ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΠΣΛ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 2-1

Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Φαλανιακός

*Ο ΤΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ 44 ΄ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ (56΄ΒΑΡΣΑΜΗΣ, 87΄ ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ)

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2012 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:17
 Επιμέλεια: Χρ.Αρχοντούλης, Άρης Γκουτρουμάνης, Κώστας Γκιάστας
 
Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε χθες το απόγευμα στη Φιλιππούπολη ο Φαλανιακός, κερδίζοντας τον Απόλλωνα με 2-1 σε αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΛ.
Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 44΄ με γκολ που πέτυχε ένας Φαλανιώτης, ο Βασίλης Τανάγιας, ο οποίος δέχθηκε την πάσα από τον Παππά και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκανε το 1-0.
Στο πρώτο ημίχρονο ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά και στις δυο εστίες, με το ματς να μην ξεφεύγει της μετριότητας.
Στην επανάληψη η είσοδος στο παιχνίδι των Ιγγλέζου και Δ. Παπαδόπουλου αρχικά και του Μιλτ. Παπαδόπουλου στη συνέχεια έδωσε μεγάλη ζωντάνια στους φιλοξενούμενους, που ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφεραν τα πάνω κάτω.
Από πάσα του Ιγγλέζου στο 56΄ ένας πρώην παίκτης του Απόλλωνα, ο Νίκος Βαρσάμης, με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 και στο 72΄ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Γκόλτσιου, ο Φαρμάκας αρχικά απέκρουσε την μπάλα και εν συνεχεία βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Δέκα λεπτά αργότερα στο 82΄, ο Αντωνιάδης εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας την μπάλα και ο Καρβούνης δεν μπόρεσε να πάρει το ριμπάουντ.
Και στο 85΄ σε σουτ του Κόλα, ο Μιγδάνης Μπλόκαρε την μπάλα.
Ο Φαλανιακός που ήταν καλύτερος κατάφερε στο 87΄ να κάνει την ολική ανατροπή, όταν από δεξιά ο Τσιρόπουλος έβγαλε τη σέντρα, ο Γκόλτσιος στόπαρε την μπάλα και από πολύ κοντά με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης σε σουτ του Θοδωρή Εμμανουήλ, η μπάλα κατέληξε άουτ.
Άγγιξε το άριστα η διαιτησία του Αντώνη Ζήλου, ο οποίος και δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τον διοικητικό του Απόλλωνα Δημήτρη Καρβούνη, για την αντικειμενικότητα που επέδειξε.
Πολύ καλοί και οι δυο επόπτες, Μάκης Γεωργίου και Δημοσθένης Γιάντσης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζόραν Μπάμποβιτς): Φαρμάκας, Παππάς, Μπαλαμώτης, Κόλα, Εμμανουήλ Αντ., Εμμανουήλ Θεοδ., Ιωαννίδης (46΄ Μπάρδας), Καραγκιόζης (61΄ Καρβούνης), Τανάγιας (75΄ Τσέλιγκας), Σπυρόπουλος, Αντωνόπουλος.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τάκης Παραφέστας): Μιγδάνης, Φραγκογούλας (66΄ Παπαδόπουλος Μιλτ.), Μανακούσιος, Πανταζής Γ., Γκόλτσιος, Δήμου (46΄ Ιγγλέζος), Κολοβός, Βαρσάμης, Πανταζής Θ., Παπαγεωργίου (46΄ Παπαδόπουλος Δ.).
* Νέος γενικός αρχηγός ανέλαβε στον Απόλλωνα Λάρισας ο Μανόλης Δασκαλόπουλος, ο οποίος ουσιαστικά επέστρεψε στο… σπίτι του, καθώς είναι γνωστό το ότι ο «Μανόλο» είχε τεράστια προσφορά κατά το παρελθόν, στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης.
*Σε δηλώσεις του ο διοικητικός των γηπεδούχων Δημήτρης Καρβούνης τόνισε ότι ο Απόλλωνας δεν απαλλάχθηκε από την ΕΠΣΛ σχετικά με ευθύνες που αναφέρθηκαν για φθορές σε αυτοκίνητο βοηθού διαιτητή, διότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα και διερωτήθηκε: «Γιατί να μην κληθεί από το δ.σ. της ΕΣΠΛ και η Νίκαια, αφού ο αγώνας έγινε στον Δίλοφο». 
Επίσης ο κ. Καρβούνης ανέφερε ότι κακώς τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική ο τεχνικός Ζόραν Μπάμποβιτς, διότι στον αγώνα με τη Δήμητρα Αγιάς απλά διαμαρτυρήθηκε προς τον κ. Μπουμαρσόπουλο, γιατί δεν καταλογίστηκαν δύο καταφανέστατα πέναλτι.
*Στη Φιλιππούπολη ήταν ο Ενωσιακός προπονητής Μάκης Αλεξούδης, όπως και οι διοικητικοί της ΈΠΣΛ Κώστας Λυγούρας, Βάιος Κυριτσάκας.                                                                                           
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass