ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ(14:30)

Μάχη για την πρόκριση…

*ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2012 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:25
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 14:30 στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, όπου ο Τύρναβος 2005 θα αντιμετωπίσει στο γειτονικό ντέρμπι τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Football League 2, όπου ο Τύρναβος αναδείχθηκε με την Αναγέννηση Καρδίτσας ισόπαλος 1-1, ενώ ο Οικονόμος απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Σιδηρόκαστρο.
Το σημερινό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης, καθώς όσο ψηλότερα φτάσουν στη διοργάνωση, τόσο και τα κέρδη θα είναι μεγαλύτερα.
Σε αυτά τα ματς εκτός από το αγωνιστικό κίνητρο υπάρχει και το γόητρο, γι΄αυτό οι παίκτες και των δυο ομάδων θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.
Μεγάλος αριθμός φιλάθλων αναμένεται να βρεθεί στις φιλόξενες κερκίδες του σταδίου Τυρνάβου, για να παρακολουθήσει ένα αμφίρροπο παιχνίδι.
Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, τα νέα από τους δυο αντιπάλους έχουν ως εξής:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Με τον Οικονόμου που εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ο Τύρναβος 2005 θα αγωνισθεί σήμερα με στόχο τη νίκη και την καλή εμφάνιση, όπως έκανε και στο παιχνίδι με την Καρδίτσα.
Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή Τάσο Μπεριτζά είναι ο Νίκος Τσούκαλος που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Καρδίτσα και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του.
Στην αποστολή είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γούπος, Ντάλλας, Αθανασιάδης, Ρόκα, Περήφανος, Αθανασούλης, Πολύζος , Νόνης , Σιάτρας, Αντωνόπουλος, Διβανές, Μεζίνι, Οικονόμου, Φλέγγας , Κιπτίου, Μπουσινάκης, Μπόντε, Τσούκαλος, Κακαβίτσης, Αλεξίου, Παπαγεωργίου.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Κομπλέ θα αγωνιστεί ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, καθώς μοναδική απουσία θα είναι αυτή του τραυματία Σουμέλα. Ο τεχνικός Γιώργος Καλτεκης ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος, ώστε να χαρούν πάνω από όλα το παιχνίδι. Στην αποστολή η οποία συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ο κ.Καλτέκης θα επιλέξει τη δεκαοκτάδα: Μπαχτσιβάνος,Θεοδωρόπουλος, Τσιανάκας, Καραγιάννης, Μάντζιος, Φαρμάκης, Πρικάκης, Τσετιροκλής, Λιλολάρι, Καράμπελας, Παναγιώτου Ανδ., Παναγιώτου Αντ., Ματούλας, Αγγελίνας, Βούλγαρης, Αγγέλης, Φτίκας, Κουλτσιάκης, Εράλντο, Μπαλής, Παπακωνσταντίνου, Σιαφαρίκας.
*Πέρυσι να σημειώσουμε ότι ο Οικονόμος για το πρωτάθλημα της Football League 2 είχε κερδίσει   στον Τύρναβο 1-0 και στο «Γ.Μητσιμπόνας», 2-1.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Λάμπρος Παπαργυρίου(Παντελής Κύφος, Χρήστος Καραμπούλας) του συνδέσμου Πιερίας, 4ος διαιτητής θα είναι ο κ.Ιωάννης Γκαραγκάνης(Πιερίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ.Ηλίας Κωτούλας(Τρικάλων).
Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Αναβλήθηκε η εκδίκαση της ένστασης που υπέβαλε η Αναγέννηση Καρδίτσας για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κακαβίτση, στον μεταξύ τους αγώνα της περασμένης Κυριακής στον Τύρναβο, που τελείωσε ισόπαλος 1-1.
Πάντως στην τυρναβίτικη ομάδα δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την υπόθεση, αλλά  κύκλοι της ΠΑΕ ανέφεραν ότι δεν περίμεναν από την πλευρά της Καρδίτσας να προβεί σε αυτή την ενέργεια και βέβαια τονίζουν ομάδες με την ιστορία της Αναγέννησης πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αγώνες κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα χαρτιά… Η ΠΑΕ Τύρναβος αναμένεται να τοποθετηθεί και επίσημα, για το θέμα που προέκυψε καθώς υπήρξε διαβεβαίωση από την αρμόδια επιτροπή ότι ο Κακαβίτσης είχε δικαίωμα συμμετοχής.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass