Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ Ν. ΒΟΛΟΥ ΜΕ 1-0

Έδωσε υποσχέσεις για τη συνέχεια

ΣΚΟΡΕΡ Ο ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ (32’) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΝΤΕ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2012 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:53
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια έδωσε χθες η ομάδα του Τυρνάβου η οποία σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την κατά μία κατηγορία μεγαλύτερη Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0.
Τα συμπεράσματα για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά είναι ικανοποιητικά όχι λόγω του θετικού αποτελέσματος, αλλά κυρίως, λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς που επέδειξαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν παρουσίασε κάτι το αξιόλογο αφού ήταν φτωχό σε φάσεις. Αυτό ήταν και το κοινό μειονέκτημα των δύο ομάδων δηλαδή το γεγονός ότι δυσκολεύτηκαν να τελειώσουν τις επιθετικές τους ενέργειες που προσπάθησαν να δημιουργήσουν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Από την πλευρά του Τυρνάβου η ομάδα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής σε αντίθεση με τη Ν. Βόλου που το κέντρο της δεν λειτούργησε στον βαθμό που θα έπρεπε γι’ αυτό και στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική για τον αντίπαλό της με εξαίρεση ένα σουτ του Ρόπα στο 28’.
Για τον Τύρναβο η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 27’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουσινάκη ο Νόνης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας με προβολή όμως δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 32’ σημειώθηκε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι όταν ο Μπόντε δέχθηκε την μπάλα, ελίχθηκε πολύ ωραία από τα αριστερά και προς την περιοχή και παρά την πίεση του αντιπάλου του έβγαλε τη σέντρα στον Μπουσικάνη ο οποίος με ψύχραιμο σουτ υπό πίεση παραβίασε την αντίπαλη εστία.
Στην επανάληψη η Νίκη Βόλου άσκησε περισσότερη πίεση στον Τύνραβο στην προσπάθειά της να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όμως η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων (ένα ακόμα συν για την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά) δεν επέτρεψε το παραμικρό. Κάποια σουτ των Πουρτουλίδη (57’), Λαζαρίδη (75’) και Αργύρη (86’) ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές των φιλοξενουμένων.
Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του αγώνα, με τον Τύρναβο να δίνει υποσχέσεις για τη συνέχεια και τη Νίκη Βόλου να προβληματίζει με την εικόνα που παρουσίασε.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Ζήλος που είχε βοηθούς τους κ. Νατσιούλα και Παπαδημητρίου Χρ., ενώ χρέη 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο κ. Μαστοροδήμος. Στο 80’ δημιουργήθηκε ένταση σε σκληρό μαρκάρισμα του Αντωνόπουλο στο Φλίγκο. Ο παίκτης της Ν. Βόλου αντέδρασε αντιαθλητικά και χτύπησε τον παίκτη του Τυρνάβου με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Ζήλος να απομακρύνει τους δύο ποδοσφαιριστές και οι δύο ομάδες να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με 10 παίκτες.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Γούπος (68’ Ντάλλας), Αθανασούλης, Νόνης, Μεζίνι (79’ Πολύζος), Περήφανος (55’ Τζόλης), Φλέγκας (63’ Διβανές), Αντωνόπουλος, Οικονόμου, Μπόντε (73’ Σιδηρόπουλος), Μπουσινάκης (66’ Κυπτίου), Κακαβίτσης (46’ Τσούκαλος).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Καρακούτσης (65’ Βούρας), Ψιάνος (32’ Λαζαρίδης), Αργύρης, Μικρτσιάν (65’ Σαμαράς), Βέρτζος (32’ Τάσιτς), Ριζογιάννης (46’ Καραντζάς), Χάμος (73’ Γεωργαντζής), Κυριάκος (32’ Πουρτουλίδης), Σκούφαλης (32’ Τζανετόπουλος), Ρόπας (52’ Σούφλας), Ουέλιγκτον (32’ Φλίγκος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass