«ΕΛΙΩΣΕ» ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ 4-1

Τύρναβος από… ατσάλι

Δημοσίευση: 02 Νοε 2012 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:27
 Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Τύρναβος πέρασε σαν… σίφουνας προχθές από το Σιδηρόκαστρο, όπου έπαιξε μεγάλη μπάλα και κέρδισε τον τοπικό Εθνικό, με σκορ 4-1, για το κύπελλο Ελλάδος.
Οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά έκαναν σούπερ εμφάνιση και δικαίωσαν τον προπονητή τους που είχε δηλώσει πριν το παιχνίδι ότι πιστεύει πολύ σε αυτά τα παιδιά και στις τεράστιες δυνατότητες που έχουν.
Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Τύρναβος θύμιζε ομάδα ανώτερης κατηγορίας και σκόρπισε ενθουσιασμό με την εμφάνισή του.
Στην επόμενη φάση η τυρναβίτικη ομάδα θα αγωνιστεί σε διπλές αναμετρήσεις με την Κέρκυρα και σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για τους παίκτες τα δύο αυτά παιχνίδια.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
7΄: Παράλληλη σέντρα από δεξιά, ο Σιδηρόπουλος μέσα από την περιοχή αστοχεί.
12΄: Κάθετη πάσα στον Ασλανίδη, ο οποίος μέσα στην περιοχή, κάνει ένα κοντρόλ παραπάνω δίνοντας την ευκαιρία στον Μπουσινάκη να τον ανακόψει.
13΄: Φάουλ ο Κιπτίου από αριστερά, ο Πολύζος από τη μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
28΄: Σέντρα από δεξιά ο Μπουζούρας, ο Γαϊδαρτζής πιο ψηλά απ’ όλους και από τον πορτιέρο που επιχείρησε έξοδο, πιάνει την κεφαλιά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
35΄: Σουτ ο Τσούκαλος από το ημικύκλιο της περιοχής, λίγο άουτ απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι του Γαβριηλίδη.
42΄: Ωραία προσπάθεια του Ασλανίδη, πάσα στον Γαϊδαρτζή που πιάνει δυνατό σουτ, ο Γούπος με δυσκολία αποκρούει στην αριστερή του γωνιά σε κόρνερ.
45΄: 0-1 Υποδειγματική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, με τελικό αποδέκτη τον Κιπτίου που μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Γαβριηλίδη.
46΄: Ο Μπουζούρας από δεξιά σέντρα, τελικός αποδέκτης ο νεοεισελθών Μουτίδης, που από το ύψος της περιοχής πλασάρει ψηλά άουτ.
47΄: 0-2 Ο Σάββας Σιδηρόπουλος ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή πλασάρει, στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Γαβριηλίδη.
55΄: 0-3 Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Νίκος Τσούκαλος μέσα από την περιοχή, κεραυνοβολεί τον Γαβριηλίδη.
63΄: Ευκαιρία με τον Γαϊδαρτζή χάνουν οι γηπεδούχοι για να μπουν στο παιχνίδι, η μπάλα όμως καταλήγει κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων, διαδοχικά σουτ, τελικά αποκρούουν οι αμυνόμενοι.
67΄: Ο Μπόντε από αριστερά ντριπλάρει στη γραμμή του άουτ τον Σαχπαζίδη, η επικίνδυνη σέντρα σουτ που επιχειρεί, περνάει ανεκμετάλλευτη.
69΄: 1-3 Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους με τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων.
71΄: 1-4 Ασύλληπτο γκολ φάουλ του Περικλή Μπουσινάκη, από θέση έξω δεξιά, κάρφωσε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Γαβριηλίδη.
88΄: Μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων να μειώσουν το σκορ, όταν το τεχνικό σουτ του Στόικου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γούπος στο δεξί «Γ» της εστίας του.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Γαβριηλίδης, Βλαχόπουλος, Φίλων (46΄ Μουτίδης), Φιλιππίδης, Πασχαλούδης, Κουκούτσης, Τσεμπερίδης (56΄ Στόικος), Σαχπαζίδης, Γαϊδαρτζής, Ασλανίδης (59΄ Ρόβας), Μπουζούρας
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Γούπος, Αθανασούλης, Αθανασιάδης, Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Σιδηρόπουλος (62΄ Μπόντε), Κιπτίου (81΄ Διβανές), Μπουσινάκης, Τσούκαλος (65΄
Φλέγγας), Οικονόμου.
Πηγή: www.serresgoal.gr
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass