Οδηγίες πρωταθλημάτων υποδομής ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2012 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:21
Από την Επιτροπή Τμημάτων Υποδομής της ΕΠΣΛ ανακοινώθηκαν οι οδηγίες των φετινών πρωταθλημάτων παίδων, προπαίδων και εφήβων. Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν ως εξής:
* Εφήβων με αθλητές γεννηθέντες το 1996 και νεότεροι.
* Παίδων με αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 1998 και νεότεροι.
* Προπαίδων με αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 2000 και νεότεροι.
* Οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται με το δελτίο αθλητικής ιδιότητας (ΕΠΟ) και με κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών, η οποία, με ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να είναι θεωρημένη από γιατρό και από την ΕΠΣΛ (ισχύς ενός έτους), στην οποία θα κατατίθεται υποχρεωτικά πριν την διεξαγωγή των αγώνων.
* Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο προπαιδικό πρωτάθλημα μπορούν να αγωνιστούν και με ατομική ιατρική βεβαίωση η οποία θα είναι επικολλημένη στο δελτίο.
 * Δεν είναι δυνατή, με ποινή αντικανότητας, η συμμετοχή ποδοσφαιριστή στα πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων χωρίς αθλητικό δελτίο ΕΠΟ, εκτός αν έχει προηγούμενα κατατεθεί στην ΕΠΣΛ αίτηση έκδοσης δελτίου αθλητικής ιδιότητας, η οποία εκκρεμεί, οπότε είναι δυνατή η συμμετοχή με την προσκόμιση αντιγράφου της αίτησης κατάθεσης, θεωρημένου από την ΕΠΣΛ.
* Κατ’ εξαίρεση, στο πρωτάθλημα Προπαίδων, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αγωνίζονται με θεωρημένη, κατά τα παραπάνω, κατάσταση υγείας και προσωρινό δελτίο, που θα εκδίδει η ΕΠΣΛ και το οποίο δεν σημαίνει οριστική εγγραφή του ποδοσφαιριστή στο σωματείο.
* Οι αγώνες θα διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών το καθένα για την προπαιδική κατηγορία, των 35 λεπτών για την παιδική κατηγορία και των 40 λεπτών για το Εφηβικό. Με ενδιάμεση ανάπαυλα 10 λεπτά στο Προπαιδικό - Παιδικό και με ανάπαυλα 5 λεπτών για το Εφηβικό.
* Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο φύλλο αγώνα μέχρι 22 το πολύ ποδοσφαιριστές. Αντικατάσταση επιτρέπεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, 5 για την κατηγορία των Εφήβων, οκτώ για την κατηγορία παίδων και απεριόριστες για την κατηγορία των προπαίδων.
* Οι αγώνες θα διεξάγονται σύμφωνα με το πρόγραμμα αγώνων, χωρίς καμία αναβολή.
* Τα έξοδα λειτουργίας βαρύνουν τα γηπεδούχα σωματεία.
* Από την ΕΠΣΛ θα γίνει προσπάθεια να παρευρίσκεται στους αγώνες ιατρός ή υπεύθυνος για την παροχή πρώτων βοηθειών, τα έξοδα του οποίου βαρύνουν εξ ημισείας και τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία και θα καταβάλλονται με την έναρξη του αγώνα στον διαιτητή για την αμοιβή του παριστάμενου γιατρού.
* Οι μπάλες του προπαιδικού τμήματος θα είναι Νο 4.
* Οι αγώνες του προπαιδικού πρωταθλήματος θα διεξάγονται με εστίες 2Χ5 στο ύψος των μεγάλων περιοχών χωρίς άλλη σήμανση ή σήμανση με πιατάκια και οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται θα είναι από 10 με τον τερματοφύλακα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass