ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΤΕΚΗΣ

Ο Οικονόμος θα παίξει και φέτος ελκυστικό ποδόσφαιρο

*ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (17:00)

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2012 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:16
 Tην Αναγέννηση Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει αύριο και ώρα 17:00 στο «Γ. Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη ο Οικονόμος.
Είναι το 2ο φετινό φιλικό παιχνίδι για τους παίκτες του Γιώργου Καλτέκη, με αντίπαλο μια ομάδα που θα βρούνε απέναντί τους και στο πρωτάθλημα της Football league II.
Στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της κωμόπολης, όπου ο Οικονόμος έγραψε τα τελευταία χρόνια ιστορία, πρωταγωνιστώντας τόσο στα τοπικά όσο και στο περιφερειακό πρωτάθλημα, πολύ δε περισσότερο πέρσι με την αξιόλογη πορεία που πραγματοποίησε, φθάνοντας ένα βήμα πριν την Β΄ Εθνική, οι «πράσινοι», παρότι άργησαν να μπουν σε κλίμα αγωνιστικής προετοιμασίας, θα δώσουν δυναμικό «παρών», όπως δυναμική και με αρκετή διάθεση καταγράφεται η μέχρι τώρα συμμετοχή των παιχτών στις προπονήσεις.
Ο τεχνικός του Οικονόμου Γ. Καλτέκης ανέφερε σε δήλωσή του, τα παρακάτω: «Η αναμονή και η αργοπορία που διέπει τις μικρές επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου ως προς τη σύνθεση των ομίλων καθώς και την έναρξη των πρωταθλημάτων της football league και football league II και που υπεύθυνες γι αυτό είναι οι αρμόδιες αρχές της πολιτείας, οι οποίες διοργανώνουν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα, εκτός των όποιων άλλων, σίγουρα μας έχει επηρεάσει αρνητικά, παρόλα αυτά είμαστε αποφασισμένοι και παράλληλα καταδικασμένοι αυτό το οικοδόμημα της τελευταίας κυρίως πενταετίας που λέγεται Οικονόμος Τσαριτσάνης, να το προστατεύσουμε αφενός και αφετέρου να συνεχίσουμε μέσα από επίπονη και συνεχή προσπάθεια την περσινή εκπληκτική πορεία που διαγράψαμε και που έκανε ευχάριστα γνωστό το όνομα της επαρχιακής μας ομάδας πέρα από τα όρια του νομού και της Θεσσαλίας. Χαίρομαι ωστόσο ιδιαίτερα για τη διάθεση και τον ζήλο που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, επίσης είμαι ευχαριστημένος και τυχερός θα έλεγα που έχω συνεργάτη και βοηθό έναν λαμπρό άνθρωπο, τον Θανάση Κουτσαφτίκη, η αξία του οποίου είναι γνωστή σε πολλούς στον χώρο του ποδοσφαίρου. Είμαι ακόμη αισιόδοξος για την καλή πορεία της ομάδας και πιστεύω πως ο Οικονόμος θα παίξει και εφέτος ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Περιμένουμε τον κόσμο της Τσαριτσάνης και της επαρχίας γενικότερα να μας ενισχύσει και εφέτος με την παρουσία του στο γήπεδο. Από τη δική μας πλευρά, χρωστάμε στον κόσμο αν μη τι άλλο να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και θα το κάνουμε».
Οι προπονήσεις του Οικονόμου συνεχίζονται κανονικά κάθε απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Τσαριτσάνης. Ενίοτε λαμβάνουν χώρα και πρωινές προπονήσεις με όργανα στον αθλητικό σύλλογο TAEKWODO της Ελασσόνας, ευχαριστώντας παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου κ Γιάννη Κατσάρα για την παραχώρηση του χώρου.
Εν αναμονή της τελικής απόφασης για το ποιες και πόσες τελικά ομάδες θα απαρτίσουν εφέτος τη Β΄ Εθνική, ο Οικονόμος συνεχίζει να ασκεί πιέσεις με κάθε σύννομο τρόπο ώστε να συμπεριληφθεί στις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της football League.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass