ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Υπέροχη βραδιά για τους Ελληνοκαναδούς

* ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2012 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:21
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια υπέροχη βραδιά απόλαυσαν οι Ελληνοκαναδοί προχθές στην ταβέρνα «Φιλελλοίνων» στο Φρούριο, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τους παλαιμάχους της ΑΕΛ, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ.Κώστας Τζανακούλης για μια ακόμη φορά μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την παρουσία τους στη φιλόξενη πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου, τονίζοντας ότι οι γέφυρες αυτές της επικοινωνίας και της πραγματικής φιλίας που άνοιξαν με τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα συνεχισθούν και τα επόμενα χρόνια, γιατί οι Έλληνες του εξωτερικού πάντα πονάνε την πατρίδα , ενώ με την παρουσία τους και το χαμόγελό τους, δίνουν μεγάλη δύναμη στον ελληνικό λαό για αντιμετωπίσει τη δύσκολη αυτή κατάσταση.
Τους προσκάλεσε να επισκεφθούν όποτε μπορέσουν και πάλι τη Λάρισα, ενώ και οι Ελληνοκαναδοί τον οποίο ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον που έδειξε από την πρώτη ημέρα που ήρθαν και από την πλευρά τους του απηύθυναν πρόσκληση, να επισκεφθεί το Τορόντο.
Εκτός του κ. Τζανακούλη στο δείπνο παρακάθισε και η σύμβουλός του, κ. Βάσω Οικονόμου, προσφέροντας όπως και ο δήμαρχος αναμνηστικά της πόλης.
Οι Ελληνοκαναδοί που αναχώρησαν χθες το πρωί για την Αθήνα με προορισμό στη συνέχεια τη Λευκωσία, έμειναν ενθουσιασμένοι και από την ξενάγηση που έκαναν οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ στα Μετέωρα και στον όγκο του ορεινού Κόζιακα (Χρυσομηλιά, Τύρνα, Περτούλι).
Επίσης, το περασμένο Σάββατο τους Ελληνοκαναδούς ξενάγησε σε Μουσείο της πόλης ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γώργος Πασχόπουλος, ενώ ακολούθησε γεύμα με αρνάκι και λαγό από τον κ. Δημήτρη Συγκούνα, μέλος της διοίκησης του επιμελητηρίου Λάρισας.
ΟΙ... ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
Στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι στο Αλκαζάρ, ο Ηλίας Σελιώνης... έγραψε και πάλι με τις ατάκες του, ορισμένες τις οποίες παραθέτουμε:
«Παιδιά παίζουμε με σύστημα 4-6-ντιπ», «Το πρόβλημα που έχουμε με τους αντιπάλους μας είναι ότι αυτοί μιλάνε αγγλικά και εμείς βλάχικα», «Κολομητρούση όπως πας συνέχεια αριστερά θα σε προσκαλέσει στο κόμμα η Παπαρήγα», «Πλίτση έχεις τρεις αναπάντητες στο κινητό και την άλλη φορά θα φροντίσουμε να έχουν θήκη τα παντελονάκια για τα κινητά», ενώ απευθυνόμενος στους φιλοξενούμενους τους είπε: «Μας έχετε στο μισό γήπεδο αλλά αυτό είναι το δικό σας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass