ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

Δεν προχωράει το ταμείο αρωγής

*ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 25 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ * ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2012 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:51
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με τη συμμετοχή 25 περίπου σωματείων πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της ΕΠΣΛ στην οποία εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός παρελθούσης περιόδου και ο οικονομικό προϋπολογισμός του 2013 τα ποσά του οποίου ανέρχονται στις 385.00 ευρώ (έσοδα και έξοδα αντίστοιχα).
Από πλευράς της διοίκησης της ΕΠΣΛ παρέστησαν οι κ. Πουλαράκης, Γρηγοριάδης, Βλάγκας, Νταβαρούκας και Λυγούρας ενώ προς το τέλος της Γ.Σ. ήρθε και ο πρόεδρος κ. Γρηγορίου άρτι αφιχθείς από την ΕΠΟ.
Όπως τονίστηκε τόσο από τον κ. Γρηγοριάδη όσο και από τον κ. Γρηγορίου τα μηνύματα σχετικά με την επαναλειτουργία του ταμείου αρωγής δεν είναι ενθαρρυντικά. Ήδη γίνονται προσπάθειες για συνεργασία με δύο μεγάλα ιατρικά κέντρα, το «Απολλώνιο» και το «Ιασώ» ωστόσο όπως ελέχθη εάν μέχρι και την επόμενη εβδομάδα δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη τότε το μέτρο δεν θα προχωρήσει.
Από κει και πέρα αρκετά ήταν τα παράπονα εκπροσώπων των σωματείων ως προς τη διαιτησία. Ο εκπρόσωπος του Αχιλλέα Φαρσάλων αναφέρθηκε στο θέμα της εντοπιότητας των διαιτητών καταθέτοντας το ερώτημα γιατί οι διαιτητές με καταγωγή από τα Φάρσαλα (οι οποίοι ωστόσο διαμένουν και ζουν στη Λάρισα) δεν ορίζονται στα παιχνίδια των φαρσαλινών ομάδων. Μάλιστα ο Φαρσαλινός παράγοντας ανέφερε το παράδειγμα της περσινής αναμέτρησης του Αχιλλέα με τον Δωτιέα Αγιάς τον οποίο είχε διευθύνει διαιτητής από τον δήμο Αγιάς.
Παράπονα εκφράστηκαν και από τον Λαρισαϊκό (έγινε αναφορά στο περσινό παιχνίδι με το Βλαχογιάννι) ενώ πιο έντονες ήταν οι ενστάσεις από την πλευρά του Μαχητή Τερψιθέας. Ο εκπρόσωπος του σωματείου έκανε λόγω για άνιση μεταχείριση της ομάδας του κατά το περσινό πρωτάθλημα ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του διοικητικού της ΕΠΣΛ Βάιου Κυριτσάκα σχετικά με την τιμωρία που επεβλήθη στον Μαχητή για κάποια δήλωση του κ. Κυριτσάκα.
Από κει και πέρα αρκετά παράπονα εκφράστηκαν από την πλευρά του Πανιωνίου σχετικά με την αντιμετώπιση που τυγχάνει από την ΕΠΣΛ γενικότερα. Ο εκπρόσωπος της ομάδας χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά της ΕΠΣΛ προς την ομάδα τονίζοντας ότι αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Πανιώνιος αποχώρησε από το πρωτάθλημα πέρσι. Μάλιστα αναφέρθηκε και επί προσωπικού στον πρώην τεχνικό της ΕΠΣΛ Ηλία Σελιώνη.
Τέλος από την πλευρά του το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ Κώστας Λυγούρας αποκάλεσε την Γ.Σ. «συγκέντρωση για τις κληρώσεις» λόγω του μικρού αριθμού σωματείων τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «οι παράγοντες της ΕΠΣΛ και των Επιτροπών είναι περισσότεροι από τα σωματεία» ενώ εξέφρασε για μία ακόμα φορά την αντίθεσή του στη μείωση των «μικρών» στα τοπικά πρωταθλήματα.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Τον διοικητικό απολογισμό έκανε ο κ. Γρηγοριάδης ο οποίος αναφέρθηκε στα πρωταθλήματα που διεξήχθησαν με τη συμμετοχή 114 ομάδων τα ανδρικά και 180 τα παιδικά, επισήμανε το μεγάλο ποσοστό ιατρικής κάλυψης των αγώνων που κυμάνθηκε στο 90%, μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες των μικτών ομάδων αλλά και της Περιφερειακής Παίδων και φυσικά εξήρε τη μεγάλη ανάπτυξη που παρουσίασαν τα πρωταθλήματα υποδομής (για πρώτη φορά διεξήχθησαν 7 πρωταθλήματα).
Παράλληλα αναφέρθηκε στις συναντήσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ με τα σωματεία και τους γιατρούς αγώνων, για τη σχολή διαιτησίας για τη σωστή λειτουργία των Επιτροπών και ειδικότερα της Πειθαρχικής Επιτροπής, στην οικονομική στήριξη των σωματείων που έγινε μέσα από τη μη καταβολή της συμμετοχής στα πρωταθλήματα και το κύπελλο αλλά και τη μη καταβολή μίας διαιτησίας και τέλος επισήμανε τη συνεχή παρουσία των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στα παιχνίδια των τοπικών κατηγοριών.
Από την πλευρά της ΕΔ ο πρόεδρος κ. Νταβαρούκας αναφέρθηκε στους καινούριους διαιτητές που θα αγωνιστούν στα φετινά πρωταθλήματα και ζήτησε από τους παράγοντες να δείξουν κατανόηση τονίζοντας ότι λειτουργούν με αίσθημα δικαίου.
 
ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Η ΕΠΣΛ εφιστά την προσοχή των σωματείων ενόψει των αγώνων του κυπέλλου σχετικά με τις καταστάσεις υγείας που πρέπει να είναι έτοιμες. Τα δελτία των ποδοσφαιριστών θα πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι την Παρασκευή το αργότερο ενώ σχετικά με τις κάρτες των προπονητών αυτές δεν θα είναι υποχρεωτικές για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου.
 
 
ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΛ οι παρατηρητές αγώνων στα παχνίδια της πρεμιέρας του κυπέλλου ΕΠΣΛ
Σάββατο 1-9-2012
Ραχούλα-Βουκεφάλας, Ντιντής Κων.
Αχιλλέας Φ. - Αμπελωνιακός, Καλφούντζος Γ.
Αετός Αμυγδαλέας-Μαχητής Τερψιθέας, Ιωαννίδης Μαν.
Πλατύκαμπος - Ομορφοχώρι, Τζιμούρτος Γ.
γήπ. Μελισσοχωρίου Ηρακλής Χάλκης-Δωτιέας Αγιάς, Λακερδάς Φ.
γήπ. Ανθούπολης Λάρισα ’88-Μελία, Κορέστης Γ.
Φαλανιακός-Δήμητρα, Καλαμπούκας Ν.
Βερδικούσια-Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση, Κουνατίδης Ελ.
Κίσσαβος Συκουρίου-ΑΟ Ελευθεριακός, Ευαγγέλου Παντ.
Ραψάνη-Δήμητρα Γιάν., Πατσιούρας Κ.
γήπ. Μακρυχωρίου Γόννοι-Μακρυχώρι, Πονηρος Γ.
 
Κυριακή 2-9-2012
Βρυσιά - Ναρθάκι, Γκανούρης Αρ.
Αστραπή Ν.Π.-ΑΕΔ Νίκαιας, Τσούτσος Σπ.
Αναγέννηση Φ. - Ηρακλής, Χαμορούσος Κ.
Βούναινα - Άγ. Ανάργυροι, Λάνταβος Γ.
γήπ. Βιολογικού Πανιώνιος-Αρμένιο, Κων/νου Βασ.
Μελισσοχώρι-Φιλοκτήτης, Μπούτζιος Γ.
Ανάβρα-Νέα Νίκη Νίκης, Παζάρας Χρ.
Δαμασιακός - Σμόλικας, Βουλγαρούλης Θ.
γήπ. Ευαγγελισμού Συκέα - Όλυμπος Λ., Παπαευθυμίου Γ.
γήπ. Κρανέας Ελασ.Δευκαλίων Κρανέας-ΠΟΣ Δόξα Αργυροπουλίου, Πιπίλας Θωμ.
Κουλούρι - Π.Ο. Ελασσόνας, Αγγελούλης Μ.
γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’, Ιπποκράτης-Ροδιακός, Κυριακίδης Η.
Δολιχιακός-Βλαχογιάννι, Γκόγκος Αλ.
Αβέρωφ - Πυργετός, Σιδηρόπουλος Ν.
Παραπόταμος-Α.Ο. Λαρισαϊκός, Κανταρίνος Κ.
Χειμάδι-Καλοχώρι, Μπαλμπούζης
Γλαύκη - Τοξότης Λάρ., Αντωνίου Δημ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass