ΠΗΡΕ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΥ, ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥΣΙΟΥΔΗ, ΤΙΚΑ

Έτοιμη η ΕΑΛ για την Α2 Εθνική

* ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2012 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:47
Του Κ. Γκιάστα
Έτοιμο δείχνει πως είναι το ρόστερ της ΕΑΛ για τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ. Η λαρισινή ομάδα που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παίξει στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει κάνει κάποιες κινήσεις που φαίνονται πως είναι αρκετές για την Α2. Αρχικά πήρε την Ευτυχία Κολοβέτσιου, μια αθλήτρια που πέρυσι έπαιζε στη Λαμία και μπορεί να παίξει τόσο ως κεντρική αλλά και ως διαγώνια.
Εν συνεχεία επέστρεψε η ακραία Ολίνα Κουτσογιάννη. Μια αθλήτρια που άνηκε στην ΕΑΛ αλλά έλειπε για 4 χρόνια και αγωνιζόταν σε Νέα Γενιά και ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης σε πλήρη αγωνιστική δράση δείχνει πως επανέρχεται η Όλγα Τουσιούδη. Έχοντας σαν παρακαταθήκη μάλιστα το πρόσφατο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Ενόπλων που έγινε στο Άμστερνταμ, η Λαρισαία αθλήτρια φαίνεται πως θα προσφέρει πολλά με την εμπειρία της. Πέρυσι αγωνίστηκε μόλις για δύο μήνες ενώ φέτος θα μπορέσει να είναι κανονικά όλη τη σεζόν.
Επίσης επανέρχεται η Νικολέτα Τίκα. Πέρυσι λόγω εξετάσεων δεν είχε το χρόνο να παίξει ενώ φέτος είναι στη διάθεση του προπονητή της.
Σε όλες αυτές θα προστεθούν και τρία νεαρά κορίτσια που θα προωθηθούν από τα τμήματα υποδομής. Αυτή άλλωστε είναι μια φιλοσοφία που εφαρμόζει πολλά χρόνια η ΕΑΛ και θα παραμείνει πιστή σε αυτή.
ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ - ΠΟΙΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ
Από την περσινή σεζόν θα παραμείνουν οι Μαδένογλου, Ζαφειρίου, Σουλτούκη, Καματσέλου, Μπέη, Υφαντή, Σουλτούκη και Παπαστεργίου.
Αυτές που έφυγαν τώρα είναι η Αποστόλια Νούσια που πήγε στον Παναθηναϊκό, η Μιχαλιού Ειρήνη κεντρικός με υποσχετική στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, η Κόντου Καρολίνα λίμπερο στην Ηλιούπολη Α2 Εθνική, η Ειρήνη Παπαγιάννη στον ΓΣ Ηλιούπολης τοπική κατηγορία, η Ευγενία Μπατσομήτρου στην Αγία Παρασκευή και η Ιωάννα Γίτση στην Αλεξανδρούπολη και θα παίξει στον ίδιο όμιλο με ΕΑΛ. Η διοίκηση του λαρισινού συλλόγου ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες καλή πορεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 1ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Μεγάλο εν τω μεταξύ είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει για τις εκλογές που έρχονται στην ΕΟΠΕ. Μάλιστα η ΕΟΠΕ ανακοινωσε πως: «Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 21 και επόμενων περί «ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ» του Καταστατικού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαιρίσεως «Ε.Ο.ΠΕ», καλούνται τα Μέλη - Σωματεία της δυνάμεώς της και οι αντιπρόσωποι αυτών, σε Γενική Συνέλευση, την 1η Σεπτεμβρίου 2012 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 στο Valis Resort Hotel που βρίσκεται στην περιοχή Αγριάς Βόλου (24280 97260-5)». Σημαντικότερο θέμα φυσικά δεν είναι άλλο από την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass