ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ ΚΩΣΤΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ

«Δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή αλλά να κρατηθείς»

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2012 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:19
 Η Δάφνη ήταν η νικήτρια του ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ και ως εκ τούτου απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής τη μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας. Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτό το ιδανικό ξεκίνημα για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Ταχιάρχη;
«Εγώ θα επιμείνω σ’ αυτό που είχα πει και το καλοκαίρι. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Είμαστε καλή ομάδα δουλεύουμε σωστά έχουμε νέα διοίκηση και το αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς βγαίνει την Κυριακή» απαντά ο τεχνικός ηγέτης των πρασίνων και προσθέτει:
«Εγώ και σαν ποδοσφαιριστής ήμουν φιλόδοξος. Θέλουμε να πετύχουμε αυτό που δεν μπορέσαμε πέρυσι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Θα δώσουμε 32 συνολικά παιχνίδια και πρέπει να έχουμε διάρκεια».
-Ποιο είναι το κλειδί της μέχρι τώρα επιτυχίας;
«Αν και χθες δεν το δείξαμε το δυνατό σημείο της Δάφνης είναι η άμυνα. Πάντα, στόχος μας είναι να κρατάμε το μηδέν και επειδή μπροστά έχουμε ικανούς και ποιοτικούς παίκτες το γκολ έρχεται.
Φέτος πήραμε πολλούς καινούργιους παίκτες και η ομοιογένεια έρχεται μέσα από τα παιχνίδια. Άρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας, ακόμα και στο Δαμάσι είχαμε περί τους 100 φιλάθλους.
Δύσκολο δεν είναι μόνο το να φτάσεις στην κορυφή αλλά να κρατηθείς. Γιατί όταν είσαι πρώτος όλοι θέλουν να σε κερδίσουν. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε ένα λεπτό. Με 2-3 ήττες μπορεί να βρεθείς στο τέλος» κατέληξε ο Κώστας Ταξιάρχης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass