ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(1-1)

Μπορούσε τη νίκη ο Τύρναβος

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2012 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:25
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μέσα σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που τιμά ιδιαίτερα και τις δυο ομάδες, Τύρναβος 2005 και Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Στο γειτονικό αυτό ντέρμπι της Football League 2 (2ος όμιλος) το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 1.200 φίλαθλοι, η ανανεωμένη ομάδα του Τυρνάβου έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θα μπορούσε με λίγη τύχη να κατακτήσει ακόμη και τους τρεις βαθμούς.
Οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αγωνίσθηκαν με πάθος, δημιούργησαν ευκαιρίες και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (46΄), βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να ισοφαρίσουν αμέσως και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.
Το χειροκρότημα στο τέλος των φίλων της τυρναβίτικης ομάδας, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειές τους και είναι ένα μήνυμα ότι ο κόσμος θα τους στηρίξει τη φετινή χρονιά.
Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση που έχει και αυτή πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της αλλά και έμπειρους παίκτες όπως τους Μπουντούρη, Χατζηρίζο, Αθανασιάδη, έκανε μια μέτρια εμφάνιση και σίγουρα πρέπει να έμεινε ευχαριστημένη που πήρε την ισοπαλία, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ
Τόσο ο Τύρναβος 2005 όσο και η Αναγέννηση Καρδίτσας ξεκίνησαν με ενθουσιασμό τον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις παρακάτω φάσεις:
2΄ Ο Αθανασιάδης τροφοδότησε τον Μπουντούρη, αυτός έπιασε το ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γούπου.
10΄ Σέντρα επιχείρησε ο Μπουντούρης και στην κεφαλιά του Αθανασιάδη η μπάλα πέρασε άουτ.
12΄ Σε απευθείας φάουλ του Μπουσινάκη η μπάλα κατέληξε άουτ.
17΄ Ο Μπουσινάκης έκανε σέντρα και στην κεφαλιά του Μπόντε η μπάλα κατέληξε άουτ.
22΄ Δυο φορές ο Κυπτίου επιχείρησε το σουτ και ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε ισάριθμες σωτήριες αποκρούσεις.
0-1 ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΒΑ ΣΤΟ 46΄
Ψυχρολουσία για τον Τύρναβο μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 46΄ ο Ρόβας με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.
ΣΤΟ 52΄ Ο ΠΟΛΥΖΟΣ ΤΟ 1-1
Γρήγορα απάντησε ο Τύρναβος, καθώς στο 52΄ο Μπουσινάκης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Αποστόλης Πολύζος που πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, το 1-1.
ΔΟΚΑΡΙ Ο ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ
Επτά λεπτά αργότερα στο 59΄, ο Μπουσινάκης επιχείρησε το δυνατό σουτ και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 63΄ πάλι ο Μπουσινάκης έπιασε το σουτ και απέκρουσε στη γωνία του ο Παπαδόπουλος την μπάλα.
ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο καλές ευκαιρίες μέσα σε τρία λεπτά.
Συγκεκριμένα στο 66΄ ο Αθανασιάδης πιεζόμενος από τον Πολύζο επιχείρησε το σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 69΄ ο Μπουντούρης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά στο σουτ που έκανε ο Γούπος με τα πόδια απέτρεψε το 1-2.
ΦΑΣΕΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ
Στο 73’ σε σέντρα του Αθανασούλη, ο Διβανές έκανε την προβολή και μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας
Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού στο 88΄ ο Μεζίνι επιχείρησε το σουτ και ο Παπαδόπουλος με υπερπροσπάθεια έδιωξε την μπάλα και στο
90΄+2 σε σέντρα του Χατζηρίζου, με κεφαλιά ο Κρανιώτης έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από τον Τύρναβο ξεχώρισαν οι Μπουσινάκης, Κυπτίου, Αντωνόπουλος, Τσούκαλος και Πολύζος, ενώ από την Αναγέννηση οι Παπαδόπουλος, Ρόβας, Γκουγκούδης.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Αρίστη η διαιτησία του κ. Λυμπούδη (Αϊναλής, Παπακύμης) Μακεδονίας, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Δραγάτης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Ρόβας (26΄), Γκόλιας (58΄), Πάτρας (80΄), Σάββας (85΄)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Tάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Αθανασούλης, Τζιόλης (89΄ Ρόκκα), Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Διβανές, Κυπτίου, Μπουσινάκης, Τσούκαλος (74΄λ.τ. Κακαβίτσης), Μπόντε (61΄Μεζίνι).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Σάββας (87΄Τζανής), Γκουγκούδης, Πάτρας, Κουκούλης (62΄Κρανιώτης), Γκόλιας, Ρόβας, Χατζηρίζος, Μπουντούρης, Μυργιώτης, Αθανασιάδης.
* Μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα οι πρόεδροι των ΕΠΣ Λάρισας και Καρδίτσας Ζήσης Γρηγορίου και Μανόλης Παλάσκας, αντίστοιχα, ενώ παρέα είχαν και τον πολιτευτή Νίκο Παππά.
* Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τύρναβος Αχιλλέας Δόκος είχε συζήτηση στο ημίχρονο με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Νταβαρούκα, ο οποίος κάτι… ετοιμάζει για τα διοικητικά δρώμενα της ΕΠΣ Λάρισας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass