ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ «Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

Αποφασισμένη να κερδίσει το στοίχημα της ανόδου

*Αχ. Κυριτσόπουλος: «Θέλουμε τον κόσμο του συνοικισμού δίπλα μας» *Τ. Κουρούτσαλης: «Στόχος μας να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2012 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:18
 Με στόχο να κάνει φέτος την υπέρβαση και να κερδίσει το στοίχημα της ανόδου στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία η Αναγέννηση «Μελίνα Μερκούρη» ρίχνεται αύριο στη μάχη του πρωταθλήματος. Το ποδοσφαιρικό σωματείο του συνοικισμού εργατικών κατοικιών Γιάννουλης «Μ. Μερκούρη» τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό και επικαλέστηκε τη βοήθεια του Θεού για μια χρονιά χωρίς προβλήματα, γεμάτη αγωνιστικές επιτυχίες.
Το σωματείο ιδρύθηκε το 2002 και μετά από αγωνιστική αποχή 3 χρόνων (2008, 2009, 2010), δραστηριοποιήθηκε ξανά με νέα διοίκηση, κάνοντας την περσινή χρονιά μια αξιόλογη προσπάθεια και θέτοντας για εφέτος υψηλούς στόχους, προσδοκώντας να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει κατηγορία.
Η Αναγέννηση «Μελίνα Μερκούρη» αγωνίζεται στην Γ’ τοπική κατηγορία υπό τις οδηγίες του προπονητή Τάσου Κουρούτσαλη και έχει ως έδρα της το βοηθητικό γήπεδο της Γιάννουλης το οποίο μοιράζεται με τη Δυναμό Λάρισας.
Το συμβούλιο απαρτίζεται από τους κ. Κυριτσόπουλο Αχιλλέα (πρόεδρο), Νινίκα Γιάννη (γενικό αρχηγό) και τους Κατσαρό Παναγιώτη, Τζικούλα Θανάση και Νασιάκο Βαγγέλη (μέλη).
Το έμψυχο δυναμικό ενισχύθηκε σημαντικά καθώς αποκτήθηκαν ικανότατοι ποδοσφαιριστές όπως οι Γράμψας Βαγγέλης (Δήμητρα Γιάννουλης), Κυριάκος Γιάννης (Λαρισαϊκός), Παλαμιώτης Οδυσσέας (Παραπόταμος), Ντελής Γιάννης (Φαλανιακός), Χατζής Δημήτρης (Φαλανιακός), Γεωργάκας Γιάννης (Δυναμό Λάρισας), Σουρμελής Γιώργος (Δομένικο), Ευαγγέλου Διονύσης (Ολυμπιάδα), Μπάμπος Χρήστος (Προοδευτική) και Ζουλαδάνης Στέλιος (Άγιοι Ανάργυροι).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΥΡΟΥΤΣΑΛΗ
Ενόψει της έναρξης της φετινής περιόδου ο πρόεδρος του συλλόγου Αχιλλέας Κυριτσόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο με αγάπη υπηρετούμε, χρειάζεται να ενισχυθεί περισσότερο τόσο από τους αρμόδιους φορείς όσο και από τον κόσμο, που ας μην κρυβόμαστε, αποτελεί τον αιμοδότη του αθλήματος.
Σαν σωματείο έχουμε φιλοδοξίες που αποσκοπούν αφενός να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αφετέρου να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά με απώτερη σκέψη την αλλαγή κατηγορίας. Προσπαθήσαμε και εμπεδώσαμε κλίμα οικογενειακό στην ομάδα, η οποία βασίζεται σε πολλά νέα παιδιά, που προέρχονται ως επί το πλείστον από την περιοχή μας. Θέλουμε τον κόσμο του συνοικισμού δίπλα μας για να μπορέσουμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια στην προσπάθεια που κάνουμε».
Από την πλευρά του ο τεχνικός Τάσος Κουρούτσαλης επισήμανε: «Στόχος μας είναι μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και έχοντας καλό κλίμα στα αποδυτήρια, να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να χαιρόμαστε πρώτα εμείς και μετά ο κόσμος που μας παρακολουθεί. Πιστεύω πως με το υλικό που έχουμε εφέτος, θα παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο και θα πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass