ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ

«Θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα»

* «ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ»

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2012 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ευχαριστημένος έμεινε ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Τάσος Μπεριτζάς, από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στο φιλικό της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ, που διεξήχθη στη μνήμη του Κώστα Μίχη.
Ο προπονητής της τυρναβίτικης ομάδας τους συνεχάρη μετά τον αγώνα και μεταξύ άλλων μέσα στα αποδυτήρια τους είπε τα εξής: «Είχατε μια θετική αγωνιστική εικόνα, απέναντι στην ΑΕΛ που βρίσκεται έναν μήνα πιο μπροστά από μας στην προετοιμασία και είναι μια κατηγορία παραπάνω. Θεωρώ ότι τα όποια λάθη κι αν έγιναν, διορθώνονται καθώς μέχρι τώρα είμαστε στο 60% της προετοιμασίας. Και καθώς βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League 2».
Ο κ. Μπεριτζάς μας είπε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος και αισιόδοξος, διότι οι παίκτες έχουν καλό χαρακτήρα και είναι παράλληλα φιλόδοξοι, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Τύρναβος μπορεί να αποτελέσει το σκαλοπάτι για να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους.
Επίσης τόνισε ότι πρώτη φορά παίζουν οι περισσότεροι παίκτες μεταξύ τους και όταν «δέσει» η ομάδα, θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.
Και βέβαια ανέφερε ότι συνεχώς βρίσκεται κοντά η διοίκηση της ΠΑΕ, που βλέπει ότι τα νέα παιδιά μέσα από τη δουλειά έχουν περιθώρια βελτίωσης και τα αποτελέσματα θα είναι μάλλον ευχάριστα τόσο για τους ίδιους, όσο και για το σωματείο.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Αύριο και ώρα 18:00 στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, ο Τύρναβος θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου, σε ένα παιχνίδι όπου ο Τάσος Μπεριτζάς θα χρησιμοποιήσει σχεδόν όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.
Να σημειώσουμε ότι με την ΑΕΛ δεν αγωνίστηκαν ο Κυπτίου που ήταν ανέτοιμος και ο Αθανασιάδης, λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Ο Παπαγεωργίου που είχε ένα σχίσιμο στο πέλμα, από σήμερα θα επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις. Χθες οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά από το ρεπό που τους είχε δοθεί τη Δευτέρα.
Επόμενα φιλικά παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 16 Σεπτεμβρίου με τον Δωτιέα εντός έδρας και για τις 22 πάλι στον Τύρναβο με τον Α.Ο. Καρδίτσας.
Όσον αφορά στο κύπελλο Ελλάδος αύριο πιθανότατα θα γνωρίζουν στον Τύρναβο πότε θα αγωνισθούν στην πρεμιέρα, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για 11, 12 και 13 του μηνός.
Στην περίπτωση που την άλλη εβδομάδα δεν γίνει το κύπελλο, τότε μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνει προσπάθεια για να «κλείσει» η ομάδα φιλικό παιχνίδι.
* Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το φιλικό ματς με την ΑΕΛ στον Τύρναβο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass