ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ

ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γνωστή η συνταγή... παραγωγής ταλέντων

* ΑΛ. ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ: «Σεβασμός προς το άθλημα, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους»

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2012 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
Του Χρίστου Τζίκα
Η φιλοσοφία του Άρη Λάρισας είναι γνωστή εδώ και χρόνια, ανάδειξη νέων παικτών και προώθησή τους σε επαγγελματικές κατηγορίες. Άλλωστε είναι η πρώτη ομάδα που δούλεψε με ακαδημίες στην πόλη. Έτσι και φέτος οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, νέοι στη πλειοψηφία, σαν «πολεμιστές» (με τον θεό του πολέμου αγωνίζονται έτσι κι αλλιώς στο στήθος) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.
Παράλληλα στη γνωστή αυτή συνταγή που προωθεί ο Άρης Λάρισας, προστίθεται το γεγονός της συνεργασίας των τμημάτων υποδομής με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και τη γενικότερη συνεργασία των δύο συλλόγων. Έτσι η «δημιουργία» παικτών ανεβαίνει ένα επίπεδο πιο ψηλά.
Βασικός στόχος τη νέα σεζόν θα είναι το καλό ποδόσφαιρο και με πορεία πρωταθλητισμού, σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα η παραμονή στην κατηγορία.
Στο πάρκο του Αλκαζάρ, που πραγματοποιείται και το στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, βρέθηκε η «Ε» και τον λόγο πήρε πρώτος ο προπονητής κ. Αλέξανδρος Μπατσαράς: «Τέσσερα είναι τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τη φετινή προσπάθεια του Άρη, η ομαδικότητα, η πειθαρχία, η σκληρή δουλειά και το οικογενειακό κλίμα. Στόχος μας είναι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να παίξουμε όμορφο και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Πάνω απ΄ όλα κυριαρχεί ο σεβασμός προς το άθλημα, τους συμπαίκτες αλλά και τους αντιπάλους. Όποιος παρεκκλίνει από τα παραπάνω το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει θέση στην ομάδα μας».
Ενώ συνέχισε αναφερόμενος στη φιλοσοφία της ομάδας και στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ: «Τα νέα παιδιά και η προώθησή τους είναι η πάγια τακτική της ομάδας. Μάλιστα φέτος παίρνει και άλλη διάσταση διότι επιτεύχθηκε μία πολύ σημαντική συγχώνευση και συνεργασία, μεταξύ του Άρη και του Φιλοκτήτη. Μέσα από αυτή την προσπάθεια θέλουμε να προάγουμε τον αθλητισμό ακόμα περισσότερο και να κρατήσουμε τα παιδιά μακριά από άλλα πράγματα όχι και τόσο σωστά για τον κοινωνικό τους προσανατολισμό. Σε ό,τι αφορά στο φετινό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αρκετά ενδιαφέρον».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Διονύσης Τόμπορης: «Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή και φέτος, δηλαδή νέα παιδιά και ένα μικρό μίγμα μεγάλων ούτως ώστε να μπορούν να καλύπτουν τα κενά που παρουσιάζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές και παράλληλα οι νέοι να χτίζονται δίπλα στους έμπειρους.
Ελπίζουμε πως φέτος θα τα πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Τα παιδιά που γύρισαν στην ομάδα, αλλά και οι μεταγραφές που πραγματοποιήσαμε είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».
Ενώ συνέχισε για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ και τους στόχους της ομάδας: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι σαφώς πιο δύσκολο από πολλές μεριές. Δεν είναι πλέον μόνο το αγωνιστικό μέρος που παίζει ρόλο, αλλά και το οικονομικό και φοβάμαι πως θα δημιουργηθούν προβλήματα σε πολλές ομάδες. Αγωνιστικά πάντα ξεκινάμε με στόχο την παραμονή και επειδή είναι και δύσκολο το πρωτάθλημα, πρέπει να κάνουμε και πρωταθλητισμό για να κερδίσουμε την κατηγορία. Αρχικά θα κοιτάξουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και από εκεί και μετά αν βγει κάτι καλοδεχούμενο».
Τέλος αναφέρθηκε για τη συνεργασία με τον Φιλοκτήτη, αλλά και τα τμήματα υποδομής και τη φιλοσοφία της ομάδας: «Εμείς από φέτος ξεκινάμε τη συνεργασία με το Φιλοκτήτη Μελιβοιάς στα τμήματα υποδομής και η φιλοσοφία θα είναι τα παιδιά να ανεβαίνουν σκαλί-σκαλί. Δηλαδή από τα παιδικά τμήματα στον Άρη και από τον Άρη στη Μελιβοία, μία κατηγορία παραπάνω και μετά να πηγαίνουν ακόμα ψηλότερα. Τώρα αν βρεθούμε στην ίδια κατηγορία με τον Φιλοκτήτη τότε θα τα ξαναβρούμε. Αυτό όμως δεν πρόκειται να αλλάξει τη φιλοσοφία μας, που είναι η καλή συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων που ξεκίνησε φέτος και με την παραχώρηση των Καραμπούζη και Χρηστίδη και θα δούμε τα αποτελέσματα», ενώ συνέχισε: «Ο Άρης Λάρισας ήταν η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε τις ακαδημίες και δείξαμε και στις άλλες ομάδες πως μπορούν να αυτοσυντηρούνται με τα παιδικά τμήματα. Γι’ αυτό το εγχείρημα ναι υπερηφανεύομαι και το ακολούθησαν και άλλοι, που καλά έκαναν και έπραξαν έτσι. Όπως βλέπετε τώρα όλες οι ομάδες ρίχνουν το βάρος στις υποδομές και έτσι πρέπει να γίνεται. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το αλισβερίσι από ομάδα σε ομάδα και κάθε σύλλογος να φτιάχνει τους ποδοσφαιριστές του».
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Αρκετές οι μεταγραφές του Άρη, κυρίως από ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν στην ομάδα. Αναλυτικά ήρθαν οι εξής: Αβραμούλης (Ίκαρος Νεάπολης), Μίχος (Λαρισαϊκός), Φιλοκώστας (Δασοχώρι), Ραμπέλι Μαρ. (Νεοχώρι Τρικ.), Κωνσταντάκος (ελεύθερος), Λιόπας, Ιορδανίδης, Καραγιώργος (επιστρέφουν).
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
6/9 Α.Ο. Άρης Χαράς
12/9 Α.Ο. Ελευθεραί
 
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με αρκετή όρεξη για δουλειά προετοιμάζονται οι παίκτες του Άρη Λάρισας για τη νέα σεζόν. Ας δούμε τη δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
Νίκος Πατσούρας: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους παίκτες και τα σωματεία. Εμείς μετά από σκληρή δουλειά, ομαδικό πνεύμα και πειθαρχία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε μέσα από καλό ποδόσφαιρo».
Βαγγέλης Καμβούκος: «Να έχουμε μια καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς εύχομαι εγώ αρχικά. Δουλεύουμε όλα τα παιδιά πολύ σκληρά για να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερο στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ. Στόχος της ομάδας και φέτος είναι το ελκυστικό ποδόσφαιρο και η ανάδειξη νέων παιδιών».
Αχιλλέας Αγγελής: «Το κλίμα της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό. Τα περισσότερα παιδιά είμαστε νέα σε ηλικία και με τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους υπάρχει άριστη επικοινωνία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα».
Γιώργος Ακρίβος: «Καλή αρχή σε όλους τους συμπαίκτες μου. Με ομαδική δουλειά και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε τους στόχους που βάλαμε τη φετινή σεζόν. Τέλος θέλω να καλωσορίσω και όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass