ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ (0-0)

«Λευκή» ισοπαλία παραχώρησε ο Αμπελωνιακός

*ΗΤΤΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2012 1:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:26
 Επιμέλεια: Χρ. Αρχοντούλης
Μια ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός στα παιχνίδια των τριών ομάδων του νομού, στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Συγκεκριμένα, ο Απελωνιακός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον σκληροτράχηλο Ρήγα Φεραίο, ενώ ο Δωτιέας ηττήθηκε στη Λαμία από την τοπική ομάδα με 1-0 και ο Π.Ο. Ελασσόνας στη Γραβιά 2-1. Το ρεπό του έκανε ο Α.Σ. Πυργετού.
Με έξι βαθμούς προηγούνται στη βαθμολογία Α.Ο. Καρδίτσας και Λαμία.
Αναλυτικά τα παιχνίδια των τριών λαρισινών ομάδων, έχουν ως εξής:
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 0-0
Αμπελωνιακός και Ρήγας Φεραίος έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου είχαμε λίγες φάσεις και έγιναν πολλές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου.
Ο Αμπελωνιακός απείλησε πρώτος την αντίπαλη εστία στο 10ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Δημολιός έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα όμως πέρασε άουτ, ενώ στο 31’ οι παίκτες του Αμπελώνα δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μια λάθος έξοδος του Τσουμπέκου, που έχασε την μπάλα. Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν περισσότερες φάσεις και η αναμέτρηση να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον. Στο 56’ ένα σουτ του Μπίκου απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου, ενώ στο 76’ παραλίγο να βάλει αυτογκόλ ο Γουτούλης, που προσπάθησε να διώξει την μπάλα με κεφαλιά, όμως αυτήν πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Τσουμπέκου.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Βάσιλης Νάρης): Παπαγιάννης, Μαυρίδης, Τασούλης, Μπουρουτζίκας, Κομισσόπουλος, Πασχαλίδης, Μπίκος, Σιαμαντούρας (46' Βούκιας), Δημολιός (83' Τσούτσας), Αλεξανδρής, Λάιος (80' Καρυπίδης)
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Τσουμπέκος, Κόκας, Γουτούλης, Γούτσος, Βουραζέρης, Σπαθής, Μπίκας, Μπακάλης, Τσουκάλης (83' Ρουκάς), Πάσχος (60' Γάρος), Μιχολίτσης (88' Γκοντόλος)
ΛΑΜΙΑ-ΔΩΤΙΕΑΣ 1-0
Μετά από ένα αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι, ο Δωτιέας γνώρισε την ήττα στη Λαμία από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και διεκδίκησαν με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Τσατσαλίδη (4΄), Συκιώτη (5΄) και Τσένο (50΄).
Τελικά το γκολ ήρθε για λογαριασμό της Λαμίας στο 78΄ και έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Δωτιέα, όταν ο Καλύβας έβγαλε τη σέντρα με τον Μπενίσκο να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά να κάνει το 1-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Λάμπρου του συνδέσμου Εύβοιας με βοηθούς τους Ι. Περιβολάρη και Δημ. Φραντζή από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: (Λάκης Παπανικολάου): Καρανάσιος, Τσιλίκας, Κατσαδούρος(71΄ Χριστοδούλου), Σπυριδάκης, Παϊζάνος, Πάνος(65΄ Τσαμαδιάς), Καλύβας, Κουτρομάνος, Μπενίσκος, Αντωνίου (62΄ Παπαγεωργίου), Μαλισσόβας.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: (Κώστας Μάγγος-Δημήτρης Κωστής): Καραναστάσης, Ριζούλης, Τσένος, Τσακάλι, Πολύζος, Συκιώτης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας (81΄ Κωστούλας), Σιμούλης (58΄ Κοταρέλας), Τζιόλας, Κουβελάς.
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ-Π.Ο.Ε. 2-1
Φιλότιμα πάλεψε στη Γραβιά ο Π.Ο. Ελασσόνας, αλλά γνώρισε την ήττα τελικά από τον Ανδρούτσο, με σκορ 2-1. Η ομάδα της Ελασσόνας προηγήθηκε στο 34’ , όταν ο Κρίτσας με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.
Όμως οι γηπεδούχοι  απάντησαν άμεσα και στο 38΄ ο Παπαευθυμίου με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Το ξεκίνημα της επανάληψης βρήκε τον Οδυσσέα Ανδρούτσο να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 47΄ με τον Νάσιο να κάνει το 2-1. Στη συνέχεια οι Ελασσονίτες αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι μοιραία έμεινε αυτό το σκορ.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ (Κώστας Λίβας): Κοκονδύνης, Σκόρδας, Ντζαβίδης, Αναγνώστου, Ταμάμης Λ., Λέσσης (75' Νάσιος Δ.), Παπαευθυμίου, Κάππος, Σαγάνης, Νάσιος Γ.Δ. (90' Κονταξής Αργ.), Καρδαράς (81' Μπρουγιαννάκης)
Π.Ο.Ε (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Κρίτσας, Παπαποστόλου (64' Γκουντρουμπής Λ.), Θανάσης, Κουμπούρας, Φλώρος, Μουρατίδης, Καραγκούνης (74' Σισμανίδης), Γκουντρουμπής Φ., Στάθης (53' λ. τρ. Τόλιος), Σκλάβος.
ΤA ΠΛΗΡH ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Γραβιά-Π.Ο.Ε.           2-1
Λαμία.-Δωτιέας          1-0
Αίολος -ΑΟΚ 0-2
ΑΕ Λεονταρίου- Δομοκός    1-2
Αμπελωνιακός-Ρήγας Φεραίος       0-0
* Ρεπό είχε ο Πυργετός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1. ΑΟ Καρδίτσας       4-1     6
2. Λαμία          2-0       6
3. Αχιλλέας Δομοκού            3-2      4
4.Δωτιέας       2-1     3
5. Πυργετός    1-0     3
6. Ανδρούτσος Γραβιάς         2-1     3
7. Αμπελωνιακός      1-1     2
8. 7.Ρήγας Φεραίος    1-2     1
9.ΠΟΕ            1-3      0
10.ΑΕ Λεονταρίου      1-3     0
11 .Αίολος Καρπενησίου        0-4     0
*Ανδρούτσος Γραβιάς και Α.Σ.Πυργετού έχουν κάνει το ρεπό τους.
*Εκκρεμεί η ένσταση του Αχιλλέα Δομοκού για τον αγώνα με τον Αμπελωνιακό.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(4/11-15:00)
Π.Ο.Ε.-Δωτιέας
Πυργετός-Γραβιά
Α.Ο.Καρδίτσας-Λαμία
Αμπελωνιακός-Αίολος
Ρήγας Φεραίος-Λεοντάρι
*Ρεπό έχει ο Αχιλλέας Δομοκού
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass