ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ

Ήρθε η ώρα του Δωτιέα Αγιάς

* ΧΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η «ΠΡΩΤΗ» ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2012 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:47
Του Κ. Γκιάστα
Είκοσι εφτά χρόνια αναμονής ήταν πολλά. Η ώρα της Δ’ Εθνικής έφτασε για τον Δωτιέα ένα σωματείο σταθμό για την Αγιά που έχει προσφέρει αλησμόνητες χαρές στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Τελευταία φορά που ανέβηκε η ομάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν το 1985. Από τότε πέρασαν 27 ολόκληρα χρόνια για να το πετύχει πέρυσι και μάλιστα με περιπετειώδη τρόπο. Αρχικά αναδείχθηκε πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΛ, έπειτα δεν τα πήγε καλά στα μπαράζ ανόδου όμως εν τέλει ήρθε η λυτρωτική απόφαση της ΕΠΟ που του έδινε το εισιτήριο ανόδου.
Χθες στο γήπεδο της Αγιάς πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Δωτιέα και συνδυάστηκε με αγιασμό από τον Πατέρα Δημήτριο Σοφολόγη.
Προπονητής σε αυτήν την ιστορική χρονιά ανέλαβε ο Κώστας Μάγγος. Ένας άνθρωπος που πέρασε μόλις πριν από λίγους μήνες από τη θέση του ποδοσφαιριστή (πλούσιο παρελθόν σε ΑΕΛ, ΟΦΗ κ.α.) σε αυτή του προπονητή. Μάλιστα μέχρι και πέρυσι ήταν αρχηγός στην ομάδα του Πυργετού κάτι που σημαίνει ωστόσο πως γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Δ’ Εθνική κατηγορία.
«Καταρχήν να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να αποφύγουνε οι ποδοσφαιριστές τους τραυματισμούς» δήλωσε και συνέχισε: «Έχουμε ένα καινούριο ξεκίνημα για τον Δωτιέα. Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που επέλεξε εμένα ως προπονητή σε αυτή τη σεζόν. Έχουνε παραμείνει καλοί παίκτες ενώ εξίσου καλοί είναι και αυτοί που ήρθαν. Ελπίζω μέσα από τη δουλειά να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».
Έπειτα μιλώντας για επόμενες κινήσεις ανέφερε: «Μεταγραφικά περιμένουμε 2-3 παιδιά ακόμα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Είμαστε κοντά στο 90% στην ολοκλήρωση του ρόστερ».
Για το αν υπάρχει άγχος σχετικά με το γεγονός πως αναλαμβάνει για πρώτη φορά ως προπονητής τόνισε: «Είναι μια αλλαγή σελίδας για μένα. Πιστεύω όμως μέσα από τη σκληρή δουλειά να τα καταφέρω».
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Στον προεδρικό θώκο βρίσκεται ένας άνθρωπος με μεράκι για το ποδόσφαιρο και αγάπη για τον Δωτιέα. Ο Σταύρος Γκλέτος μιλώντας και αυτός από την πλευρά του για τη νέα σεζόν ανέφερε τα εξής: «Ο Δωτιέας μετά από πολλά χρόνια επανέρχεται στη Δ’ Εθνική κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό αυτό τόσο για τον σύλλογο όσο και γενικότερα για την ευρύτερη περιοχή της Αγιάς. Ο Δωτιέας πιστεύω πως είναι σε καλό δρόμο. Πρώτος στόχος είναι η σωτηρία που θα έρθει μέσα από ωραίο ποδόσφαιρο που θα ευχαριστήσει και τον κόσμο της Αγιάς.
Θέλω να πιστεύω πως οι φίλαθλοι της πόλης θα στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε γιατί ειλικρινά θεωρώ πως το αξίζει. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό είναι σημαντικό».
ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ...
Δίπλα τους οι άνθρωποι του Δωτιέα Αγιάς θα έχουν έναν άνθρωπο που έχει εμπειρία από Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος για τον Σωτήρη Μάρκου που υπήρξε υπεύθυνος ασφαλείας στην ΑΕΛ και διευθυντής γηπέδου στο AEL FC Arena. Άλλωστε είναι Αγιώτης και έχει τον χρόνο να ασχοληθεί και να προσφέρει στον Δωτιέα.
 
 
Τι είπαν οι παίκτες
 
Γιώργος Τσατσαλίδης: «Οι καλές σχέσεις που έχω με τον πρόεδρο και με τους ανθρώπους της διοίκησης γενικότερα με έκαναν να έρθω στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς. Στόχος για τη φετινή σεζόν είναι μια καλή πορεία. Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η Δ΄ Εθνική δεν ήταν αρχικά στα σχέδιά μας αλλά εφόσον ήρθε είναι καλοδεχούμενη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».
 
Μάκης Πολύζος: «Καταρχήν εύχομαι υγεία και καλή πορεία στον Δωτιέα αλλά και σε όλα τα σωματεία του νομού Λάρισας. Πιστεύω πως θα πάμε αρκετά καλά. Έχουν έρθει έμπειροι παίκτες και υπάρχει ο βασικός κορμός από πέρυσι. Ευελπιστώ πως θα έχουμε μια αξιόλογη πορεία. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο την ομάδα και τους νέους ανθρώπους».
 
Βαγγέλης Τζιόλας: «Είναι μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά και εύχομαι υγεία σε όλους και χωρίς τραυματισμούς. Για τον Δωτιέα είναι μια πρόκληση η συγκεκριμένη σεζόν γιατί ανέβηκε στην Δ’ Εθνική. Είναι μια νέα κατηγορία και πιστεύω να έχουμε την ίδια καλή πορεία με πέρυσι. Ο κόσμος πιστεύω λαχταρά να δει την ομάδα σε Εθνική κατηγορία ξανά και θα είναι πραγματικά ο 12ος παίκτης μας. Στηριζόμαστε πολύ στην παρουσία του».
 
Γιάννης Βαΐτσης: «Μετά από πολλά χρόνια και πάλι ο Δωτιέας θα παίξει στην Δ’ Εθνική και αυτό είναι σπουδαίο από μόνο του. Ήρθαν πολλά νέα παιδιά και μέσα από σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Οι παίκτες που ήρθαν είναι παίκτες που έπαιζαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και πιστεύω πως θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Δ’ Εθνική».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass