ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΛ

Εντυπωσίασε το 3ο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Βετεράνων Τένις

* ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΙΚΡΟΥΣ»

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2012 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 3ο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Βετεράνων που ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΛ με μια πολύ όμορφη τελετή στην οποία απονεμήθηκαν τα κύπελλα στους νικητές:
Τα αποτελέσματα κατά κατηγορία
Μονά ανδρών(30-45) Νικητής ο Ποντίκας Νίκος που επικράτησε του Ψαρόμπα με 2-0 σετ.
Μονό ανδρών (45+) Την πρώτη θέση πήρε ο Βολιώτης Μελαχροινός ο οποίος εκθρόνισε τον επί χρόνια πρωταθλητή Χρ. Γκόλτσιο με 2-0 σετ σε έναν μεγάλο αγώνα που η κούραση καθόρισε τον νικητή.
Μονό γυναικών: Νικήτρια η επίσης Βολιώτισα Έλενα Πανταζή που εντυπωσίασε με το τένις που απέδωσε και επικράτησε της Ελένης Μόκα σε έναν τελικό ισάξιο του ανδρικού με 2-0 σετ.
Διπλό γυναικών : Νικήτριες οι Γιαννούκα-Κουκουλιαύκα που νίκησαν τις Ζαγάρα Εύα- Καπογιώργου Πανωραία με 2-0σετ σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από τις πολλές ανατροπές.
Διπλό μικτό : Το ζευγάρι Πανταζή-Μπέλτσιου κατόρθωσαν να κάμψει μετά απο σκληρό αγώνα την αντίσταση των ισάξιών τους Μάτσακα-Κουκουλιαύκα με 2-1 σετ.
Και στο πολυσυζητημένο Διπλό Ανδρών το οποίο γέμισε τις κερκίδες από θεατές νικητές αναδείχτηκαν οι Βάλαρης -Κουτσικόπουλος αφού επικράτησαν των Σούκου-Χολέβα που έχουν κατακτήσει ήδη αρκετά τρόπαια.
Στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης Λάρισας στο 5ο χλμ. Λάρισας Φαλάνης, και με τον άριστα καταρτισμένο προπονητή Δημήτρη Βαλιώτη, ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα χρονιά, για εκμάθηση τένις τόσο από παιδιά όσο και από ενήλικες. Θα λειτουργήσουν ολιγομελή τμήματα αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα για τους πιο απαιτητικούς (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2410-591.693, 6948-368.137). Στο μεταξύ εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί το site του ΟΑΛ στην πύλη www.oalarissas.gr όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα του ομίλου.
Επίσης από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΛ ανακοινώθηκε ότι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά τένις στα χωμάτινα γήπεδα για τα μέλη του Ομίλου με κατηγορίες μονά, διπλά και μικτά.
 
ΧΘΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΦ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ
Σύσκεψη για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου
* ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
 
Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη για να συζητήσουν αθλητικά θέματα, υποδομές και αθλητικές διοργανώσεις στη Θεσσαλία .Η συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα επιβεβαίωσε τη βούληση για συνεργασία στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης του αθλητισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Ο κ. Κ. Αγοραστός έθεσε στον υφυπουργό το μείζον ζήτημα της χρηματοδότησης των ΕΑΚ τα οποία βρίσκονται σε οριακό σημείο λόγω της περικοπής των επιχορηγήσεων τους από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Επανέφερε δε την πρόταση για χρηματοδότηση της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων από την ΟΠΑΠ Α.Ε. η οποία όπως ανέφερε μπορεί και οφείλει να χρηματοδοτεί τη λειτουργία και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων αυτών. Μάλιστα σημείωσε συγκεκριμένα την αδυναμία του κλειστού κολυμβητηρίου της Λάρισας να λειτουργήσει καθώς λόγω ανεξόφλητων οφειλών έχει σταματήσει η παροχή φυσικού αερίου.
Όπως τόνισε ο περιφερειάρχης «ο αθλητισμός είναι ζωή, ενέργεια, αποτελεί διέξοδο από τη σκληρή καθημερινότητα και διαφυλάσσει τους νέους από επικίνδυνες ατραπούς. Δυστυχώς η τραγική οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα έχει τις επιπτώσεις της και στον αθλητισμό. Αναζητούμε την εξεύρεση λύσης έτσι ώστε τα γήπεδα, τα κλειστά γυμναστήρια και τα κολυμβητήρια να παραμείνουν ανοιχτά για χρήση από τους αθλητές, τα σωματεία και το κοινό και για να μπορούν όσοι το επιθυμούν να εξασκηθούν στο αγαπημένο τους άθλημα».
Παράλληλα ο κ. Αγοραστός ζήτησε την παρέμβαση του κ. Ιωαννίδη ώστε να καθιερωθεί χαμηλότερο τιμολόγιο φυσικού αερίου, υπό μορφή χορηγιών, για τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα τα οποία δαπανούν μεγάλες ποσότητες για τη θέρμανση και τον κλιματισμό τους. «Είναι η λύση ώστε να μην σταματήσουν χιλιάδες παιδιά τον αθλητισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
Ο υφυπουργός κ. Γιάννης Ιωαννίδης από την πλευρά του ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα του περιφερειάρχη επικοινωνώντας τόσο με τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ Α.Ε. όσο και με τον πρόεδρο της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου ώστε να βρεθεί λύση στα θέματα αυτά. «Ο ΟΠΑΠ έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της χώρας και στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει μέρος των λειτουργικών εξόδων των ΕΑΚ», δήλωσε ο κ. Γ. Ιωαννίδης. Παράλληλα ανέφερε ότι παρακολουθεί από κοντά τα αθλητικά δρώμενα στην Περιφέρεια και συνεχάρη τον κ. Κ. Αγοραστό για τις σημαντικές διοργανώσεις που διεξάγονται στη Θεσσαλία, δεδομένων μάλιστα των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που υπάρχουν.
Τέλος ο κ. υφυπουργός ανέφερε ότι στο προσεχές μέλλον πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή των περιφερειαρχών όλης της χώρας όπου θα τεθούν οι βάσεις για τη χάραξη μιας νέας στρατηγικής στον τομέα του αθλητισμού στην Ελλάδα, όπου οι αιρετές Περιφέρειες πρόκειται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στον ζήτημα αυτό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass