ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤOΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΓΡΑΒΙΑΣ (1-1)

«Ξύπνησε» μετά το γκολ που δέχθηκε ο Πυργετός

* ΝΑΣΙΟΣ Δ/Ι (53΄) ΚΑΙ ΡΕΨΗΣ (75΄) ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2012 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:28
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, ο Α.Σ. Πυργετού και ο Οδυσσέας Ανδρούτσος Γραβιάς, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σε αγώνα για την 3η ημέρα του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).
Μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο με τον Πυργετό να προσπαθεί φιλότιμα, όμως δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση για να απειλήσει την εστία του Κοκονδύνη.
Απλά μια καλή στιγμή είχαμε στο 10΄, όταν ο Νάστας εκτέλεσε φάουλ και ο γκολκίπερ της Γραβιάς μπλόκαρε την μπάλα.
Από την πλευρά της η ομάδα της Γραβιάς που αγωνιζόταν δυνατά, στο 4΄ δημιούργησε μια καλή φάση με τον Μπουγιώτα ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γκικούδη.
ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53΄, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Σκόρδας αρχικά εκτέλεσε μακρινό πλάγιο άουτ, η μπάλα μετά από απόκρουση έφτασε στον ίδιο που έκανε τη σέντρα, ο Μπουγιώτας έπιασε την κεφαλιά και με σουτ μέσα από την περιοχή ο Νάσιος Δ/Ι έκανε το 0-1.
Παρά την ψυχρολουσία, οι «βυσσινί» του Κάτω Ολύμπου προσπάθησαν να αντιδράσουν κι αφού πρώτα στο 67΄ χάθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ζαφειρίου που από σέντρα του Ρέψη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, στο 75΄ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.
Ο Ρέψης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
Οι δύο σκόρερ πάντως αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες, πρώτα ο Νάσιος Δ/Ι. στο 87΄και μετά ο Ρέψης στο 90΄+2 , προφανώς γιατί προσπάθησε να ξεγελάσει τον διαιτητή για πέναλτι.
Εδώ να επισημάνουμε ότι την πρώτη κάρτα δέχθηκε ο Νάσιος Δ/Ι για διαμαρτυρία στο 81΄και ο Ρέψης στο κέντρο του γηπέδου, αντιδρώντας σε φάουλ που υπέδειξε ο ρέφερι.
ΜΕΤΑ ΤΟ 0-1 ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ… ΠΥΡΓΕΤΟΣ
Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε ότι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν πολύ υποτονικά και έδειξαν πολλές αδυναμίες κυρίως επιθετικά, όπου δεν δημιούργησαν ούτε μια κλασική ευκαιρία.
Σε αντίθεση με την ομάδα της Γραβιάς που μπήκε δυνατά και ψυχωμένα στο παιχνίδι, αποφασισμένη να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο μέρος και μετά το γκολ που δέχθηκε ο Πυργετός αντέδρασε και έπαιξε όπως πρέπει να αγωνίζεται μια ομάδα που έχει παίκτες αξιόλογους, αλλά και οι οποίοι όμως οφείλουν σε όλα τα ματς να είναι εξίσου καλοί και όχι μόνο στο φιλικό με την ΑΕΛ, που τότε έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.
Στις καθυστερήσεις ο Πυργετός μπορούσε να είχε «κλέψει» τη νίκη, όμως την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα δεν εκμεταλλεύθηκε ο Κούρο που σούταρε από το ύψος της περιοχής στο κενό τέρμα, όμως η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πρώτη φορά διηύθυνε αγώνα της Δ’ Εθνικής ο νεαρός Τρικαλινός ρέφερι κ. Χιώτης, που προσπάθησε και ήταν ακριβοδίκαιος. Καλοί και οι συνεργάτες του κ. Ράπτης, Λεωνίδας, από τον ίδιο σύνδεσμο.
Εκτός από τις δυο αποβολές των Νάσιου Δ/Ι. και Ρέψη, κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι: Κούρο (34΄), Ψωμολιάς (81΄)/ Μπουγιώτας (26΄), Κοκονδύνης (82΄), Καρδαράς (88’), Λέσης (90΄).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Γιάννης Αλεξούλης): Γκικούδης, Μπαχτσιβάνος, Καρκαντάς, Ψωμολιάς, Μαντζαφούλης, Γ.Κουρδής, Νάστας (61΄Ρέψης), Τριτάρης, Σάββας (56΄Γκαραλιάκος), Ζαφειρίου, Κούρο.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (Κώστας Λίβας): Κοκονδύνης, Σκόρδας, Ντζαβίδας, Λόρενς Ταμάμης, Ηλίας Ταμάμης (71΄λ.τ.Σταμούλης), Αναγνώστου, Παπαευθυμίου, Κάππος (61΄Λέσης), Μπουγιώτας (57΄λ.τ. Σαγάνης), Νάσιος Δ/Ι., Καρδαράς.
*Παίκτης του Α.Σ.Πυργετού είναι ο 20χρονος μεσοαμυντικός Ιρφάν Αχμετσίκ, ο οποίος σπουδάζει στη Λάρισα και αγωνιζόταν στον Κένταυρο Ξάνθης.
*Το Δ.Σ. του Α.Σ. Πυργετού ευχαριστεί τον Πυργετινό επιχειρηματία Θωμά Σιούρα που δραστηριοποιείται στη Γερμανία, για τη δωρεά αθλητικού υλικού στην ομάδα.
*Για μια ακόμη φορά ο υπεύθυνος του κυλικείου Νίκος Τζιγκούρας κατά την διάρκεια του αγώνα μοίρασε δώρα για τους φιλάθλους, που δοκίμασαν φυσικά και τα νόστιμα σουβλάκια, λουκάνικα.
Πάντα με το χαμόγελο ο Νικόλας σκορπίζει αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο και τον ενθαρρύνει να αντιμετωπίσει με δύναμη τη μεγάλη οικονομική κρίση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass