Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ

«Φτερωτός» για την Α1 ΕΣΚΑΘ

* ΘΕΟΔ. ΡΙΖΟΥΛΗΣ: «Φέτος πιστεύω θα είναι η χρονιά μας»

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2012 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο Ερμής ήταν ο αγγελιοφόρος των θεών και στην Αγιά ένας άλλος... Ερμής που είναι και εκείνος «φτερωτός» ετοιμάζεται για να... πετάξει, στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και το κυριότερο στη διοίκηση είναι άνθρωποι από τον χώρο του μπάσκετ, πάντα αισιόδοξοι και χαμογελαστοί.
«Φέτος πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά μας στην Α2 ΕΣΚΑΘ, έχουμε πολύ καλό υλικό και αν τα παιδιά δουλέψουν με την ίδια όρεξη, τότε στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο» επισήμανε ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς Θεόδωρος Ριζούλης.
Αισιόδοξος εμφανίζεται και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κώστας Ζέικος που έχει και την ανάλογη εμπειρία από την παρουσία του στο Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ.
Σε δηλώσεις του ο κ. Ζέικος, τόνισε τα εξής: «Θέλουμε να φέρουμε τα νέα παιδιά στο γήπεδο και αυτό θα γίνει εάν τους δώσουμε και τα κίνητρα για να έρθουν. Παίζοντας καλό μπάσκετ και με μια καλή πορεία, ευελπιστώ ότι θα κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα.
Σίγουρα είναι πολύ δύσκολες οι συγκυρίες, καθώς δεν θα έχουμε βοήθεια ούτε από τη ΓΓΑ, ούτε από τον Δήμο. Όμως η αγάπη μας για τον Ερμή και το μπάσκετ, είναι πάνω από όλα και πιστεύω ότι η προσπάθεια όλων μας, θα φέρει αποτελέσματα».
Ικανοποιημένος είναι και ο προπονητής του Ερμή ο Κώστας Μπόκοτας , που 15 χρόνια φόρεσε την φανέλα του Ερμή και για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο θα βρίσκεται στο τιμόνι του. Εδώ και μια εβδομάδα περίπου έχει ξεκινήσει η προετοιμασία και τα νέα πρόσωπα είναι ο Άρης Γκαμπέτας που ήρθε από τον Αστέρα Λάρισας και ο Αθανάσιος Μυλωνάς, από την Ολύμπια. Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας ο Κώστας Μπόκοτας, επισήμανε τα εξής: «Είναι ξεκάθαρο ότι στόχο έχουμε την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ και να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στο κύπελλο. Τα παιδιά δουλεύουν με πολλή όρεξη, είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή τη διοίκηση και μακάρι να βρεθούν χορηγοί για να μας βοηθήσουν. Άλλωστε το αξίζουμε και θα το δείξει η πορεία μας».
* Να σημειώσουμε ότι υπεύθυνος για την παιδικοεφηβική ομάδα είναι ο Άρης Αργυρούλης, εν ενεργεία παίκτης της αντρικής ομάδας, ενώ πρόσφατα ο Ερμής Αγιάς πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του.
Όσον αφορά για το κύπελλο της ΕΣΚΑΘ στις 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση και οι αγώνες θα αρχίσουν στις 27 του μηνός.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass