ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΓΕΛ

Με οδηγό τη Βασιλεία Ζάχου

ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2012 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:16
 Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της Πρωταθλήτριας του συλλόγου Βασιλείας Ζάχου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και την επιτυχημένη πορεία που είχαν τα αγωνιστικά τμήματα ρυθμικής γυμναστικής της ΓΕΛ την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά με μεγαλύτερη διάθεση για ιδιαίτερα υψηλούς στόχους.
Παράλληλα και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ξεκινούν την προετοιμασία τους με σκοπό τη σωστή άθληση, την καλλιέργεια της αρμονίας και της χάρης των κινήσεων, μέσα από την μουσική σε συνδυασμό με την άθληση. Δίνεται ταυτόχρονα στις νεαρές αθλήτριες η δυνατότητα, να αποκτήσουν πρόσθετες αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία για την επίτευξη του στόχου, με αποτέλεσμα την διαμόρφωση ενός δυνατού κοινωνικού υγιούς χαρακτήρα.
Όπως μάλιστα ανακοίνωσε ο σύλλογος: «Το άθλημα της ρυθμικής έχει φέρει πολλές επιτυχίες στην πόλη μας και είναι σίγουρο ότι οι προπονήτριες και το Δ.Σ. της ΓΕΛ με την αγάπη τους για τις μικρές αθλήτριες και το ενδιαφέρον τους για το άθλημα της ρυθμικής θα τους επιτύχουν και θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες συγκινήσεις στους Λαρισαίους.
Προσκαλούμε όσα κοριτσάκια από 4 ετών ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα της ρυθμικής να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:
6988 - 023106 και 6978 - 087320.
Σημαντικό είναι ότι εκτός από τις καταξιωμένες προπονήτριες του συλλόγου Γκαλίνα Μπελογκλάζοβα και Ναταλία Μπελιάεβα, την ευθύνη για την προπόνηση των νέων αθλητριών αναλαμβάνουν και οι Πρωταθλήτριες του συλλόγου Βασιλεία Ζάχου (συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου), Ευαγγελία Γκουντρουμπή (συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ), Ευδοξία Πιτσίλκα (Πανελληνιονίκης), Ανθή Μάντζιου (Πανελληνιονίκης), που με την εμπειρία τους στο άθλημα της ρυθμικής και το ενδιαφέρον τους για τις μικρές αθλήτριες θα τις καθοδηγήσουν με τον καλύτερο τρόπο».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass