ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ατρόμητοι: Σκέτη... Θύελλα ταλέντων

* ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑΣ: « ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» * ΤΖΙΟΡΤΖΙΟΣ: «ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ»

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2012 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:50
Του Χρίστου Τζίκα
Στις ίδιες βάσεις θα κινηθεί και φέτος η ομάδα Ατρόμητοι/Θύελλα. Ποιες είναι αυτές....μα φυσικά να αναδείξει όσο το δυνατόν περισσότερο ταλέντα και να τα προωθήσει σε μεγαλύτερες ομάδες. Μάλιστα το έργο που πραγματοποιούν εδώ και λίγα χρόνια οι ακαδημίες της ομάδας, ανταμείβεται φέτος με το καλύτερο τρόπο, καθώς ο νεαρός Τάσος Κρητικός, όπως όλα φαίνονται θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της ΑΕΛ.
Κατά τα υπόλοιπα οι Ατρόμητοι/Θύελλα και φέτος θα κοιτάξουν να προσφέρουν στον κόσμο που θα τους παρακολουθήσει, σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνιστούν, όμορφο θέαμα πάντα από μικρό μέσο όρο ηλικίας...όπως άλλωστε είναι και η φιλοσοφία της ομάδας.
Στο πάγκο θα βρίσκεται ένας πολύ καλός προπονητής ο Θεόδωρος Βουτυρίτσας, σημαντικό μέλος των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα του 1988, αλλά και στο κύπελλο του 1985, που έχει βάλει στόχο και σκοπό να μάθει στα παιδιά να παίζουν σωστά ποδόσφαιρο και να τα «διώξει» γεμάτα με εμπειρίες σε μεγαλύτερες ομάδες.
Ο ίδιος δήλωσε στην «Ε» τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν: « Όπως είναι γνωστό η ακαδημία λειτουργεί εδώ και 7 χρόνια. Βασικός μας στόχος είναι η ανάδειξη ταλέντων και αυτό το λέμε γιατί ήδη επετεύχθη ένας μεγάλος στόχος, όπως έχει γραφτεί ο Κρητικός που ήταν μέλος της ακαδημίας μας κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει επαγγελματίας στη Λάρισα, επίσης υπάρχει ο Ντάλας που παίζει στην ομάδα του Τυρνάβου, ο Κατσιάνος που πήγε φέτος στη Μελιβοία. Αυτός είναι ο στόχος μας, να βγάζουμε ταλέντα που θα φεύγουν και θα πηγαίνουν σε μεγαλύτερες ομάδες».
Ενώ συνέχισε: «Έπειτα θέλουμε όλα τα παιδιά να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, χωρίς να κοιτάμε τον πρωταθλητισμό. Όταν προσπαθούμε να αναδείξουμε ταλέντα, δουλεύουμε για να μάθουν τα νέα παιδιά σωστά το ποδόσφαιρο. Γι' αυτό δεν έχουμε στόχους πρωταθλητισμού, διότι όταν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μας τους δίνουμε τη δυνατότητα να φύγουνε και έρχονται μικρότεροι, η απειρία δεν μας επιτρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό».
Επίσης αναφέρθηκε και για τη φιλοσοφία της ομάδας και τη συνεχή ανανέωση που υπάρχει: «Πέρυσι αγωνιζόμασταν στην Α1' ΕΠΣΛ, φημολογείται αν και ακόμα δεν πάρθηκαν οι αποφάσεις πως θα παραμείνουμε σε αυτή την κατηγορία. Βέβαια εμείς ανεξάρτητα από το αν είμαστε είτε στην Α1' είτε στη Β' ΕΠΣΛ είναι μικρή διαφορά, και αυτό γιατί κάθε χρόνο έρχονται παιδιά από τα μικρότερα τμήματα και πλαισιώνουν τη μεγάλη ομάδα. Με τις μεταγραφές κάποιων μεγαλύτερων σε ηλικία, που γίνονται για να αποτελούν στηρίγματα στους μικρότερους προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με παιδιά που θα είναι προσαρμοσμένα στη δικιά μας φιλοσοφία. Είμαστε η μόνη ομάδα, που και πέρυσι και πρόπερσι που ανεβήκαμε από την Β΄ ως πρωταθλητές στην Α1' κατηγορία, που κάθε αγωνιστική έπαιζε με πολύ μικρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.
Τέλος αναφέρθηκε και στη δυσκολία των νέων πρωταθλημάτων : «Δεν θεωρώ ότι τα φετινά πρωταθλήματα για εμάς θα είναι πιο δύσκολα. Διαθέτουμε περισσότερη εμπειρία και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε σε σχέση με πέρυσι, που ανεβήκαμε και στον πρώτο γύρο και χάσαμε αρκετό έδαφος».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τζιόρτζιος Βασίλης, που παρέμεινε στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή, : «Είμαι πολύ παλιός στο χώρο του ποδοσφαίρου, σαν παράγοντας πάντα, επιλέξαμε και κάναμε αυτή τη συγχώνευση πριν από μερικά χρόνια με τον κ. Βουτυρίτσα και ενώσαμε δύο ομάδες σε μία για να αναδεικνύουμε νέους ποδοσφαιριστές. Ο μέσος όρος ηλικίας δεν υπερβαίνει τα 20 χρόνια και υπάρχουν μόνο δύο με τρία παιδιά που είναι κάποιας μεγαλύτερης ηλικίας για να βοηθούν και τους νεαρούς παίκτες. Εμείς σαν διοίκηση εδώ, θέλουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο γιατί μας αρέσει. Δεν μας ενδιαφέρει να ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα για τα χρήματα, αλλά το κάνουμε καθαρά ερασιτεχνικά και για να κάνουμε το χόμπι μας».
Ενώ έκλεισε τις δηλώσεις του για το νέο πρωτάθλημα και το τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα σε αυτό: «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα τις κινήσεις των υπόλοιπων ομάδων και αυτό το κάνω συνειδητά τα τελευταία χρόνια, γιατί κοιτάω πάντα να δω τι μπορεί να παρουσιάσει η δικιά μου ομάδα και όχι τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι. Για μένα όλες οι ομάδες είναι ισάξιες και όσα χρόνια είμαι στα γήπεδα δεν έχω δει τρομαχτικές διαφορές. Εμείς θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε και από εκεί και πέρα θα παλέψουμε για το καλύτερο».
 
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Τέσσερις είναι οι φετινές μεταγραφές για τους Ατρόμητους/Θύελλα. Οι παίκτες οι οποίοι ήρθαν είναι οι εξής: Γιουρούκας Αθ., Λιάτσος Μιχ., Πλεξίδας Αρ., Μαργαρίτης Αγαμ.
 
* Στο τουρνουά «Δ. Κουκουλίτσιος-Δ. Μουσιάρης» θα συμμετέχει η ομάδα Ατρόμητοι/Θύελλα για το στάδιο της προετοιμασίας της.
 
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Μία νεανική ομάδα με όρεξη για πολλή δουλειά που θα μπορεί να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο φαίνεται από τις δηλώσεις παικτών. Ας δούμε τη δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
 
Κωνσταντίνος Χατζής: «Ανεξαρτήτως κατηγορίας, προετοιμαζόμαστε για τη χρονιά που έρχεται. Εμείς ευχόμαστε να αγωνιζόμαστε βέβαια στο πρωτάθλημα της Α1', από εκεί και πέρα όμως όποια και να είναι η απόφαση, όπου και να αγωνιζόμαστε θα κοιτάξουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να αναδειχθούν και από εκεί και πέρα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».
 
Μέμος Μαργαρίτης: «Εμείς εδώ πέρα προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι ενόψει του πρωταθλήματος και να παλέψουμε για να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία και πάνω από όλα να αναδειχθούν τα νέα παιδιά της ομάδας».
 
Νίκος Κοκάλας: «Πιστεύω πως αυτή τη χρονιά θα τα πάμε πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα σε ηλικία παιδιά που είναι παράλληλα και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος πως αυτή τη σεζόν θα τα πάμε καλύτερα από την περσινή και όλοι μαζί θα παλέψουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».
 
Σέργιος Βουτυρίτσας: «Είμαστε μία νεανική ομάδα, κυρίως παιδιά που προωθούνται από την ακαδημία με λίγους έμπειρους παίκτες. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τη νέα χρονιά και θα κοιτάξουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Αυτοί είναι να αναδειχθούν νέοι ποδοσφαιριστές, αλλά και να προσφέρουμε στο κόσμο ένα όμορφο ποδόσφαιρο».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass