ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΝΟΔΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΕΖΟΝ

Οι Άγιοι Ανάργυροι είναι... Ατρόμητοι

* ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2012 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:48
Του Κ. Γκιάστα
Αν για κάποιο λόγο είναι περήφανοι στους Αγίους Αναργύρους τότε αυτό είναι η ποδοσφαιρική τους ομάδα. Από τη στιγμή μάλιστα που είναι και... Ατρόμητοι δεν έχουν παρά να τη στηρίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό. Και όταν λέμε Ατρόμητοι είναι όνομα και πράγμα καθώς πέρυσι κατάφεραν όχι απλά να ανέβουν κατηγορία αλλά να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα. Φέτος με τον ίδιο προπονητή και την ίδια οικογενειακή συνταγή θα συνεχίσουν και στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.
Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων και η «Ε» βρέθηκε εκεί και κατέγραψε τις γνώμες των ανθρώπων της ομάδας για τη φετινή σεζόν.
Αρχικά μας μίλησε ο προπονητής, Χρήστος Γραβάνης που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Λάρισας σε όλους τους συναδέλφους, ποδοσφαιριστές αλλά και παράγοντες για τη φετινή χρονιά. Εμείς περιμένουμε ό,τι καλύτερο όσον αφορά στην πορεία μας. Η περσινή άνοδος ήρθε μέσα από κόπους και δουλειά, πράγμα που σημαίνει πως θα ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή και ό,τι καλύτερο προκύψει. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε. Θέλουμε να διατηρήσουμε ένα άψογο κλίμα. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό θέλουμε να βγει και μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».
Σχετικά με τους στόχους της ομάδας ανέφερε: «Πέρυσι μπορούσαμε να μιλήσουμε εξαρχής για την άνοδο. Φέτος δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Ούτε εγώ, ούτε η διοίκηση αλλά ούτε οι ποδοσφαιριστές. Η κατηγορία είναι δύσκολη και απαιτεί μεγάλη προσοχή και πολύ προσπάθεια. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα από την αρχή μπορεί να σε βγάλει έξω από τους στόχους σου γιατί παίζει ρόλο η ψυχολογία. Όλα αυτά θέλουμε να τα συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές μας γιατί είναι σημαντικό».
Τέλος όσον αφορά στη στήριξη του κόσμου δήλωσε: «Το φίλαθλο κοινό πέρυσι ήταν ο 12ος παίκτης μας. Όλοι ασχολούνται με την ομάδα και το εισπράτουμε αυτό όπου και να είμαστε. Ελπίζουμε και φέτος να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει γιατί το έχουμε πραγματικά μεγάλη ανάγκη».
Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Πάντα δίπλα στις προσπάθειες των παικτών βρίσκεται η διοίκηση της ομάδας. Εκεί βρήκαμε τόσο τον ταμία Γιώργο Καρτσαφλέκη που υπογράμμισε: «Θέλω με την ευκαιρία που μου δίνεται να ευχηθώ υγεία σε όλους τους παίκτες μας. Με την οικονομική κρίση που υπάρχει τα πράγματα είναι δύσκολα όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες. Ελπίζω με τη βοήθεια του κόσμου της ευρύτερης περιοχής να τα καταφέρουμε. Οι στόχοι της ομάδας σύμφωνα με το ρόστερ που έχουμε πιστεύουμε σε μια άνετη παραμονή».
Από την πλευρά του ο γραμματέας Βασίλης Κίτσιος τόνισε: «Πέρυσι είχαμε στόχο την άνοδο και τα καταφέραμε κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα. Φέτος όμως αλλάξαμε κατηγορία και σαν στόχο έχουμε να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα καθώς οι παίκτες παίζουν αρκετά χρόνια εδώ. Η διοίκηση για τρία χρόνια είναι η ίδια όπως και ο προπονητής μας. Βήμα - βήμα ελπίζω να τα καταφέρουμε. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες».
 
Μεταγραφές
Δύο είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει από τους Αγίους Αναργύρους. Μέχρι στιγμής αποκτήθηκε ο Χρήστος Κολοβός, ένα αμυντικό χαφ που έχει μεγάλη εμπειρία ακόμα και από εθνικές κατηγορίας και ο Δημήτρης Κουτσώνας που ήταν και μέλος των Εθνικών ομάδων τμημάτων υποδομής. Τέλος οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν να δούνε τι θα γίνει 
με τον Θωμά Ντουρουντάκη και με έναν νεαρό τον Σταύρο Βασιλείου από την Ακαδημία του Προμηθέα.
 
Φιλικά
Τρία είναι τα φιλικά ματς που έχουν προγραμματιστεί. Το ένα στις 21 Αυγούστου στον Παραπόταμο, το άλλο στις 25 με την Αναγέννηση Φαρσάλων ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου θα παίξει με τον Σ.Σ. Ραψάνης.
 
 
Τι είπαν οι παίκτες
 Χρήστος Κολοβός: «Σίγουρα με την αλλαγή της κατηγορίας ανεβαίνει και ο βαθμός δυσκολίας. Οι απαιτήσεις φέτος θα είναι μεγαλύτερες. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Πιστεύω να κάνουμε μια καλή πορεία. Αν κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά τότε θα έχουμε και καλά αποτελέσματα».
 
Αμαρλαριώτης Αθανάσιος: «Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων πήρε δίκαια πέρυσι την άνοδο αλλά πλέον με την αλλαγή της κατηγορίας δυσκολεύουν τα πράγματα. Ωστόσο δεν ανησυχούμε καθόλου. Έχουμε ένα καλό σύνολο και μα σωστή δουλειά ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε. Θα έχουμε και τη στήριξη του κόσμου και μια δυνατή έδρα».
 
Λευτέρης Σαλγκάμης: «Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά και με μια καινούρια κατηγορία για εμάς. Έχουμε τον ενθουσιασμό που χρειάζεται και σαν στόχο θέτουμε μια άνετη παραμονή σε πρώτη φάση και έπειτα ό,τι καλύτερο έρθει».
 
Γιάννης Τσιφλίζογλου: «Οι υποχρεώσεις φέτος θα είναι αυξημένες για τον Ατρόμητο αλλά με καλή δουλειά όλα θα γίνουν. Σκύβουμε τα κεφάλια, ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή και αισιοδοξούμε πως θα τα καταφέρουμε».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass