ΓΙΑ ΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑΘ

Δοκιμάζεται στην Ελασσόνα η ΑΕΛ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2

Δημοσίευση: 03 Νοε 2012 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:27
Του Κ. Γκιάστα
Στη δυνατή έδρα της Ελασσόνας δοκιμάζεται σήμερα η ΑΕΛ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι «βυσσινί» μετά την εύκολη νίκη τους επί του Κεραυνού στο κλειστό του Αγίου Θωμά καλούνται να αντιμετωπίσουν την Ελασσόνα που ηττήθηκε στην Καρδίτσα. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται το «δίποντο» για τους ίδιους λόγους. Για τον ίδιο όμιλο στο κλειστό του Αλκαζάρ θα παίξουν Φοίβος – ΕΑΛ. Κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει νίκη και θα παλέψουν γι’ αυτό.
Τα Φάρσαλα που δείχνουν πολύ καλά στοιχεία θα αγωνιστούν μέσα στην Καρδίτσα με τον Ολυμπιακό. Για την πρώτη του νίκη θα παλέψει και ο Κεραυνός που φιλοξενεί τους Μάγους.
Όσον αφορά στον άλλο όμιλο, στο κλειστό «Ιωάννης Πατάκης» θα έχουμε ακόμα ένα λαρισινό ντέρμπι. Εκεί ο ΓΣ Νίκαιας του Χρήστου Χασανίδη που πέρασε νικηφόρα από το κλειστό της Νεάπολης στο ματς με την Ολύμπια θα φιλοξενήσει τον Εθνικό που στην πρεμιέρα κέρδισε τους Νέους Αθλητές. Στη δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού Βόλου θα αγωνιστεί η Ολύμπια ενώ στη Νέα Ιωνία θα βρεθεί ο Μύτικας.
 
Α1 ΕΣΚΑΘ
ΣΗΜΕΡΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Νίκαια-Εθνικός Λάρισας (κλειστό «Ι. Πατάκης, 17.30)
Ολυμπιακός Βόλου-Ολύμπια (ΕΑΚ Βόλου, 18.00)
Άνω Λεχώνια-Γ.Σ. Βόλου («Αδαμόπουλος», 18.00)
Αλμυρός-Ανάληψη (κλειστό Αλμυρού, 19.00)
Νέοι Αθλητές - Μύτικας (Νέα Ιωνία, 19.30)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αλμυρός              2
Νίκαια 2
Ανάληψη            2
Εθνικός                2
ΓΣ Βόλου               2
Ολυμπιακός Β.  1
Ν. Αθλητές         1
Λεχώνια                1
Ολύμπια               1
Μύτικας                1
 
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ολυμπιακός Καρδίτσας-Φάρσαλα (ΕΑΚ Καρδίτσας, 16.00)
Κεραυνός-Μάγοι (Άγιος Θωμάς,17.30)
Ελασσόνα - ΑΕΛ (Ελασσόνας, 17.30)
Καλαμπάκα - Καρδίτσα (Καλαμπάκα, 17.30)
Φοίβος-ΕΑΛ (ΕΑΚ Λάρισας,19.30)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΕΛ        2
Μάγοι   2
Φάρσαλα            2
Καρδίτσα            2
Καλαμπάκα       2
ΕΑΛ        1
Ελασσόνα           1
Φοίβος 1
Κεραυνός             1
Ολυμπιακός Κ.  1
 
ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ Α2 ΕΣΚΑΘ
Σήμερα εν τω μεταξύ θα αρχίσει και το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ. Συνολικά θα αγωνιστούν έξι λαρισινές ομάδες. Τύρναβος, Αετοί, Δίλοφος, Αμπελώνας, Ερμής Αγιάς μπαίνουν στο πρωτάθλημα με πολλές φιλοδοξίες και δυνάμεις. Ο Ερμής Αγιάς ήταν αυτός που εντυπωσίασε το καλοκαίρι με τις μεταγραφικές του κινήσεις. Ενισχυμένος και ενωμένος δείχνει ο Αμπελώνας καθώς είναι μια ομάδα που προέκυψε από τη συνένωση του ΓΣ Αμπελώνα και Αιόλου. Συστηματική δουλειά γίνεται στον Σπάρτακο. Ο Τύρναβος ήταν μια ομάδα που αν και ανέβηκε στην Α1 ΕΣΚΑΘ δεν δέχθηκε την άνοδο.
 
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΣΗΜΕΡΑ
Ιωλκία - Αετοί (ΕΑΚ Βόλου,16.00)
Τύρναβος - Ζαγορά (Τυρνάβου,17.00)
Δίλοφος-Αμπελώνας (κλειστό «Ι. Πατάκης», 19.30)
ΑΥΡΙΟ
 Διμήνι-Ερμής Αγιάς (Νέα Ιωνία,17.00)
 
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΣΗΜΕΡΑ
Ικαροι-Σοφάδες (Μπάρα, 17.30)
Φύλλο-Σπάρτακος (Παλαμάς,18.30)
Κρόνος-Άγιος Νέστορας (Μπάρα, 19.30)
ΑΥΡΙΟ
Φαλώρια-Ερμής Τρικάλων (Δημ. Τρικάλων, 17.00)
 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18.30
Εκδήλωση από τον ΓΣ Νίκαιας
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 ώρα 6:30 μ.μ. ο Γ.Σ. Νίκαιας διοργανώνει στο κλειστό Ι.ΠΑΤΑΚΗΣ στη Νίκαια την 1η εκδήλωση του συλλόγου για τη σεζόν 2012 -2013.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: Τον καθιερωμένο αγιασμό, σύντομη ομιλία του δημάρχου Κιλελέρ κ. Ρίζου Κομήτσα, παρουσίαση του πλαισίου λειτουργίας των τμημάτων του συλλόγου και του πλάνου δράσεων για τη σεζόν 12-13, από την πρόεδρο του συλλόγου και τον κ.Βλάντο Μαϊστρένκο, παρουσίαση της αντρικής ομάδας που αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ από τον προπονητή της, Δρ. Χρήστο Χασανίδη. Επίσης ομιλία με θέμα «Η συμβολή της αθλητικής δραστηριότητας στην Ανάπτυξη των παιδιών» από τον προπονητή τμημάτων Junior μπάσκετ και παίκτη της ανδρικής ομάδας Δημήτρη Σταυρόπουλο και την προπονήτρια των ομάδων βόλεϊ Ευτυχία Κολοβέτσιου, ομιλία με θέμα « Διατροφή και Αθλητισμός », από τη διαιτολόγο – διατροφολόγο κ. Έλπη Αγγελακοπούλου. Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει συνεργασία των προπονητών με τους γονείς των παιδιών.
 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ 15Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Παρουσιάζεται ο Σπάρτακος
Η ομάδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ θα κάνει την επίσημη παρουσίαση της αντρικής ομάδας και όλων των χορηγών της, την Κυριακή 4/11 στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του 15ου Γυμνασίου. Από τη διοίκηση της ομάδας ανακοινώθηκε πως «καλούνται οι φίλοι του συλλόγου και όλο το φίλαθλο κοινό της Λάρισας να παρευρεθεί στην τελετή, έχοντας τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλους όσοι εμπλέκονται άμεσα με τα δρώμενα του συλλόγου αλλά και το προπονητικό τιμ και όλους τους καλαθοσφαιριστές. Ταυτόχρονα θα αναφερθούν και όλα τα σχέδια της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν και θα γίνει ανοιχτός διάλογος με τη συμμετοχή όλων για τις δικές τους προτάσεις, με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου. Ατομικές προσκλήσεις δεν θα δοθούν. Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 13.30».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass