ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

Τα γεγονότα τρέχουν…

* Παρελθόν αποτελούν Αργυρούλης, Μάρκου

Δημοσίευση: 15 Απρ 2015 13:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:06

Του Σωτ. Κέλλα

Στην ΑΕΛ η προετοιμασία για τα πλέι οφ συνεχίσθηκε με προπόνηση χθες στο Αλκαζάρ και τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο να μιλάει διαρκώς στους παίκτες για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα ώστε να περάσει το μεγαλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας που έχουν ανάγκη οι Λαρισαίοι φίλαθλοι.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με εξαίρεση ένα μικροτραυματισμό του Λύρα και του Δεληζήση αλλά ο τελευταίος λόγω τιμωρίας δεν έχει δικαίωμα να συμμετέχει στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Αυτή τη στιγμή η αγωνία των «βυσσινί» είναι για την κλήρωση των αγώνων που είναι άγνωστο ποια μέρα θα γίνει αφού υπάρχει εκκρεμότητα με την επικύρωση της βαθμολογίας.

Ο λόγος είναι ότι περιμένουν την πειθαρχική επιτροπή να βγάλει απόφαση για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση Ηρακλή-ΑΕΛ με τη λαρισινή ομάδα να κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο καθώς θεωρείται υπαίτια της διακοπής του αγώνα για δέκα λεπτά με τις διαμαρτυρίες για

τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι σε βάρος της ομάδας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Η επιθυμία όλων είναι το πρώτο παιχνίδι να διεξαχθεί εκτός έδρας και με αντίπαλο οποιαδήποτε ομάδα εκτός της ΑΕΚ. Γνωρίζουν όλοι ότι ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από τη Λάρισα θα ανεβάσει τον ενθουσιασμό στα ύψη και θα δώσει και βαθμολογική ώθηση.

Για σήμερα η προπόνηση έχει προγραμματιστεί πάλι στο Αλκαζάρ ενώ την Παρασκευή θα γίνει φιλικό παιχνίδι στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό που αγωνίζεται στα πλέι άουτ.   

ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελούν ο τιμ μάνατζερ Νίκος Αργυρούλης και ο εκτελεστικός διευθυντής Σωτήρης Μάρκου. Μάλιστα από την περασμένη βδομάδα προήλθε το διαζύγιο (ανήμερα του φιλικού αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης) και ουσιαστικά επισημοποιήθηκε από χθες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass