ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Σαράντα χρόνια αξιοπρεπούς πορείας

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2012 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:19
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
 
Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε η Δόξα Βλαχογιαννίου στο γήπεδο «Σπύρος Θάνος», με τις ευλογίες, τις ευχές και τις προτροπές του πατρός Νικολάου, της τοπικής Εκκλησίας για υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική πορεία.
 Ο Α.Ο. Δόξα Βλαχογιαννίου την τελευταία 10ετία βρίσκεται σταθερά στις μεγάλες κατηγορίες του νομού Α και Α1, αποτέλεσμα που προέκυψε από τη συστηματική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της.
Εκπροσωπεί όχι μόνο το Βλαχογιάννι, αλλά και την ευρύτερη, προσφέροντας ουσιαστική διέξοδο στα νέα παιδιά που υπάρχουν στην περιοχή.
Στόχος της ομάδας είναι η αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα και μέσα από αυτή, η παραμονή στην κατηγορία των «ισχυρών» του νομού.
Σκοπός της ομάδας είναι η ανάδειξη και η προώθηση των ταλέντων σε μεγαλύτερες ομάδες, όπως έγινε και στην περίπτωση του νεαρού Γιώργου Αλεξίου που ανήκει πλέον στην ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών.
Στην τελετή του αγιασμού παρευρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής ο οποίος μετά το τέλος της τελετής δήλωσε στην «Ε»:
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες σε δεκάδες μικρά και μεγάλα χωριά που παρά τη δύσκολη συγκυρία αγωνίζονται καθημερινά ξοδεύοντας χρήμα, χρόνο, ηρεμία για κρατήσουν ζωντανό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά να έχουν μια διέξοδο αθλητικής δραστηριότητας, μια διέξοδο ψυχικής σωματικής άσκησης».
Στη συνέχεια η διοίκηση της Δόξας Βλαχογιαννίου παρέθεσε δείπνο σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές στην ταβέρνα «Λαμπίρης» του κ. Γιώργου Μητούλα.
Οι παραινέσεις του προέδρου κ. Θεόδωρου Σαπουνά και των διοικούντων αφορούσαν κυρίως στη συνέπεια, στην τήρηση των υποχρεώσεων και στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου της αξιοπρεπούς πορείας στο φετινό πρωτάθλημα καθώς η φετινή αγωνιστική σεζόν 2012 -2013, είναι επετειακή αφού συμπληρώνει 40 χρόνια από την ίδρυσή της (1973 – 2013).
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας αποκτήθηκε επετειακή φανέλα των παικτών βασισμένη στα ερυθρόλευκα χρώματα, σήμα κατατεθέν της Δόξας Βλαχογιαννίου.
 Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παιδής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Πετσέτας και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.
Η Α.Ο. Δόξα Βλαχογιαννίου ευχαριστεί θερμά τη δημοτική αρχή Ελασσόνας που βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλα τα προβλήματα της ομάδας καθώς και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Παιδή που είναι πάντα κοντά στην ομάδα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass