ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΕΠΟΧΗΣ ΣΟΥΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

Σάρωσε και εκτός συνόρων ο «Βούκε»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2012 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:18
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της συνεργασίας του Βουκεφάλα με τον γνωστό Οίκο Εποχής Σούλα αφού το ενδιαφέρον δεν περιορίστηκε μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ αλλά το θέμα έπαιξε πολύ δυνατά και στα διεθνή μέσα.
Ακόμα και οι εμπνευστές αυτής της συνεργασίας δεν θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί το μέγεθος της δημοσιότητας που θα λάμβανε αυτή η ομολογουμένως πρωτοποριακή κίνηση, σε μια εποχή που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τρώει από τις σάρκες του για να επιβιώσει και η ανεύρεση χορηγών είναι υπόθεση ζωτικής σημασίας για τους συλλόγους.
Η βρετανική «Mirror», το «Fox Sports», η «Daily Sport Newspaper» αλλά και μια σειρά άλλων διαδικτυακών τόπων (phantis.co.uk, news.gkrom.com, www.i4u.com) αναφέρονται στη συνεργασία Βουκεφάλα-Σούλας αλλά και στην τρικαλινή ομάδα του Παλαιόπυργου που αποφάσισε να συνεργαστεί με Γραφείο Τελετών κάνοντας συμπαθητικά σχόλια. «Ευρηματική, ευφάνταστη λύση», «γλαφυρός, μυθιστορηματικός τρόπος» είναι ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδουν τα ξένα ΜΜΕ στην περιβόητη πλέον συνεργασία του Βουκεφάλα με τον Οίκο Εποχής Σούλα.
Η ιδέα ήταν του τερματοφύλακα της λαρισινής ομάδας Μπάμπη Γουγουρέλα και έμελλε να εξελιχθεί σε μείζον θέμα το οποίο πέραν όλων των άλλων ανέδειξε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη χώρα μας και τις αγωνιώδεις προσπάθειες των ανθρώπων του χώρου για ανεύρεση πόρων προκειμένου να κρατήσουν ζωντανές τις ομάδες τους.
«Το πιο σημαντικό για μας ήταν ότι καταφέραμε να κάνουμε όλα τα ΜΜΕ στη χώρα μας να ασχοληθούν έστω και για λίγο με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι σίγουρα θα υπάρξουν επιχειρηματίες που θα ευαισθητοποιηθούν και θα βοηθήσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία τα οποία κινδυνεύουν με αφανισμό. Ήδη για τη δική μας ομάδα υπάρχουν κάποιες προτάσεις» σχολίασε ο πρόεδρος του Βουκεφάλα Γιάννης Μπατζιόλας.
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
Το θέμα της διαφήμισης του Οίκου Εποχής Σούλα στη φανέλα του Βουκεφάλα αναμένεται να απασχολήσει το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στη συνεδρίασή του την ερχόμενη Τετάρτη. Η αρνητική προδιάθεση που εκφράζεται από την πλευρά της Ένωσης προβληματίζει τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλος τη δικαίωσή τους.
«Θα ζητήσουμε παράσταση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ γιατί θέλουμε να παραθέσουμε τα επιχειρήματά μας» δήλωσε ο κ. Μπατζιόλας και συνέχισε:
«Δεν μπορεί μόνο ο Βουκεφάλας να προσβάλει το αθλητικό ιδεώδες τη στιγμή που η ΕΠΟ χρηματοδοτεί με εκατομμύρια ευρώ ΠΑΕ των οποίων οι πρόεδροί τους έχουν καταδικαστεί και φυλακίστηκαν για σωρεία ποινικών αδικημάτων. Θα δεχθούμε κάθε απόφαση της ΕΠΣΛ αλλά θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλος τη δικαίωσή μας. Στην Ελλάδα δεν ασχολείται κανείς με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων και ‘μεις έχουμε πολλούς εφήβους στην ομάδα μας» πρόσθεσε ο πρόεδρος του Βουκεφάλα.
Η ... SIRINA ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ
Η περίπτωση ωστόσο του Βουκεφάλα δεν είναι η πρώτη στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Την αρχή στις περίεργες χορηγίες στην Ελλάδα είχε κάνει η εταιρία παραγωγής πορνό «Sirina» (γνωστή από τις ταινίες με τις Τζούλια Αλεξανδράτου και Μαριάννα Ντούβλη) το 2011 διαφημίζοντας τον Ερμή Ζωνιανών. Μάλιστα την ίδια χρονιά η ποδοσφαιρική ομάδα των Ζωνιανών κατέγραψε τη μεγαλύτερη επιτυχία στα 48 χρόνια ιστορία της κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας στον νομό Ρεθύμνου.
Την περσινή επίσης χρονιά η ισπανική ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου Alqueries βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να αποκτήσει χορηγούς, αφού οι παίκτριές της γδύθηκαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό για να φτιάξουν το ημερολόγιο της ομάδας και να προσελκύσουν σπόνσορες.
ΦΙΛΙΚΟ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ-ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΥ
Εν τω μεταξύ προσπάθειες για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τον Παλαιόπυργο Τρικάλων (την ομάδα που έκλεισε συμφωνία με Γραφείο Τελετών) γίνονται από την πλευρά του Βουκεφάλα. Βασική επιδίωξη είναι ο αγώνας να διεξαχθεί στο AEL FC Arena ή στο στάδιο Αλκαζάρ καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Επειδή όμως το παιχνίδι θα έχει τον χαρακτήρα επίσημου φιλικού με ορισμό διαιτητών από την ΕΔ/ ΕΠΣΛ οι άνθρωποι του Βουκεφάλα θα ζητήσουν την έγκριση της ΕΠΣΛ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass