ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΕΡΙΤΖΑ ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ:

Αξίζαμε να κερδίσουμε την Καρδίτσα

*ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ *ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2012 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:25
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Πολύ καλή αγωνιστική εικόνα έδειξε προχθές το απόγευμα ο Τύρναβος 2005 στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και μπορεί να αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, όμως ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες.
Στην πρεμιέρα λοιπόν του πρωταθλήματος της Football League 2, η τυρναβίτικη ομάδα σκόρπισε χαμόγελα και υποσχέσεις, απέναντι σε ένα σύλλογο που σε κάθε περίπτωση δεν παύει να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και να τοποθετεί ψηλά τον πήχη
Για το προχθεσινό παιχνίδι αλλά και για τη συνέχεια, ο συνεργάτης του Τάσου Μπεριτζά στην τεχνική ηγεσία Βρασίδας Κοντοθανάσης, επισήμανε τα εξής:
«Κάναμε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε την Καρδίτσα. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Τυρνάβου που στηρίζει την προσπάθεια μας και τον θέλουμε όλη τη σεζόν δίπλα μας. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι να δουλεύουμε με πολλά νέα παιδιά και γνωρίζουμε ότι ο δρόμος θα είναι ανηφορικός και δύσκολος. Όμως αυτό που μας ικανοποιεί στο τεχνικό τιμ είναι ότι αυτοί οι παίκτες δείχνουν επαγγελματική ωριμότητα και συνέπεια στις υποχρεώσεις τους. Δεν πετάμε στα σύννεφα διότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και μικρό σε διάρκεια πρωτάθλημα. Χρειάζεται λοιπόν σοβαρότητα, υπομονή και να έχουμε λίγη τύχη που δεν είχαμε στο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Παίξαμε με πέντε μικρούς κόντρα στην Αναγέννηση και οι φίλαθλοι είδαν μια ομάδα μαχητική σε όλη τη διάρκεια, που είχε ζωντάνια και απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Με σκυμμένο το κεφάλι συνεχίζουμε τη δουλειά και με στόχο να γινόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι».
-Ακολουθεί το γειτονικό ντέρμπι με τον Οικονόμο για το κύπελλο, την ερχόμενη Πέμπτη. Είναι έτοιμος ο Τύρναβος για την πρόκριση;
«Σίγουρα μας ενδιαφέρει πρώτα το πρωτάθλημα αλλά ασφαλώς και στο κύπελλο όσο το δυνατόν μπορέσουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό, θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία.
Πάντα τα παιχνίδια με την Τσαριτσάνη παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και εξίσου σημαντικό θα είναι το ματς της Πέμπτης, όπου αν έχουμε την εικόνα που δείξαμε και στον αγώνα με την Αναγέννηση, δεν θα συναντήσουμε προβλήματα για να επικρατήσουμε.
Θέλουμε να έχουμε και λίγη τύχη που μας γύρισε την…πλάτη στον αγώνα με την Καρδίτσα. Εύχομαι πάνω από όλα να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθεί ο κόσμος».
 
ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα νέα είναι ευχάριστα για τον Τάσο Μπεριτζά, ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Επανέρχεται ο Οικονόμου που ήταν τιμωρημένος, όπως επίσης και οι Αθανασιάδης, Σιδηρόπουλος που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass