ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ (16:00)

Πάνοπλος ο Τύρναβος για την πρόκριση

*ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: «Θα δώσουμε τον καλυτερό μας εαυτό»

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2012 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:27
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη ότι μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ελλάδος, ο Τύρναβος 2005 αγωνίζεται σήμερα και ώρα 16:00 στο Σιδηρόκαστρο, με τον τοπικό Εθνικό.
Οι δύο ομάδες που θα βρεθούν αντίπαλες και στο πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Football League 2, θα διεκδικήσουν με τις ίδιες πιθανότητες την πρόκριση και όποιος περάσει θα παίξει σε διπλά παιχνίδια με την Κέρκυρα και ασφαλώς αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο, στη σημερινή αναμέτρηση.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου που απέκλεισε την πρώτη αγωνιστική τον Οικονόμο Τσαριτσάνης κερδίζοντας με 2-0, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και μπορεί να πετύχει τον στόχο του, αρκεί να το πιστέψουν οι ίδιοι οι παίκτες, που πάνε να αγωνισθούν με ανεβασμένη ψυχολογία, στο πρώτο φετινό επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού Τάσου Μπεριτζά, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Παίζουμε με μια ομάδα η οποία μπορεί να είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και η επιτυχία εξαρτάται έρχεται μόνο από την κοινή προσπάθεια όλων. Τόσο στο ματς με την Καρδίτσα όσο και σε αυτό με τον Οικονόμο δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, αποτελούμε μια οικογένεια.
Θα δώσουμε λοιπόν τον καλύτερό μας εαυτό και από κει και πέρα ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης. Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντιπαλό μας».
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα εντοπίζονται στον τιμωρημένο από πέρυσι Γιώργο Κακαβίτση και στον τραυματία γκολκίπερ Χρήστο Κατσίβελο, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και δεν είναι 100 % έτοιμος.
Στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει στις 8 σήμερα το πρωί για το Σιδηρόκαστρο και θα γευματίσει καθ΄οδόν στο ξενοδοχείο «Ερωδιός» στη λίμνη της Κερκίνης, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γούπος, Ντάλλας, Αθανασούλης, Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Διβανές, Κιπτίου, Μπουσινάκης, Τσούκαλος, Οικονόμου, Αλεξίου, Φλέγγας, Ρόκκα, Σιάτρας, Μπόντε, Περήφανος, Αγρόδημος, Σιδηρόπουλος.
*Να σημειώσουμε ότι στην 1η ημέρα του κυπέλλου Ελλάδος ο Εθνικός Σιδηροκάστρου έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας την Αναγέννηση Επανομής με σκορ 2-1.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γεώργιος Κουναλάκης (Ξάνθης), ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Χρήστο Μπακλατζή (Καβάλας), Φώτιο Καμπερίδη (Καβάλας), 4ος θα είναι ο Έλγκιν Κιγιτζής (Θράκης), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Πέτρος Δροσινός (Χαλκιδικής).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass