ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (18.00)

Νέο δυνατό τεστ για τον Τύρναβο

* ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2012 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Το δεύτερο αγωνιστικό τεστ το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των δυνατών φιλικών αναμετρήσεων δίνει σήμερα στις 18.00 στον Τύρναβο η ομώνυμη ομάδα. Αυτή τη φορά αντίπαλος των «κυανέρυθρων» θα είναι η Νίκη Βόλου που φέτος θα δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Football League.
Για τον τεχνικό της Τυρναβίτικης ομάδας Τάσο Μπεριτζά το ζητούμενο είναι οι παίκτες του να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο, να εντοπιστούν με στόχο να βελτιωθούν τυχόν αδυναμίες και να αποκτηθούν εμπειρίες. Αγωνιστικά και σε σχέση με την προηγούμενη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ δεν αναμένονται μεγάλες αγωνιστικές αλλαγές. Το νέο πρόσωπο στην αρχική ενδεκάδα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επιθετικός Μπόντε, ενώ συμμετοχή στο παιχνίδι θα έχουν και οι Πολύζος, Διβανές που δεν αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή. Από κει και πέρα ο Κυπτίου δείχνει να είναι ανέτοιμος και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι λίγες αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ οι Παπαγεωργίου και Αθανασιάδης που μπήκαν χθες στο πρόγραμμα προπονήσεων δεν υπολογίζονται.
«Θέλουμε δυνατούς αντιπάλους για να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις διορθώσουμε. Θα παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας που διαθέτει παίκτες με εμπειρία από τη Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα η εμπειρία μετράει αλλά θέλουμε οι παίκτες μας να πιστέψουν στις δυνατότητές τους. Είμαστε στη μέση της προετοιμασίας και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας» σχολίασε ο Τάσος Μπεριτζάς μιλώντας για το σημερινό φιλικό.
Την ερχόμενη Κυριακή ο Τύρναβος θα υποδεχθεί σε νέο φιλικό παιχνίδι τη Δόξα Αργυροπουλίου στο οποίο θα αγωνιστούν κυρίως οι παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά της ομάδας.
ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΑΣΙΟΠΗ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ
Συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του ο Οικονόμος, δοκιμάζοντας παράλληλα παίκτες, τους οποίους θέλει να εντάξει στο δυναμικό του για την τελική συμπλήρωση του φετινού ρόστερ.
Οι τελευταίες ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχουν ως εξής:
Ανανέωσαν για εφέτος: Τσιανάκας, Πρικάκης, Αγγελίνας, Λιλολάρι, Μπαλής, Καράμπελας, Κουλτσιάκης, Καραγιάννης, Μπαχτσιβάνος.
Αποκτήθηκαν: Μάντζιος (αμυντικός από Αγροτικό Αστέρα), Τσετιροκλής (μέσος από Πανηλειακό), Θεοδωρόπουλος (τερματοφύλακας από Δόξα Δράμας), Αγγέλης (αμυντικός από Ερασιτεχνική ΑΕΛ), Εράλντο (μέσος από ομάδα Β’ Εθνικής Αλβανίας), Σουμέλας (αμυντικός από Φωκικό), Φτίκας (επιθετικός από Αμπελωνιακό), Παναγιώτου (μέσος από Ερασιτεχνική ΑΕΛ).
Επέστρεψε (δανεικός) από το Μακρυχώρι ο Ματούλας και προωθήθηκαν στην αντρική ομάδα οι Σιαφαρίκας, Παναγιώτου και Κατής.
Εν τω μεταξύ μεθαύριο Σάββατο και ώρα 18:00 ο Οικονόμος θα παίξει στην έδρα του το πρώτο για φέτος φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κασσιόπη Κέρκυρας (νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική κατηγορία), από το οποίο ο τεχνικός Γ. Καλτέκης αναμένει να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass