ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

Πανέτοιμος ο Τύρναβος για το ντέρμπι

*ΑΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2012 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:23
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League 2 ξεκίνησε από χθες και στον Τύρναβο προετοιμάζονται για το θεσσαλικό ντέρμπι, με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ένα παιχνίδι το οποίο εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Τυρνάβου και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των δυο ομάδων.
Πάντως χθες γράφτηκε ότι το συγκεκριμένο ματς υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει Σάββατο, στην περίπτωση που ορισθούν τα παιχνίδια Κυπέλλου την Τρίτη 23 του μηνός.
Σήμερα λοιπόν θα γίνει γνωστό το πότε θα ορισθούν οι αγώνες Κυπέλλου και θα γνωρίζουν οι του Τυρνάβου για το αν το παιχνίδι με την Καρδίτσα, μετατεθεί από την Κυριακή για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.
Κατά τα άλλα, μετά τη ματαίωση του προχθεσινού φιλικού με τον Δωτιέα στην Αγιά, χθες οι παίκτες του Τυρνάβου 2005 προπονήθηκαν κανονικά, κάτω από τις οδηγίες του Τάσου Μπεριτζά, που θα καταλήξει σε ποια ενδεκάδα θα χρησιμοποιήσει μέσα από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας και θα επιλεγούν οι πιο ετοιμοπόλεμοι.
Προβλήματα δεν υφίστανται, πλην από τον Κατσίβελο που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass