Αρχίζουν οι δραστηριότητες του ΣΕΠΝ Λάρισας για την καλοκαιρινή σαιζόν

Δημοσίευση: 15 Απρ 2015 15:02 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:06

 

Αρχίζουν οι δραστηριότητες του ΣΕΠΝ Λάρισας για την καλοκαιρινή σαιζόν. Την Παρασκευή 17/04/15 και ώρα 16.45 καλούνται οι παρακάτω παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου να βρίσκονται απέναντι από το  γήπεδο Γιάννουλης για να συμμετάσχουν στον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής στο Αργυροπούλι σε ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τους παλαίμαχους της τοπικής ομάδας:

Καλιακούδας Δημ., Πάσχος Βαγγ., Ντόνας Κωστ., Κώτσιος Βαγγ., Δημόπουλος Αλκ., Κορομηλάς Απ., Τάτσης Γιάνν., Μιχαλές Γ., Κυρίτσης Δημ., Καζαντζής Στ., Δοξαράς Τ., Γκουσγκούνης Δημ., Τσάκος Παν., Τασιούλης Χρ., Μαχούχας Θαν., Μπατραλέξης Φαν., Παπαδούλης Κώστ., Στεριόπουλος Χρ., Φακίτσας Νικ., Μπεριτζάς Τάσ., Ψαθάς Π., Κορδίστας Δημ., Γαραζανάκης Μαν.

Οι επόμενες εξορμήσεις του συνδέσμου θα είναι ένα φιλικό παιχνίδι στην Ιστιαία Εύβοιας, και ένα διεθνές φιλικό στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο Γερμανική ομάδα. Επίσης ανακοινώνεται ότι ο Αθλητικός Μαραθώνιος Αλληλεγγύης συνεχίζεται και μετά το Πάσχα με μια νέα συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών που μετά την επιτυχή κατάληξη που είχε η πρώτη προσπάθεια από τα μέλη του ΣΕΠΝ Λάρισας (τρόφιμα και ρούχα σε 16 οικογένειες μαζί με το κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων) θα δοθούν αυτή τη φορά τρόφιμα σε άλλες 15 οικογένειες.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass