ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Πρόκριση στο Σιδηρόκαστρο

* ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2012 23:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:26
Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου θα είναι ο αντίπαλος του Τυρνάβου 2005 στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, παιχνίδι που ορίσθηκε να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 4 μ.μ.
Η ομάδα του Τυρνάβου θέλει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, καθώς στη συνέχεια θα υποδεχθεί την Κέρκυρα και σίγουρα μια ομάδα από τη Σούπερ Λίγκα θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό φιλάθλων.
Έτσι το κέρδος θα είναι διπλό για το τυρναβίτικο σωματείο, διότι το ταμείο θα ενισχυθεί από τη μια πλευρά και από την άλλη οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν τις εμπειρίες που χρειάζεται για να γίνουν ακόμη καλύτεροι στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Κακαβίτση, που εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του από την περυσινή σεζόν, ενώ δεν υφίσταται κάποιο άλλο πρόβλημα
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που είναι νεοφώτιστη ομάδα στη Football League 2, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος παραχώρησε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ισοπαλία 0-0. Η αποστολή της τυρναβίτικης ομάδας πιθανότατα θα αναχωρήσει την ερχόμενη Τρίτη για το Σιδηρόκαστρο και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.
*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.                                                                                                                             ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass