ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β΄ ΕΠΣΛ

Ένα Ελευθεραί με… ελεύθερους στόχους

ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2012 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:15
Του Κ. Γκιαστα
Είναι κάποιες ομάδες που μπορεί να παίζουν στην τελευταία κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ωστόσο έχουν μεγάλα όνειρα για το μέλλον. Μια από αυτές είναι και το Ελευθεραί. Επαναδραστηριοποιήθηκε πέρυσι μετά από 29 χρόνια και έδειξε πως έχει όρεξη για κάτι καλό στο μέλλον.
Το γεγονός αυτό οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου, Θανάση Τόλια, ο οποίος μίλησε για τα σχέδιά του στην «Ε» αναφέροντας τα εξής: «Εμείς από πέρυσι προσπαθούμε να οργανώσουμε ένα σύλλογο που μπορεί να μετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά να έχει επαγγελματικές συνήθειες. Έχουμε αρκετούς παίκτες νεαρούς σε ηλικία και επίσης πολλούς έμπειρους. Αυτό το κράμμα θέλουμε να πετύχει έχοντας σαν βάση την αγάπη του κόσμου. Στο εξωτερικό δίνουν μεγάλη βάση στην αγάπη από την τοπική κοινωνία. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε και εμείς. Να αγκαλιαστεί η προσπάθειά μας από τον κόσμο του Ελευθεραί. Να έρθει στο γήπεδο, να μας βοηθήσει και να υπάρχει αμφίδρομη σχέση μεταξύ φιλάθλων και ομάδας. Αν γίνει αυτό και διατηρηθεί για χρόνια τότε η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ελευθεραί μπορεί να πετύχει πολλά».
Όσον αφορά στους άμεσους στόχους τόνισε:«Στόχος μας δεν είναι άλλος από την άνοδο. Θα προσπαθήσουμε με νύχια και με δόντια να πετύχουμε κάτι καλό. Έχοντας σαν εφόδιο την εμπειρία από την περσινή χρονιά πιστεύω να τα καταφέρουμε».
ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΜΙΛΟ
Φέτος ο ΑΟ Ελευθεραί άλλαξε όμιλο στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΛ και θα αγωνιστεί στον 4ο όμιλο. Προπονητής θα είναι ο Κώστας Παπακωστούλης και οι μεταγραφές που έγιναν είναι οι εξής: Δημητρέλης Μάριος από Ακαδημία Πλίτση, Αγγελής Αλέξανδρος από Δασοχώρι, Ευαγγέλου Χρήσος από τον Αγίους Αναργύρους, Αγγελής Κωνσταντίνος από Δασοχώρι, Κάντζιος Φίλιππος από Στεφανοβίκειο, Λάζος Βασίλειος από Καλαρρύτες, Μίχος Δημήτρης από Νέα Πολιτεία, Πατσιούρας Νικόλαος από Ανθούπολη, Γεωργαντάς Αθανάσιος από Χρυσαυγή Θεσσαλονίκης και Ζιάκας Δημήτρης από Κοιλάδα.
 
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ
Χορός παντός... καιρού
Όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες (υπάρχει κάλυψη σε περίπτωση βροχής) ο Αθλητικός Όμιλος Ελευθεραί σήμερα πραγματοποιεί την ετήσια χοροεσπερίδα του στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής. Θα τραγουδήσει ο Γιάννης Μικερτζής.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass