ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ:

Να χαρούμε εμείς και ο κόσμος το παιχνίδι

*Οικονόμος και Τύρναβος δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2012 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:25
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Με θετικά αποτελέσματα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Football League 2 Τύρναβος 2005 και Οικονόμος Τσαριτσάνης, που έφεραν ισοπαλίες, με Αναγέννηση Καρδίτσας(1-1) και Εθνικό Σιδηροκάστρου(0-0), αντίστοιχα.
Οι δυο εκπρόσωποι του νομού θα βρεθούν αντίπαλοι αύριο στις 2.30 μετά το μεσημέρι στο γήπεδο του Τυρνάβου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου Ελλάδος.
Το παιχνίδι είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και όπως συμβαίνει σε τέτοια ματς, υπάρχει το γόητρο που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του αμυντικού του Οικονόμου Αποστόλη Τσιανάκα, που επισήμανε τα εξής: «Θέλουμε να χαρούμε τόσο εμείς οι ποδοσφαιριστές όσο και ο κόσμος το παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ομάδες που πιστεύω ότι θα έχουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και θα πάμε να παίξουμε σαν ίσος προς ίσο. Θέλουμε την πρόκριση για το πρεστίζ της ομάδας, για τους φιλάθλους μας και να δείξουμε ότι έχουμε δυνατότητες γιατί ορισμένοι στη Λάρισα ήδη μας έχουν καταδικάσει. Έχουμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περυσινή χρονιά και απλά χρειάζεται μια πίστωση χρόνου από τον κόσμο μας. Θα περάσει ο πιο ψύχραιμος και ίσως ο πιο τυχερός».
*Ο Οικονόμος θα αγωνισθεί πάνοπλος στην αυριανή αναμέτρηση κυπέλλου, καθώς επανέρχονται τόσο ο Τσιανάκας όσο και ο Φαρμάκης που δεν έπαιξαν λόγω καρτών στο παιχνίδι με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.
*Εν τω μεταξύ, αγιασμό πραγματοποίησε το πρωί του περασμένου Σαββάτου η ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και όπως διαφάνηκε, με τη βοήθεια και του Θεού απέσπασαν οι «πράσινοι» πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό στην πρώτη αναμέτρηση του πρωταθλήματος στο Σιδηρόκαστρο.
Χθες το απόγευμα προπονήθηκαν οι παίκτες, παίζοντας και διπλό, θα ακολουθήσει πρωινή προπόνηση σήμερα και θα συγκροτηθεί η αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Τύρναβο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass