονομική κρίση νωρίτερα από τη... γενικότερη στην Ελλάδα. Έτσι μετά τη συγχώνευση σταμάτησε να έχει ενεργό ρόλο. Η Ολύμπια όμως παραμένει η μεγάλη του αγάπη και προσπαθεί να παραμείνει κοντά έστω και ως απλός φίλαθλος αυτή τη στιγμή.
Απόδειξη το γεγονός πως την Κυριακή το πρωί βρέθηκε στο κλειστό της Νεάπολης και παρακολούθησε την πρώτη αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Είδε την εντυπωσιακή νίκη της Ολύμπια επί του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και αμέσως μετά τη λήξη κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.
Εκεί αφού μοίρασε συγχαρητήρια στις αθλήτριες της Ολύμπια τις ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια αναφέροντας πως όλοι πιστεύουν πολλά στις δυνατότητές τους.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΝΤΕΡ
Η ενίσχυση φαίνεται πως δεν σταματάει για τη γυναικεία ομάδα της Ολύμπια η οποία θα κάνει το ρεπό της αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες έρχεται και παίκτρια η οποία αγωνίζεται στη θέση σέντερ. Αυτήν δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη.
ΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ»
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στην πρεμιέρα εμφανίστηκε ο προπονητής της Ολύμπια, Σάββας Αραπατσάνης ο οποίος μιλώντας στην «Ε» ανέφερε: «Με εξέπληξαν ευχάριστα τα κορίτσια που έδειξαν πως έχουν μεγάλη όρεξη. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την εύκολη νίκη. Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής έχει μεγάλο δρόμο και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass