ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ

Οι Λαρισαίοι ετοιμάζονται για τον Μαραθώνιο Αθηνών

Δημοσίευση: 07 Νοε 2012 1:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:28
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας πραγματοποιεί μεγάλη αθλητική αποστολή στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με σκοπό τη συμμετοχή των αθλητών του στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, αλλά και στα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ και 5 χλμ. Φέτος, οι συμμετοχές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, αποδεικνύοντας ότι ο λαϊκός μαζικός αθλητισμός ανθεί στην πόλη μας. Το λεωφορείο της αποστολής θα αναχωρήσει από την πλατεία Αγίου Βελισαρίου το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 08.00 π.μ. Καλούνται οι αθλητές όπως φροντίσουν για την έγκυρη μετάβασή τους στο σημείο συνάντησης.
ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος μαζικά σε αρκετούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα:
Για πρώτη χρονιά πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου συνολικής απόστασης 21.100 μέτρων και παράλληλος αγώνας δρόμου 5 χλμ. Η διοργάνωση από την πρώτη χρονιά είχε μεγάλη επιτυχία και χιλιάδες κόσμου γέμισε τους δρόμους της συμπρωτεύουσας. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συμμετείχαν και τερμάτισαν επιτυχώς στον ημιμαραθώνιο οι εξής αθλητές: Σεϊτανίδης Γιώργος, Τσιολάκης Τάσος, Νάτσης Νίκος.
Επίσης, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά ο 1ος ορεινός αγώνας δάσους Τσαριτσάνης. Ο αγώνας ήταν συνολικής απόστασης 12.5 χλμ περνώντας μέσα από μια όμορφη και απαιτητική διαδρομή. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, στηρίζοντας τον αγώνα που γίνεται στο νομό μας για πρώτη φορά έδωσε δυναμικό «παρών» με αρκετούς αθλητές. Συγκεκριμένα στον αγώνα συμμετείχαν και τερμάτισαν επιτυχώς οι: Γκουτζουρέλας Νίκος (3ος στην κατηγορία του), Καρέλας Αθανάσιος (2ος στην κατηγορία του), Νάτσιος Γεώργιος, Νάτσιος Ανδρέας, Καλαντζής Βασίλειος, Ντούμος Ευάγγελος, Τρέμμας Γεώργιος, Γουναράς Δημήτριος, Πράντζος Θεόδωρος, Γεωργαντάς Δημήτριος, Γκαρσίδης Πασχάλης και Κουρέτας Δημήτρης.
Την ίδια μέρα στον Παλαμά Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε για 9η φορά ο Τιτάνιος αγώνας δρόμου, συνολικής απόστασης 10 χλμ. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων όπως κάθε χρόνο συμμετείχε με αρκετούς αθλητές και σε αυτόν τον αγώνα. Συγκεκριμένα οι αθλητές του Συλλόγου που συμμετείχαν και τερμάτισαν επιτυχώς είναι οι: Χατζηκωνσταντίνου Κων/νος (3ος στην κατηγορία του), Καραγιάννης Ευάγγελος (1ος στην κατηγορία του), Λάμαρης Ιωάννης (3ος στην κατηγορία του), Φράγγος Χρήστος και Παπαστεργίου Κων/νος.
Ακόμη, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη ο καθιερωμένος Υψηλάντειος δρόμος συνολικής απόστασης 10 χλμ. Η διοργάνωση είχε επιτυχία και μάλιστα φέτος πέτυχε ρεκόρ συμμετοχών. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συμμετείχαν στον αγώνα και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές: Γούλας Απόστολος και Φαλτσής Βασίλης.
Ενώ στον 11ο αγώνα δρόμου θυσίας που πραγματοποιήθηκε στην Αγριά την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι: Παπατζέλος Σταυρος, Νάτσης Νίκος, Καραγιάννης Ευάγγελος και Μπλάντας Βασίλης.
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συγχαίρει όλους τους αθλητές για τον τερματισμό τους και εύχεται καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες που θα λάβουν μέρος.
 
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass