ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Πανσέληνος με λαϊκή βραδιά

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2012 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η λαϊκή βραδιά που διοργάνωσε η διοίκηση της Δήμητρας Γιάννουλης στο κοινοτικό γήπεδο της πόλης.
Λίγο το 2ο αυγουστιάτικο φεγγάρι (πανσέληνος), ακόμη το δροσερό βραδινό αεράκι και περισσότερο το κέφι και η ζωντάνια της ορχήστρας, μα προπαντός η μεγάλη διάθεση και το μεράκι του κόσμου, έδωσαν άλλο ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση.
Περίπου 800 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους και παρευρέθηκαν στο κάλεσμα της νέας διοίκησης του συλλόγου, ενισχύοντας την προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να διατηρηθεί η ομάδα ψηλά και προπαντός με αξιοπρέπεια στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού.
«Η Δήμητρα είναι ένα σωματείο που έδωσε πάρα πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο και οφείλει να δώσει ακόμα περισσότερα» είναι κάποια από τα λόγια του προέδρου της διοίκησης της ομάδας Ηλία Κουλουψούζη, που ως καλός οικοδεσπότης τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του υποδέχονταν με χαρά τον κόσμο δείχνοντας έμπρακτα τη θέλησή τους, να περάσουν οι επισκέπτες όσο γίνεται πιο ευχάριστα.
Τούτο βέβαια αποδείχτηκε στην πράξη καθώς για πολλές ώρες η πίστα δεν έλεγε να αραιώσει, με τον δεξιοτέχνη στο κλαρίνο Π. Πλακιά να δίνει ρεσιτάλ χειριζόμενος το παραδοσιακό όργανο και τους Κ. Σαφέτη και Ν. Μπάο να κρατούν αμείωτο το κέφι του κόσμου με το ολοζώντανο τραγούδι τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των άλλων, ο βουλευτής του νομού Χρ. Κέλλας, ο δήμαρχος Λάρισας Κ. Τζανακούλης με τον αντιδήμαρχο Χρ. Τερζούδη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννουλης Γ. Δαβλέρης με τους δημοτικούς συμβούλους Ν. Μπαρά και Γ. Πακάκη, οι διοικητικοί της ΕΠΣ Λάρισας Β. Νταβαρούκας, Κ. Λυγούρας, Δ. Λεωνιδάκης, Τ. Γκούμας. Ακόμη παρευρέθηκε ο χορηγός της ομάδας της Δήμητρας Ν. Μπαράς, σύσσωμο το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του σωματείου.
Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τόσο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση καθώς επίσης την αποθήκη τροφίμων Μπαρά (χορηγός της ομάδας) και τις επιχειρήσεις Γκουνέλα (διάθεση ψυγείων ) και Κασσίδη (προσφορά κρεάτων), συμβάλλοντας όλοι στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Ευχαριστήρια επίσης μνεία γίνεται σε όλους τους καταστηματάρχες που πρόσφεραν δώρα στον σύλλογο για τη λαχειοφόρο κλήρωση της βραδιάς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass