ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ(12.00)

Στο Ιβανώφειο για την πρόκριση η Ολύμπια

* ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΥΣΑ Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΑΡΑΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2012 23:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:17
Του Κ. Γκιάστα
Λίγη από την… αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος στο Ελληνικό μπάσκετ έχει το σημερινό ζευγάρι που παίζει στο Κύπελλο γυναικών. Η Ολύμπια αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο Θεσσαλονίκης και ο κερδισμένος παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η λαρισινή ομάδα ωστόσο εκτός από το μειονέκτημα πως θα παίξει εκτός έδρας (πέρασε χωρίς αγώνα πριν από μια εβδομάδα καθώς η Κομοτηνή δεν κατέβηκε να αγωνιστεί λόγω οικονομικών προβλημάτων) έχει ακόμα ένα πιο σοβαρό. Αυτό θα είναι το πρώτο της φετινό παιχνίδι καθώς ακόμα δεν έχει προλάβει να παίξει ούτε φιλικό. Βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας και για πρώτη φορά θα παίξει αγώνα φέτος.
Η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΣΚΑΘ (αήττητη μάλιστα όπως και στα μπαράζ ανόδου) θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή που πέρυσι ανέβηκε και αυτός στην Α2 και πρόκειται για ένα δυνατό σύνολο.
«Γνωρίζουμε πως το συγκεκριμένο ματς είναι δύσκολο ωστόσο θέλουμε την πρόκριση και θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε» τόνισε στην «Ε» ο προπονητής της Ολύμπια, Σάββας Αραπατσάνης που συνέχισε ως εξής: «Γι αυτό που αγωνιούμε είναι για τη δική μας παρουσία καθώς είναι το πρώτο ματς επίσημο ή φιλικό. Πάντως είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μια πρόκριση θα μας δώσει και δύναμη για τη συνέχεια καθώς η έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 αργεί ακόμα (σ.σ. αρχές Νοέμβρη)».
ΜΕ 11 ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο προπονητής Σάββας Αραπατσάνης και ο συνεργάτης του Αχιλλέας Ζυγελόπουλος δεν θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο τη Σπυριδούλα Αραπακοπούλου η οποία είναι τραυματίας. Η αποστολή θα αποτελείται από τις εξής 11 παίκτριες: Καμπουράκη, Ντάνου, Κυριτσάκα, Ζιώγου, Ντριστέλλα, Γοργόλη, Λέκκα, Τσιριμώκου, Θεοφανάκη, Καλαπαναγιώτου και Μπατσιούδη. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.45 από το καφέ Πρελούδιο.
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Αν μια υπόθεση εκρεμμεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Ολύμπια, αυτή δεν είναι άλλη από τη συμφωνία με τη Μαρία Σπυροπούλου. Την περσινή πρώτη σκόρερ των «πορτοκαλί» τη θέλει και φέτος στην ομάδα ο Σάββας Αραπατσάνης και η διοίκηση προσπαθεί να βρει την κατάλληλη πρόταση (επαγγελματικά) για να συνεχίσει στη Λάρισα.
ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Με τη διεξαγωγή τριών αγώνων συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (23/9) το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ των γυναικών. Με τον Παναθλητικό να έχει προκριθεί στην 3η αγωνιστική της Α΄ φάσης άνευ αγώνα, λόγω παραίτησης της Νίκης Λευκάδας, η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις ΚΑΟ Μελλισίων-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ, Αγία Παρασκευή-Πρωτέας Βούλας και Ηρακλής-Ολύμπια Λάρισας. Και οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α' φάσης του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών έχει ως εξής:
Α΄ ΦΑΣΗ - 2η Αγωνιστική (23/9/2012)
ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ
13. Ν.Κλ. Μελισσίων 12:00 ΚΑΟ Μελισσίων-ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ Παπαγιαννόπουλος-Ραχιώτης (Φαλούκας)
14. Κοντόπευκου 12:00 Αγ. Παρασκευή-Πρωτέας Βούλας Πολυχρόνης-Μαγγωνάκης (Παππάς)
ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ
15. Ιβανώφειο 12:00 Ηρακλής-Ολύμπια Λάρισας Παπαγερίδης-Εκίζογλου (Τοζακίδης)
16. Παναθλητικός ΣΦ Συκεών-Νίκη Λευκάδας       20-0
3η Αγωνιστική (26/9)
17. Σπόρτιγκ-Νικητής            13
18. Νικητής 14-Νικητής         15
19. Τιτάνες Δράμας-Παναθλητικός
20. Αναγέννηση Ν.Ρυσίου-ΑΕ Πυλαίας
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass