ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Κάτι... κινείται στο μπάσκετ

ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ MORENA, ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ FMS ΑΣΤΕΡΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2012 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:25
 Του Κ. Γκιάστα
 Αυτό έχουμε. Αυτό θα στηρίξουμε. Κάπως έτσι φαίνεται πως αντιδρά ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας απέναντι στην μπασκετική κίνηση. Αν και τα πρώτα δύο χρόνια φαινόταν κάπως μουδιασμένος από τη σκληρή μετάβαση στη Γ’ Εθνική από την Α1 των δύο ομάδων, τώρα δείχνει πως προσαρμόζεται.
Δεν είναι τυχαίο πως στα δύο παιχνίδια του Φοίνικα Morena το κλειστό του Αγίου Θωμά (αν και μικρό σε σχέση με τη Νεάπολη που έπαιζε πέρυσι) ήταν γεμάτο ενώ στο ένα ματς που έπαιξε ο FMS Αστέρας στο κλειστό του Αλκαζάρ η παρουσία ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη διάθεση των διαρκείας είναι μια καλή οικονομική ανάσα για τις διοικήσεις των ομάδων. Γι΄ αυτό το λόγο ζητήσαμε την άποψη των δύο αρχηγών των ομάδων. Του Θοδωρή Λιάκου του Φοίνικα και του Γιάννη Λάππα του Αστέρα.
ΛΙΑΚΟΣ: «ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΩΝ…»
Στο γεγονός πως έρχεται μια νέα γενιά παραγόντων αλλά και μαζί τους και νέοι χορηγοί στο χώρο στάθηκε ο αρχηγός του Φοίνικα, Θοδωρής Λιάκος, ο οποίος δήλωσε: «Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός πως βλέπεις νέα πρόσωπα στην κερκίδα. Ανθρώπους που δεν είχαμε συνηθίσει μέχρι στιγμής. Αυτό είναι επιτυχία καθώς δημιουργείται ένα νέο κοινό που θα είναι μπασκετικό. Αυτό το έχει ανάγκη το άθλημα και κυρίως οφείλεται στο γεγονός πως υπάρχουν νέοι παράγοντες στο χώρο. Δίπλα τους ακολουθεί και μια νέα ομάδα χορηγών. Όλα αυτό είναι θετικό».
Όσον αφορά τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο αρχηγός των μελανόλευκων ανέφερε: «Μετράμε τρεις νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Κρατάμε χαμηλούς τόνους γιατί όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Τώρα υπάρχει μια διακοπή που θα μας ευνοήσει».
ΛΑΠΠΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ»
Ο Γιάννης Λάππας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι στον Αστέρα βλέπει πως ο κόσμος αρχίζει να ζεσταίνεται σιγά - σιγά. «Βλέπω πως οι φίλαθλοι στηρίζουν τόσο τη δική μας προσπάθεια όσο και της άλλης ομάδας της πόλης του Φοίνικα. Είναι πολύ σημαντικό να συνειδοποιήσουμε όλοι πού βρισκόμαστε και τι έχουμε. Αυτή τη στιγμή το μπάσκετ βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο και αν το προσέξουμε από το ξεκίνημά του και το αγκαλιάσουμε θα γίνει ακόμα πιο δυνατό στη συνέχεια. Είναι πάντως τονωτικό για όλους μας να βλέπουμε νέα πρόσωπα στο κλειστό. Μας φτιάχνει την ψυχογολία» δήλωσε.
Σχετικά με το χαμένο παιχνίδι με τον ΒΑΟ στο τελευταίο δευτερόλεπτο είπε: «Κακώς χάθηκε αυτό το παιχνίδι αλλά θα υπάρχουν στιγμές να κερδίσεις μια... τζάμπα ήττα. Έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποια σημεία. Τώρα κοιτάμε το ματς με την Κοζάνη».
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Στον Φοίνικα τώρα περιμένουν πως και πως να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Βλαχούλης που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την περιφέρεια της ομάδας. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και η προετοιμασία ξεκίνησε για το επόμενο ματς κανονικά από χθες.
Στον Αστέρα χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε βιντεοθεραπεία με τον τεχνικό Θανάση Μπουλιάκη να δείχνει τα λάθη που έγιναν στους παίκτες του. Από σήμερα θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις ενόψει του αγώνα με την Κοζάνη.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Εν τω μεταξύ, μπορεί να υπήρξαν δημοσιεύματα σε μπασκετικά σάιτ που ανέφεραν πως υπήρχε ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής το Σάββατο αλλά επίσημα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι άνθρωποι των λαρισινών ομάδων επικοινώνησαν με την ΕΟΚ και ενημέρωθηκαν πως οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν κανονικά την επόμενη Κυριακή 4 Νοεμβρίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass