ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Με το δεξί ο Αχιλλέας Φαρσάλων

* Μ. Τριανταφυλλόπουλος: «Δεν πετάμε στα σύννεφα, παραμένουμε προσγειωμένοι»

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2012 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η καλή μέρα λένε ότι φαίνεται από το πρωί και αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο τότε οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι αρχικά υπολόγιζαν.
Η ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη φετινή χρονιά με το δεξί αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι ανάλογο και στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής αφού το 4-0 επί του κατόχου του τίτλου και κατά μία κατηγορία μεγαλύτερου Αμπελωνιακού δεν ήταν τυχαίο. Φυσικά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να προβλέψουμε το τι θα επακολουθήσει αλλά μια τέτοια νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου (άλλωστε η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή) σίγουρα κάτι δείχνει.
«Ήμασταν έτοιμοι και συγκεντρωμένοι 100% και είχαμε ένα μεγάλο κίνητρο γιατί αντιμετωπίζαμε αφενός τον κάτοχο του τροπαίου και αφετέρου την ισχυρότερη ομάδα του ομίλου. Ήταν μια πολύ δυνατή και νεανική ομάδα η οποία ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Γι αυτό λοιπόν δεν πρέπει να μας ξεγελάει η νίκη. Δεν ήταν εύκολη» επισήμανε ο τεχνικός του Αχιλλέα Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχολιάζοντας τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα του κυπέλλου και πρόσθεσε:
«Αυτή η συγκέντρωση που είχαμε μας επέτρεψε να βγάλουμε μέσα στο παιχνίδι κάποια πράγματα που δουλεύουμε τόσο καιρό στις προπονήσεις. Αυτό ακριβώς ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά».
-Βρισκόσαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας σας, ποια είναι τα γενικότερα συμπεράσματα;
«Σημασία έχει ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που ήταν αρκετός στο γήπεδο και τον θέλουμε πάντα κοντά μας. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Έχουμε κάνει τα φιλικά παιχνίδια που θέλαμε και είδαμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζαμε βελτίωση. Τόσο το παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό όσο και αυτό που ακολουθεί με τον Ηρακλή εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας γιατί δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο πρωτάθλημα. Ούτε πετάμε στα σύννεφα, ούτε θα απογοητευθούμε αν αποκλειστούμε. Παραμένουμε προσγειωμένοι και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».
-Μετά από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια αλλά και τα παιχνίδια της πρεμιέρας του κυπέλλου έχει αλλάξει κάτι ως προς το τι πιστεύατε για τις ομάδες της Α’ κατηγορίας;
«Όχι, παραμένουμε στα ίδια. Οι θεωρητικά ισχυροί έδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες, αλλά ακόμα και οι θεωρητικά αδύναμοι βλέποντας πού υστερούν θα δουλέψουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούν σαφώς πιο βελτιωμένοι. Όποιος δουλέψει θα πετύχει αυτό που θέλει».
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ
Δυνατά ζευγάρια ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου ΕΠΣΛ που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Πιο συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο η ΑΕΔ Νίκαιας θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας στο ντέρμπι της Α’ ΕΠΣΛ, ο Αχιλλέας Φαρσάλων θα δοκιμασθεί στην έδρα του φιλόδοξου Ηρακλή Λάρισας, ενώ από τον 4ο όμιλο ξεχωρίζει η μάχη του Αβέρωφ με τη Δήμητρα Γιάννουλης, το γειτονικό ντέρμπι Παραποτάμου-Μακρυχωρίου αλλά και η αναμέτρηση του Τοξότη με το Καλοχώρι.
Φυσικά η μόνη εκκρεμότητα που απομένει αφορά στο παιχνίδι του Δευκαλίωνα με τη Δόξα Αργυροπουλίου για το οποίο θα πάρει απόφαση το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ.
Αναλυτικά τα ζευγάρια της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου ΕΠΣΛ ανά όμιλο:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Ηρακλής Λ. - Αχιλλέας Φ.
ΑΕΔ Νίκαιας - Απόλλων Λ.
Βρυσιά - Ραχούλα
Αγ. Ανάργυροι - Μαχητής
 
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Αρμένιο - Δωτιέας Αγιάς
Ν. Περιβόλι - Φιλοκτήτης
Ομορφοχώρι - Δήμητρα Αγιάς
Μελία - Νέα Νίκη Νίκης
 
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Βερδικούσια - Ροδιακός
Δολιχιακός - Π.Ο. Ελασσόνας
Αστέρας Τυρν. - Όλυμπος Λ.
Σμόλικας - Αργυροπούλι ή Δευκαλίων (αν στην επόμενη φάση προκριθεί η ομάδα της Κρανιάς, τότε στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι γηπεδούχος)
 
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Παραπόταμος - Μακρυχώρι
Συκούριο - Πελασγιώτιδα
Αβέρωφ - Δήμητρα Γιάνν.
Τοξότης - Καλοχώρι
*Οι αγώνες της β’ φάσης του κυπέλλου θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου και σήμερα από την Γραμματεία της Ένωσης θα ορισθούν οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των αγώνων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass