ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Νεανική ομάδα με... μεγάλους στόχους

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2012 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:48
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Αναγέννηση Φαρσάλων.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Στέργιος Αλεξίου καλωσόριζε τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους, τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τους επισήμανε ότι η διοίκηση θα είναι συνεχώς κοντά τους για τη λύση τυχόν προβλημάτων που ανακύπτουν. Παράλληλα ζήτησε από αυτούς να είναι συνεπείς στις προπονήσεις και να έχουν καλή διαγωγή, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της δηλαδή να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να έχει καλή συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους και να πρωταγωνιστήσει στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΛ.
Ακολούθησε ομιλία του προπονητή κ. Νίκου Θεοχαρόπουλου, που αναφέρθηκε κυρίως σε τεχνικά θέματα. Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, αν και υπάρχουν κάποια προβλήματα, λόγω του «παζαριού» αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές απέχουν από μερικές προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Γκατζανάς (Συκούριο), Λάμπρου (Ναρθάκι) επέστρεψαν από τον στρατό οι Γιάννης Θεοχάρης και Αγγελος Ρούμπας, ενώ προωθήθηκε ο νεαρός Βασίλης Θλιβερός από τα τμήματα υποδομής. Μέχρι το τέλος των μεταγραφών ίσως αποκτηθούν 1-2 ακόμη ποδοσφαιριστές.
ΕΦΥΓΑΝ
Παρελθόν για την Αναγέννηση Φ. αποτελούν οι Τσιλίκας, Νταβέλης, Πατσουράκος (Σταυραετός Σταυρού), Κούρος (Ναρθάκι), Αποστολόπουλος (ομάδα Αθηνών), Καραντάκης (ελεύθερος), ενώ αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι οι Καραλόπουλος και Λουλάι.
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ
Από το περσινό ρόστερ της ομάδας παρέμειναν οι Κατμέρος, Μαργαριτόπουλος, Περιτογιάννης, Μπόγκας, Τσιάμπας, Βότσης, Πατσιούρας, Κουτσικόπουλος, Απ. Θεοχάρης, Χριστοδούλου, Ζαγγανάς, Μακρής, Τριανταφύλλου, Παλαμίδας, Αζάς, Παπαδόπουλος, Μουτκανάς, Κων. Θεοχάρης, Αγγελακόπουλος, Τράντος, Μπουλλάρι, Μήττας.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Προπονητής και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Αναγέννηση Φαρσάλων θα είναι ο Νίκος Θεοχαρόπουλος, παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο οποίος έχει διατελέσει για πολλά χρόνια προπονητής στον σύλλογο.
Δ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Φαρσάλων απαρτίζεται από τους εξής:
Πρόεδρος: Αλεξίου Στέργιος, αναπληρωτής πρόεδρος Αρσενόπουλος Βησσαρίων, αντιπρόεδρος Παπαδόπουλος Χρήστος, γεν. γραμματέας Μπακαλέξης Αχιλλέας, ταμίας Πετρόπουλος Κων/νος, δημόσιες σχέσεις Τσιανάκας Νίκος, γενικός αρχηγός Βούλγαρης Αθανάσιος, έφορος υλικού Αλεξίου Νίκος, εκπρόσωπος ΕΠΣΛ Καλφούντζος Γιώργος, μέλη Μαργαρίτης Θεοδωρόπουλος, Καταραχιάς Αχιλλέας, Κωστής Αθανάσιος.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στέργιος Αλεξίου (πρόεδρος): Ο στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Εχουμε νεανική ομάδα και πιστεύω ότι με συνέπεια και σκληρή δουλειά θα επιτύχουμε τους στόχους μας.
Νίκος Θεοχαρόπουλος (προπονητής): Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, να έλθουν μέσα από σκληρή δουλειά τα αποτελέσματα που θα μας δώσουν ώθηση για την πραγματοποίηση των στόχων μας.
Στάθης Βότσης (ποδοσφαιριστής): Οι νέοι απέκτησαν εμπειρίες, το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και πιστεύω να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις.
Κώστας Ζαγγανάς (ποδοσφαιριστής): Εχουμε πολύ καλό υλικό, νεανική ομάδα, με μεγάλες δυνατότητες και πιστεύω ότι θα είμαστε πρωταγωνιστές. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους.
ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Ανεμος αλλαγής πνέει στα τμήματα υποδομής της Αναγέννησης Φαρσάλων. Ο νεαρός αλλά όχι νέος για τον σύλλογο της Αναγέννησης Φαρσάλων, ο φυσικοθεραπευτής Βασίλης Κατσιαούνης, αναλαμβάνει πλήρως την οργάνωση των τμημάτων υποδομής. Με μία νέα ομάδα που θα περιλαμβάνει γυμναστή, φυσικοθεραπευτή αλλά και διαιτολόγο και με τη συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας με τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ανεβάζει τον πήχη στην επαρχία Φαρσάλων, δίνοντας διέξοδο σε 110 και πλέον παιδιά που συμμετέχουν στην ακαδημία της Αναγέννησης Φαρσάλων.
Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Κατσιαούνης έχει φορέσει τη φανέλα της Αναγέννησης Φ. για τρία συνεχόμενα χρόνια, είναι ο δημιουργός των τμημάτων υποδομής της Αναγέννησης Φ. πριν 3 χρόνια (μεσολάβησε η θητεία του στον στρατό) και ήταν βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα της Αναγέννησης Φ. σε μια πετυχημένη χρονιά για την ομάδα.
Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της Αναγέννησης Φ. στις 27 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. καλούν τους γονείς των αθλητών και τους αθλητές να παρευρεθούν στο δημοτικό εντευκτήριο (ΚΑΠΗ) Φαρσάλων στην πλατεία Δημαρχείου, για ενημέρωση και εγγραφές. Η παρουσία των γονέων θεωρείται απαραίτητη. Πληρ. τηλ. 6951 - 939.631 Λαρίσης 51 Φάρσαλα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass