ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Άρεσε ο Τύρναβος και σκόρπισε αισιοδοξία

*Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: «Συνεχώς γινόμαστε καλύτεροι»

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2012 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:19
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Μια ακόμη φιλική νίκη πρόσθεσε στο ενεργετικό του ο Τύρναβος 2005, ο οποίος επικράτησε του Πυρσού Γρεβενών με σκορ 4-0.
Η τυρναβίτικη ομάδα άρεσε στο μεγαλύτερο διάστημα και σκόρπισε αισιοδοξία με την εμφάνισή της, δείχνοντας στοιχεία ενός καλογυμνασμένου συνόλου, που σιγά-σιγά δένει και αποκτά τη συνοχή που χρειάζεται.
Ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς έμεινε ευχαριστημένος διότι και οι 18 παίκτες που χρησιμοποίησε είχαν πολύ καλή απόδοση και από το γεγονός ότι αφομοιώνουν τα συστήματα που κάνουν στις προπονήσεις και παρουσιάζουν μια καλή αγωνιστική εικόνα.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του: «Αυτό που περισσότερο με ικανοποίησε είναι ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και η ομάδα αποκτά προσωπικότητα.
Σε κάθε περίπτωση καλούμαστε να είμαστε συγκρατημένοι, διότι έχουμε μια νέα ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες, που δουλεύουν σκληρά και έχουν όνειρα για να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους.
Πιστεύω ότι τα παιδιά με την όρεξη που έχουν για να διακριθούν και με τον υπερβάλλοντα ζήλο που δείχνουν θα οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Θέλουμε ακόμη να διορθώσουμε κάποια πράγματα και ευελπιστώ ότι θα παρουσιασθούμε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».
ΜΕ 4-3-2-1
Στην προχθεσινή φιλική αναμέτρηση με τον Πυρσό Γρεβενών ο Τάσος Μπεριτζάς παρέταξε την ομαδα με σύστημα 4-3-2-1. Κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ο Γούπος, στην άμυνα αριστερά ο Τζιόλης, δεξιά ο Αθανασούλης, στο κέντρο αυτής ο Νόνης με τον Πολύζο, στα χαφ ήταν ο Διβανές με τους Αντωνόπουλο και Κυπτίου, πιο μπροστά τους ο Μπουσινάκης (δεξιά), ο Μπόντε (αριστερά) και μοναδικός προωθημένος έπαιξε ο Τσούκαλος.
 Τα επόμενα φιλκά είναι με τον ΠΟΕ (6 Οκτωβρίου) στην Ελασσόνα και με τον Δωτιέα Αγιάς στον Τύρναβο την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass