ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΕΓΗΣ

«Λίφτινγκ» στο κλειστό του Αλκαζάρ

* ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ… ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2012 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:16
Του Κ. Γκιάστα
Ένα γερό «λίφτινγκ» θα ξεκινήσει σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Λάρισας. Η στέγη του Κλειστού θα ξηλωθεί και θα αντικατασταθεί με καινούριο πάνελ. Εδώ και δύο χρόνια το πρόβλημα με τις τρύπες μεγάλωνε ολοένα και όταν έβρεχε το παρκέ γέμιζε νερά και οι αγώνες μπάσκετ μεταφέρονται σε άλλα γήπεδα.
Η διάρκεια των έργων θα είναι μίνιμουμ δύο εβδομάδες όμως όλα εξαρτώνται και από τον καιρό αλλά και από τη δυσκολία με την οποία θα ξηλωθεί η παλιά στέγη.
Το έργο θα το καλύψουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Δήμο Λάρισας μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Ωστόσο η είδηση είναι πως αυτό το έργο θα φέρει και... αέριο στο κλειστό κολυμβητήριο κάτι που θα το κρατήσει ανοιχτό για το επόμενο διάστημα. Αρχικά ενώ το έργο ήταν να το καλύψει η ΓΓΑ με ενέργειες του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού το πήρε πάνω της η Περιφέρεια με τον Δήμο και αποφασίστηκε τα χρήματα που θα έδινε η ΓΓΑ στη στέγη να δοθούν στις οφειλές του κολυμβητηρίου για το αέριο.
«Μέσα στις συνεχόμενες άσχημες ειδήσεις αυτή είναι μια θετική εξέλιξη για τον ΕΑΚΛ. Ελπίζουμε πως αυτό το έργο θα αναζωογονήσει αυτό το ιστορικό κλειστό γυμναστήριο και θα παραμείνει ζωντανό να το χαίρονται οι Λαρισαίοι. Έτσι με αυτό το έργο θα σωθεί και το παρκέ που κινδύνευε αρκετά. Πολλά συγχαρητήρια στον κ. περιφερειάρχη κ. Αγοραστό και στον δήμαρχο κ. Τζανακούλη για τις αποφάσεις τους και τη στήριξή τους» δήλωσε στην «Ε» ο διευθυντής του ΕΑΚ Λάρισας κ. Δημήτρης Μακρίδης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass