Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΡΙΣΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αλλάζουν ξαφνικά όμιλο Φιλαθλητικός - ΕΑΛ;

ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ Α2 * ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2012 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:16
 Του Κ. Γκιάστα
 Και ενώ όλοι περίμεναν να μάθουν τους αντιπάλους τους στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας του γυναικείου βόλεϊ, οι λαρισινές ομάδες όχι μόνο δεν έμαθαν αυτό αλλά άκουσαν από πάνω πως υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξουν και όμιλο. Από τον Βορρά να πάνε στο Νότο και να αναγκαστούν να αγωνιστούν ακόμα και σε νησιά κάτι δηλαδή που έζησαν και πέρυσι.
Όλα αυτά τα έφερε η ξαφνική παραίτηση του Πανελλήνιου από τον δεύτερο όμιλο του Νότου και ήδη είχαν αποχωρήσει Φιλία και Κερατέα μέχρι στιγμής. Αυτό κάνει τις ομάδες 8 στον όμιλο και δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα διεξαγωγής. Όπως όλα δείχνουν τα σενάρια είναι δύο: Ή να απαρτίζονται οι όμιλοι του νότου από εννιά ομάδες ή να μεταφερθούν δύο ομάδες από τον βόρειο όμιλο στο Νότο. Αυτήν τη στιγμή γεωγραφικά οι δύο πιο νότιες ομάδες από το βόρειο όμιλο είναι αυτές της Λάρισας. 
Έτσι μετά από όλα αυτά η κλήρωση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες αναβλήθηκε για τη Δευτέρα κάτι που σημαίνει πως η απόφαση πρέπει να παρθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.
«Μέχρι εχθές μιλούσα με τον κ. Ζερβουδάκη και μου έλεγε πως θα κατέβουν κανονικά. Μας αιφνιδίασε η απόφασή τους», είπε ο πρόεδρος της ΚΕΠ, Χρήστος Σύλλας. Η ΚΕΠ και εν συνεχεία η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΠΕ θα αποφασίσουν για τις αλλαγές. Πριν από τη δήλωση αποχώρησης του Πανελληνίου, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης είχε πει: «Βρισκόμαστε στα τέλη Σεπτέμβρη και δεν έχουμε πάρει ούτε τη μισή εγκεκριμένη επιχορήγηση. Είναι αβέβαιο τι θα λάβουμε και είναι δύσκολος ο προγραμματισμός. Ξεκινάμε όμως, να παίζουμε γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Να ευχαριστήσω τα σωματεία που συμφώνησαν να παίξουν με μειωμένα χρήματα από την ομοσπονδία και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με άλλους τρόπους τα σωματεία. Δίνουμε αγώνα επιβίωσης και σε αυτόν τον αγώνα είναι σημαντικό να παίζουμε στο γήπεδο και να βγάλουμε τη χρονιά γεροί και αγαπημένοι».
* Του χρόνου ο Πανελλήνιος θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα με -3 βαθμούς.
ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΙ ΕΑΛ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Όσον αφορά τώρα στην αγωνιστική δραστηριότητα των τριών ομάδων του νομού Λάρισας (ΕΑΛ, Φιλαθλητικός και Ελασσόνα) θα συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά στον Βόλο, το Σαββατοκύριακο. Εκτός από αυτές τις ομάδες θα παίξουν και οι Αργώ Βόλου και Νίκη Βόλου.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΕΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ
Σχετικά με την αλλαγή έδρας η ΕΑΛ (από το κλειστό της Νεάπολης να πάει στο γυμναστήριο του 1ου Λυκείου) προσπαθεί αυτό το διάστημα να συλλέξει τα απαραίτητα έγγραφα και να τα καταθέσει στην ΕΟΠΕ για να πάρει την έγκριση. Αν γίνει αυτό τότε η ιστορική ομάδα θα μεταφέρει την έδρα της σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει στη Νεάπολη.
Τέλος αύριο, Σάββατο, στις 11.00, στο 9ο Δημοτικό η ΕΑΛ διοργανώνει τουρνουά για όλα τα παιδιά των ακαδημιών αλλά και για παιδιά που ενδιαφέρονται να εγγραφούν. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι και επίσημη έναρξη των υποδομών. Θα παίξουν τα παιδιά και θα τους δοθεί και πρόγραμμα για τα γυμναστήρια (3ο Δημοτικό, 4ο Γυμνάσιο, 7ο Δημοτικό, 12ο Γυμνάσιο, 9ο Δημοτικό, 21ο Δημοτικό) όπου θα γίνονται οι φετινές προπονήσεις.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass